• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Screenshot_2016-10-25-22-55-43-1.webp

Iyi geceler hatunlar
Menum sabah
1 dilim peynirli börek zeytin çay
Ara 1 poğaça 1 parça ev baklavasi
Öğle 1 kase kuru fasulye 2 yk bulgur pilavı turşu
Aksam 1 boş kete zeytin peynir çay
Bugün karbonhidrat li bigün oldu ama miktarları asmamaya çalıştım bilmiyorum başardım mi

Iyi geceler hatunlar
Menum sabah
1 dilim peynirli börek zeytin çay
Ara 1 poğaça 1 parça ev baklavasi
Öğle 1 kase kuru fasulye 2 yk bulgur pilavı turşu
Aksam 1 boş kete zeytin peynir çay
Bugün karbonhidrat li bigün oldu ama miktarları asmamaya çalıştım bilmiyorum başardım mi

Misafirin mi vardı benim gibi canım:110:

didemdefne didemdefne Miyav_su Miyav_su @tevafuk55 kızlar beni sormuşsunuz yoğun ve sıkıntılı yine günleri m.. ben bir türlü diyete veremiyorum kendimi sizinde motıvasyonunuzu bozmayayım ıkı gündür bı boşvermişlik var üstümde o yüzden bari bunalıma girmeyeyim diyorum patlayacak bomba gibi geziniyorum ortalıkta :KK43:
Bu ara benimde canım sıkkın ondan galiba çok yiyorum eşimle ufak tefek sorunlar yaşıyorum onun stresi ile de yemeğe verdim kendimi
Tamam kızlar hadi toparlanma zamanı ben dukan a başlıyorum yeniden En Büyük KKEn Büyük KK Eski puantiyeli dönsün bakalım :rapci::rapci:
En iyisi canım hem dukan da kaçamak da yapmiyosun
Kabul edilirse yada başka bir fikri olan var mı kızlar
Ben 2014 de kk da iken de yarışma yapıyorduk canım 2 serli grup oluyoduk her hafta rakipler değişiyor du ikili de olabilir 5 kişilik de olabilir sen karar ver canım

İyi geceler canlar ben yattım @didemdefne eşinle en kısa zamanda halledersiniz sorunu inşallah
Bu arada sen de benim yanımdasın düşenleri alıyorum :KK70:

Ayrıntıları konuşuruz yarın kızlar:KK54:

dünkü menüm
sabah bir haşlanmış yumurta peynir zeytin süt ve 2 ceviz
öğlen bir yeşil elma taze fasülye ve 4 kaşık erişte
ara yeşilçay
akşam evdekilere patates oturtma yapmıştım bende 4-5 kaşık kıymasından yedim ve salata

su 2.5 litre
spor: 30 dakika lesli ile başlayıp jillian ile devam edip platesle bitirdim. orjinalliğimi konuşturdum yine:KK70::KK70:

Back
X