- 2 Haziran 2015
- 6.636
- 15.363
- 248
Azıcııık geziyor olabilirim kabuuulKurtlu sende kurt bitmez![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azıcııık geziyor olabilirim kabuuulKurtlu sende kurt bitmez![]()
ne demek balımBakıcam artık kuzum sağol yardımların içinBir annemlerle de konuşuyim tekrar
![]()
Yazarım canım muhakkakne demek balımbizi de haberdar et
![]()
İyi geceler canıımKızlar ben kaçtım benim ki kükrüyor çay içecez de sabaha görüşürüz![]()
Kuzummm senin fumeden aldim 4 adet yedimm kuzum var imkanim ama cok gelir diye korkuyorum yaa ne blymL
Yok canim yanlis yokta ablama göre protein eksiktir kesin :)) sen kendine gore Yorumluyorsundur varsa imkanin biraz daha ekle yoksa böyle de iyi hindi fumeyi buldunmu?
Az kaldi canim gözün aydin
Tamam canim yazarım![]()
Bende 3'e geçicektim de kaldım işte neyseki bu yıl toparladım bayaa :) şimdi sende ünide olur herşey diyorsun ama ben baya hoşlanmaya başladım yaniİmrenme imrenmeBak benim de sevgilim yok ben de lise 3 e geçtim
Üni de olur her şey
![]()
Kuzu öncelikle amacım derslerim benim her zamanBende 3'e geçicektim de kaldım işte neyseki bu yıl toparladım bayaa :) şimdi sende ünide olur herşey diyorsun ama ben baya hoşlanmaya başladım yani![]()
AMiN fisitiimmm cok sagol bizide habersiz birakma kuzummm öpüyorum seniiiCok saol sedosum evet ins sanada nasip olacak bitanem
Teker teker yazamiyorum internettim bitti gibi bisi
Doktora gittim 165.2 gibi bi hcg cikmisti yarin tekraryaptircam bakalim saglikli mi ilerliyo gorucez
Internetim 7sinde yenilenecek oyuzden kusura bakmayin kizlar ozmn bol bol konusuruz
Düşünücem birtanem annemlerle de konuşayım bir de
iyi geceler canımKızlar ben kaçtım benim ki kükrüyor çay içecez de sabaha görüşürüz![]()
Woooooww harikasin bebegimFıstıklar 150 ip atladımŞimdi de Ebru Şallı'nın pilates videolarına bakıcam
Arada yine uğrarım ama iyi geceler hepinize
![]()
Woooooww harikasin bebegim![]()