Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

İyi geceler kızlar
Öğlen patlican oturtma bir dilim ekmek ve salata yedim
Arada bir şeftali yedim
Akşamda dışarı çıktık bir porsiyon İskender söyledim ama neredeyse yarısına yakini benim civciver yedi. Yanında salata yedim
Yolda adamla kavga ettik sinirimi atmak için yürüyüşe ciktim 40 dk falan yürümüşüm son hizda.
Simdide yesilcayimi icip yatcam
Yarın arkadaşa gidicem yine ikramları tadına bakarım abartmadan birde akşam yürürüm belki
Öpüldünüz :KK54::KK54:

sabah menemen sekersiz çay 2bardak 2 dilim ekmek
aksam biber kızartması yogurt domates
ara karpuz
2.5 litre su
simdide yeşil çay
spor yapamadım öğleden sonra annemin bahçesine gidip yardım ettim. bu arada arkadaslar 10 gun önce 70,70 kilo bugun de 71,60 olmusum. dıkkat etmeme ragmen alıyorum ya :mad:

Tamam dikkatli olurum ona göre canimcim

Menu yine harika spor yok mu iyi misin kuzum pek sessizsin hayırdır?
Teşekkür ederim canım sagol işler yüzünden çok kötü ya sorma eşim iş bulamadı evi sattık tapuda imza atamadık param elime gelmedi ev sahibi ile tam anlaşamadık burada kalcağımıza dair vs of of

sabah menemen sekersiz çay 2bardak 2 dilim ekmek
aksam biber kızartması yogurt domates
ara karpuz
2.5 litre su
simdide yeşil çay
spor yapamadım öğleden sonra annemin bahçesine gidip yardım ettim. bu arada arkadaslar 10 gun önce 70,70 kilo bugun de 71,60 olmusum. dıkkat etmeme ragmen alıyorum ya :mad:
Ekmek be kızartma yanlış Can'ım çok seviyorsan ya fırında yada tost makinesinde kızart

MenüM atak 3:halay:

Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı lor peyniri
1 kase pulbiberli yoğurt

Öğlen
1 yumurtadan yulafli omlet
1 bardak ayran

Aksam
2 tane firinda but
1 barddak ayran

Spor
30 dk zumba
20dk yürüyüş
Şaka bir yanada menün ve sporun özellikle spor tam dediğim gibi Canım süpersin 1 hafta sonra artırmaya başla

Teşekkür ederim canım sagol işler yüzünden çok kötü ya sorma eşim iş bulamadı evi sattık tapuda imza atamadık param elime gelmedi ev sahibi ile tam anlaşamadık burada kalcağımıza dair vs of of
Allah yardımcınız olsun canım benim biran önce yoluna girer her şey umarım

Back
X