• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Suratım şişmiş doktor kapıdan girince dedi gluten mi tükettin diye eşime foto attım şok attı bir daha yemeyi düşünmüyorum :KK61:ağladım zaten şimdi bir sonucum kalmış onu bekliyorum ve burada kahvaltılık hiçbirşey yok benim için :KK61:tost börek :ukala:
Yanına kuruyemıs alsaydın keşke hala üzüp sıkıntı yapıyor sun canım rahatla lütfen sen iradeli bir ınsansın canım asacaksın bunları :KK19:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:Ben bilmem gari sende kendini düşünüyorsun:KK11:bende varım kızlar gözünüzü seveyim kaçamak yapmayın hepimize dua ettim :KK45::KK45:

Sıfır kacamakla ılerleyelim Insallah Allah dualarını kabul etsin canım benim. Kesinlikle bende varım bu yaz ıstrdıklerımı giyebileyim artık :KK37:

Yanına kuruyemıs alsaydın keşke hala üzüp sıkıntı yapıyor sun canım rahatla lütfen sen iradeli bir ınsansın canım asacaksın bunları :KK19:
Amin inşallah canım gece uyuyamadım 1 saatlik uykum var gıdaları çok abarttım her zaman ki gibi sabah fotoyu çektim koştur koştur otobüse yetiştim aklıma bile gelmedi :eek:

De ne damla sakızlı muhallebi mi yoksa of afiyet olsun :super:afiyet olsun Laz güzeli özledik seni bıcırık :KK53::KK53:
ablacık bende hepinizi özledim. şöyle ayaklarımı uzatım laptopu kucaklayıp kulübe dalmak istiyorum ama ancak bildirimlere bakacak kadar zaman oluyor:bicak::bicak:

veee ben çok mutluyum
güncel kilom 81,6
geçen hafta 82.800 dü sanırım :deli:
hatta dünde hastanede 82.400 çıkmıştım tartılar bana oyun mu ediyor anlamadım ama mutluyum

yalnız foto çektim ama eve gelince baktım ki çekilmemiş buna çok üzüldün

@puantiyeli_kelebek

70i ucundan görmek istiyorum artık:dondurma:

Back
X