Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

L

Yok canim yanlis yokta ablama göre protein eksiktir kesin :)) sen kendine gore Yorumluyorsundur varsa imkanin biraz daha ekle yoksa böyle de iyi hindi fumeyi buldunmu?

Az kaldi canim gözün aydin

Tamam canim yazarım:KK66:
Kuzummm senin fumeden aldim 4 adet yedimm kuzum var imkanim ama cok gelir diye korkuyorum yaa ne blym:kk77:

Cok saol sedosum evet ins sanada nasip olacak bitanem
Teker teker yazamiyorum internettim bitti gibi bisi
Doktora gittim 165.2 gibi bi hcg cikmisti yarin tekraryaptircam bakalim saglikli mi ilerliyo gorucez
Internetim 7sinde yenilenecek oyuzden kusura bakmayin kizlar ozmn bol bol konusuruz

Bende 3'e geçicektim de kaldım işte neyseki bu yıl toparladım bayaa :) şimdi sende ünide olur herşey diyorsun ama ben baya hoşlanmaya başladım yani :KK70:
Kuzu öncelikle amacım derslerim benim her zaman ;) Kii bu dönemde yani lisede sevgilim olursa bile bana uygun olması ve derslerimi falan etkilememesi gerekiyor :KK39: Yüz yüze konuşmadan birini tanımak çok zor olur canım bu yüzden kendini lütfen çok kaptırma :KK19: Yoksa daha çok üzülürsün karşına daha kimler kimler çıkar :KK19:

Cok saol sedosum evet ins sanada nasip olacak bitanem
Teker teker yazamiyorum internettim bitti gibi bisi
Doktora gittim 165.2 gibi bi hcg cikmisti yarin tekraryaptircam bakalim saglikli mi ilerliyo gorucez
Internetim 7sinde yenilenecek oyuzden kusura bakmayin kizlar ozmn bol bol konusuruz
AMiN fisitiimmm cok sagol bizide habersiz birakma kuzummm öpüyorum seniii:KK200:

Kızlar iyi akşamlar. Sabah karpuz peynir çay. Ara da pasta. Öğlen pilav tavuk akşam bamya çok az pilav su şimdi de yeşil çay.
Spor yarım mekik 20 tane bide gün boyunca temizlik

Back
X