• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Geçen hafta 82.0
Bu hafta 82.8
+800
@puantiyeli_kelebek

Kızlar bugün reglin 2.günü ve inanın diyet namına ,dikkat etmek namına birşey yok.:duduk:
Bugün yavaş yavaş toparlamaya başlayacağım eski duzenim icin.

Hepinizi çok özledim. Ben izni bırakıyorum ki daha disiplinli devam edeyim canlar:KK200:
Toparlanmanlazim canım bu hafta bu artı eskiye dönecek
Kilo bildirimim
Gecen hafta 66.5
Bu hafta 66.4
Fark _100 :110:
Eki Görüntüle 1896592
@puantiyeli_kelebek
Tebrikler canım
Ben de kilomu bildireyim.

Eki Görüntüle 1896601

Gecen hafta 71.6
Bu hafta 71.2
-400 gram
@puantiyeli_kelebek
Tebrikler canım

Günaydın kizlar bildirimler yapilmaya baslamis harikasiniz:KK9:
Suan terliyim yürüyüş yaptim duşa girmem lazım, oncesinde size bakayim dedim:KK37: sabah tartilip sonucunu yazacaktim ama nasılsa izinliyim boşa moralim bozulmasın:-) aksam üstü gelip listeyi düzenlerim canlar simdilik kaçtım :KK24:
Oh canım süpersin kaç saat yürüdün :nazar::nazar::nazar:

Saat 10 da tartildim bildirimi unutmuşum evi temizledim kızların kahvaltısıni yaptırdım şimdi bildirim zamanı
Gecen hafta 65.8
Bu hafta 64.6

Aslında küsürat da yoktu ama orucluyken coştum neyse bugün bi tık daha iyi menu çıkaracağım

Eklentiler

• 20161012_103859.webp
    20161012_103859.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 19
Saat 10 da tartildim bildirimi unutmuşum evi temizledim kızların kahvaltısıni yaptırdım şimdi bildirim zamanı
Gecen hafta 65.8
Bu hafta 64.6

Aslında küsürat da yoktu ama orucluyken coştum neyse bugün bi tık daha iyi menu çıkaracağım
Süpersin canım tebrik ederim ama puantiyeli etiketlememissin tekrar yap

Gecen hafta 65.8
Bu hafta 64.6

Tebrikler canım :KK9::KK9::KK9:

Back
X