• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ben tartılmadım canım çünkü sabah uyku tatlı geldi evden geç çıktım zaten pekte eksilerde değilimdir canım yemek araların hep 4-5 saat olsun birde kahvaltıyı düzgün yaparsan olur
Hafta sonu hariç kahvaltıyı düzenli yapamıyorum. Bazen burada arkadaşlar yediklerinde bir iki ağız alıyorum. Ama yemek aralarım var o kadar sabah biliyorsun kahve sonra öğlen 12 buçuk gibi yiyorum akşamda 6 da yiyorum aralarda en fazla acıksam çerez yada meyve :)

Menü iyi ancak hareket yok :KK43:
Bağırsaklarımda çalışmıyor 3 gündür.
Bu sabah artıdaydım :KK43:

Acı yemende bir sakınca yoksa tavsiye ederim cin biber turşusu özellikle öğünlerde az az yersen faydası olacaktır. Türk kahvesi de öyle bağırsak çalıştırır

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:Ben biraz zorlandım birde soğuk olunca malum dışarda çalışıyorum birde eve gelince yemek yaptım ondan önce market ve kuruyemişciye gittim gözlerim döndü :confused::confused:ablamda geldi dedim ben oruçluyum :KK72::KK72::KK72:yarının kahvaltısıda akşam yemeğide hazır :KK30::KK30::KK30:ben bile inanamıyorum kendime biraz antrenman yapayım belki 3 gün tutarım :KK70::KK70::KK70:

:nazar::nazar::nazar:

Çocukken sobanın arkasında ki minderde oturmak benim için büyük keyifti.
Orada uyur kalırdım :)

İliklerimize kadar ısınırdık valla diğer odalar buz gibi oluyordu ama yorganların altından çıkmadın mı sorun yoktu çok özlemişim gerçekten :)

Back
X