• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

6.50 de evden çıkıyorum kahvaltı evde oluyor :KK43: okulda teneffüsler 10 dk o aralardada fotokopi çekiyoruz offfff pazartesi olmasınnnn :bicak:

Allah kolaylık versin canım haklısın koşturmacalı bir yaşantın var

Bende dvit ve zeytinyağını içip çıkıyorum kahvaltım zaten Keloğlanın kesesi gibi yanımda oluyor :KK70::KK70::KK70::KK70:

Omuzuna atacak sopan da var mı canım :p

Gunaydinlar güzel hanımlar:KK37:
, bugün ogleden sonra il merkezine eltimlere gidecez orada kalacaz. Yarın oğlumun ve kızımın hastane işleri var yogun olacam. Giremezsemde haberiniz olsun :KK66:

Güzel sonuçlar olsun inşallah kolay gelsin
Kızım hasta ve rutin kontrol boy kilo onun içi gidecek. Oğlumun da bildiğin olay belki de ufukta ameliyat var :KK43:

Oğlunun özel değilse neyi var canım geçmiş olsun

Allah kolaylık versin canım haklısın koşturmacalı bir yaşantın var

Omuzuna atacak sopan da var mı canım :p

Güzel sonuçlar olsun inşallah kolay gelsin

Oğlunun özel değilse neyi var canım geçmiş olsun
Canim oglumda damar beni-hemanjiom var alnında onun kontrolü var. Ayrıca t... lerinden biri dusmemisti onun için gidiyoruz ameliyat olabilir sünnet ile beraber. Tarih verebilir

Canim oglumda damar beni-hemanjiom var alnında onun kontrolü var. Ayrıca t... lerinden biri dusmemisti onun için gidiyoruz ameliyat olabilir sünnet ile beraber. Tarih verebilir

Allah şifalar versin oğluşuna canım ikincisi de aradan sünneti n çıkmasına vesile olacak demekki

Back
X