- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Afiyet olsun kuzumSabah yarim dilim ekmek domates biber 3 bardak acik sekersiz cay
Oglen bir kucuk pide bir bardak soguk cay(normal cay ama sicak icmedim aoguk dikim kafaya)
Aksamd bi kasik taze fsulr biraz salat

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun kuzumSabah yarim dilim ekmek domates biber 3 bardak acik sekersiz cay
Oglen bir kucuk pide bir bardak soguk cay(normal cay ama sicak icmedim aoguk dikim kafaya)
Aksamd bi kasik taze fsulr biraz salat
Doktor yapmaz dediyse yapmaz kuzumDoktor kilo yapmaz dedi kuzum acaba yaparmi kicanim cok sagolasin kuzum
Kuzum az azda gitse gitsinde hayirlisiyla bakalim sagol fistikDoktor yapmaz dediyse yapmaz kuzum
Kuzum nasılsınİyi akşamlar kızlar bugünkü menüm kahvaltıda 1 haşlanmis yumurta ,salatalık,d domates ,zeytin, çiğ badem akşam et şiş , közlenmiş patlıcan salatası ve ayran spor yok herkese iyi geceler kızlar
Ya ben bugün çok yemişim öyle rahatsızım ki nasıl anlatsamKuzum az azda gitse gitsinde hayirlisiyla bakalim sagol fistik![]()
Yarar fistigim afiyet olsunYa ben bugün çok yemişim öyle rahatsızım ki nasıl anlatsam
Soda falan da hiç içemem bitki çayları işe yarar mı
Sağolasın canım bi deniyeyimYarar fistigim afiyet olsun
Ben migde siskinliginde sekersiz sakiz cigniyorum hemen migdem.iniyordu kuzum
INSALLAH geçer bitanemSağolasın canım bi deniyeyim![]()
İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm kahvaltıda 1 haşlanmis yumurta ,salatalık,d domates ,zeytin, çiğ badem akşam et şiş , közlenmiş patlıcan salatası ve ayran spor yok herkese iyi geceler kızlar
Teşekkür ederim canım sagol işler yüzünden çok kötü ya sorma eşim iş bulamadı evi sattık tapuda imza atamadık param elime gelmedi ev sahibi ile tam anlaşamadık burada kalcağımıza dair vs of ofTamam dikkatli olurum ona göre canimcim
Menu yine harika spor yok mu iyi misin kuzum pek sessizsin hayırdır?
Ekmek be kızartma yanlış Can'ım çok seviyorsan ya fırında yada tost makinesinde kızartsabah menemen sekersiz çay 2bardak 2 dilim ekmek
aksam biber kızartması yogurt domates
ara karpuz
2.5 litre su
simdide yeşil çay
spor yapamadım öğleden sonra annemin bahçesine gidip yardım ettim. bu arada arkadaslar 10 gun önce 70,70 kilo bugun de 71,60 olmusum. dıkkat etmeme ragmen alıyorum ya![]()
Gerginim fıstık işler güçlerKuzum nasılsın
Ben silerim sizi buradan3 silahsörüz![]()
Şaka bir yanada menün ve sporun özellikle spor tam dediğim gibi Canım süpersin 1 hafta sonra artırmaya başlaMenüM atak 3
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı lor peyniri
1 kase pulbiberli yoğurt
Öğlen
1 yumurtadan yulafli omlet
1 bardak ayran
Aksam
2 tane firinda but
1 barddak ayran
Spor
30 dk zumba
20dk yürüyüş
Allah yardımcınız olsun canım benim biran önce yoluna girer her şey umarımTeşekkür ederim canım sagol işler yüzünden çok kötü ya sorma eşim iş bulamadı evi sattık tapuda imza atamadık param elime gelmedi ev sahibi ile tam anlaşamadık burada kalcağımıza dair vs of of
dikkat edeceğim canımEkmek be kızartma yanlış Can'ım çok seviyorsan ya fırında yada tost makinesinde kızart
Afiyet olsun canım ablanla annen mi inşallah en kısa zamanda tekrar görüşürsünüzSabah
Iki haslanmis yumurta
Pastirmaa,peynir,zeytin,domates salata
Cay kucuk dilm tb ekmegi
Bes erik
Aksam izgara salata ve yogurt
2lt su
Misafrlerm gitti bugun
Artik daha dikkatli olcm ins