• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Günaydın kızlar kötü bir güne başladım. Niye soracak olursanız işle alakalı :( Neyse sabah yine bir doktora gittim. dudaklarım için bir melhem verdi bir de gargara birde iğneyi günde ikiye çıkar dedi inşallah hafta sonuna kadar iyi olurum artık yeter sıkıldım ya. Bazen olur ya insanın hiç canı bişey yapmak istemez işte tam o moddayım rapor niye almadım ki sanki ben kurtaracam Palu'yu:)

Bende dünki menümü paylaşayım. Sonra geçmişi okumaya başlayayım...

Dün pek iyi değildim. Pek iyi bir beslenmemde olmadı.

Sabah: Peynir, zeytin, 2 dlm ekmek
Ara: kuruyemiş
Öğle : salçalı makarna :(
Akşam: 2 köfte, azıcık patates

Yarı sağlıklı, yarı zararlı bir menü oldu.

Merhaba Canım

Hamdolsun diyorum.
İnşallah daha da iyi olacağım. :dua::dua::dua:
Dün biraz sıkıntılı geçti benim, hiç giremedim siteye, kafamı zor kaldırdım.

Düşünüp sorduğun için teşekkürler :KK15::KK15::KK15:

Birazdan menülerimi yazar, geçm,şi okurum umarım....

Geçmiş olsun canim bugun daha iyi olacaksin inşallah :KK200:

Günaydın Başkan canım nasılsın bugün :KK76:

Daha iyiyim canim sağolasın yürüyüşümü bile yaptım :21:

Günaydın kızlar kötü bir güne başladım. Niye soracak olursanız işle alakalı :KK43: Neyse sabah yine bir doktora gittim. dudaklarım için bir melhem verdi bir de gargara birde iğneyi günde ikiye çıkar dedi inşallah hafta sonuna kadar iyi olurum artık yeter sıkıldım ya. Bazen olur ya insanın hiç canı bişey yapmak istemez işte tam o moddayım rapor niye almadım ki sanki ben kurtaracam Palu'yu:)

Geçmiş olsun canim evet keşke rapot alsaydin dinlenseydin soguksa birde hava gidip geldikçe iltihabi tetikler. Palu ne:))

İyi geceler kızlar çok hastaydım yenialdım teli elime
Sabah 09:00 1 bardak ıhlamur 11:00 bir hazır kek ilaç içecektim
Öğlen 13:30 bir küçük tabak kıymalı sebzeli tava azıcık ekmekle
Akşam hiç bişi çünkü boğazım iltihaplı diye geçmedi akşam çok kötüydüm hadi allaha emanet olun

Geçmiş olsun ...

Bu arada dün arkadaşımda her çeşit kek,tatlı,börek ,sarma,KISIR en büyük zaafım ,turşu,yoğurtlu makarna vardı hiçbirini yemedim sadece çay be su içtim milletin :KK57:ağzı açık kaldı bana Victoria secret mankeni mi olucaksın dediler :KK70::KK70:benim için fındık,fıstık ,cevizde vardı ben yine yemedim birde adetim başladı düşünün eskiden olsa deli gibi yerdim adet öncesi :-):-)
:KK9::KK9::KK9:

Günaydın kızlar kötü bir güne başladım. Niye soracak olursanız işle alakalı :KK43: Neyse sabah yine bir doktora gittim. dudaklarım için bir melhem verdi bir de gargara birde iğneyi günde ikiye çıkar dedi inşallah hafta sonuna kadar iyi olurum artık yeter sıkıldım ya. Bazen olur ya insanın hiç canı bişey yapmak istemez işte tam o moddayım rapor niye almadım ki sanki ben kurtaracam Palu'yu:)
Geçmiş olsun canım ilaçlarını hep aynı saatte kullanmaya çalış birde onları kullanırken hangi gıdayı dikkat etmeni sordun mu doktoruna

Bende dünki menümü paylaşayım. Sonra geçmişi okumaya başlayayım...

Dün pek iyi değildim. Pek iyi bir beslenmemde olmadı.

Sabah: Peynir, zeytin, 2 dlm ekmek
Öğle : salçalı makarna :KK43:
Akşam: 2 köfte, azıcık patates

Yarı sağlıklı, yarı zararlı bir menü oldu.
Çok iyi canım dengelemişsin afiyet olsun

Günaydın kizlar
O kadar rahatsizim ki esimden kaptım gribi galiba bu saate kadar da yataktan çıkamadım. Dünün menüsü berbatti hiç yazmayayim. Hasta olunca önüne ne gelse yiyen ben:KK43: bugun de tam tersiyim hala bisey yiyemedim çorba yapacagim simdi hem çocuklar icer hem ben..

Geçmiş olsun ...

Geçmiş olsun canim evet keşke rapot alsaydin dinlenseydin soguksa birde hava gidip geldikçe iltihabi tetikler. Palu ne:))
Palu Elazığın ilçesi canım:)
Yok hava çok güzel 26-28 derece arası sanki evde kaldığım zaman çocuklardan dinleniyor muyum da işte ne biliyim. Dur bakalım ne olacak halimiz.

Geçmiş olsun canım ilaçlarını hep aynı saatte kullanmaya çalış birde onları kullanırken hangi gıdayı dikkat etmeni sordun mu doktoruna
İlaç vermedi ki iğne birde gargara ile melhem verdi. İğne penisilin biliyorsunuz ağır bir iğne hastanede yaptırıyorum zaten 20 dakika sonrasında bekletiyorlar gönderiyorlar

Back
X