• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Evet canım buna başta patates glisemik indeksi yüksek Zaten 95 asla ,bezelye ve nohut dahil

Glisemik indeksi o kadar yüksek, amanım...

Ben tamamen yanlış biliyormulşum glisemik indeksi 50 altında diye

Ondan tartı fırladı demekki

Şimdi bunu telafı etmek kaç gün alacak :(

Afiyet olsun canım. Çocuk için antibiyotik şart olmuş canım tekrar geçmiş olsun.

Canim neden belli bana göre nohut fazla olmuş ve şişkinlik yapmış oyüzden. Birde akşam kaçta yemistin yemeğini. O da etkiler bence.

Akşam yedi buçuk gibi yedim.
Ben nohutu masum yiyecekler arasında düşünüyordum.
Fasülye nasıl acaba ?

Hadi bakalım canım zaman çabuk geçiyor görücezzz:dondurma:

Hoşgeldin canım sevindim gelmene seni ponçikler takımına transfer edelim mi bizim takımda 1 kişi fazla orda 1 kişi eksik

Tebrikler harikasın

İlk liste geçerli canım listede düzelttim didemin kilosunu ama sadece ilk sayfaya koymak için

Dünkü kilonun başlangıç kilosu olarak girileceğini açıklamıştım canım yarışın bu hafta tam anlamıyla başlamayacağını da bütün mesajları okuyamadın sanırım listeden ufak bir tartışma için çıkmanı doğru bulmasam da fikrine saygı duyarım sanada başarılar dilekler karşılıklı..

:KK70:

Tartın bozuk canım bu anlaşıldı birde bugün sabah dışında karbonhidrat tüketme patates bile bakalım yarın nasıl olacak

Nohut ü okuyunca sebebi anlaşılıyor canım üzme kendini şişkinlik olmuştur iki gün dikkat edersen geçecektir

Haftaya çarşambaya -500 gr bekliyorum senden canım bugünü unut :KK37:

İnşallah eksi olur canım :KK36::KK36::KK36:

Glisemik indeksi o kadar yüksek, amanım...

Ben tamamen yanlış biliyormulşum glisemik indeksi 50 altında diye

Ondan tartı fırladı demekki

Şimdi bunu telafı etmek kaç gün alacak :KK43:
Hayır canım doğru biliyorsun patates 95 ,nohut :30 bezelye :15 fakat nişastalı gruba giriyor bezelye ve nohut kilo verdikten sonra kısıtlı yiyoruz o sürede yemiyoruz bende çok severim etli nohut yada karnıbaharlı nohut canım

Hayır canım doğru biliyorsun patates 95 ,nohut :30 bezelye :15 fakat nişastalı gruba giriyor bezelye ve nohut kilo verdikten sonra kısıtlı yiyoruz o sürede yemiyoruz bende çok severim etli nohut yada karnıbaharlı nohut canım

Sağol canım , bunu öğrendiğim iyi oldu.
Artık nohut ayda bir , o da az yenecek :rapci::rapci::rapci:

Bir sorum daha olacak, bu durumda leblebide tüketilmemesi gerekenler içinde mi?

Sağol canım , bunu öğrendiğim iyi oldu.
Artık nohut ayda bir , o da az yenecek :rapci::rapci::rapci:

Bir sorum daha olacak, bu durumda leblebide tüketilmemesi gerekenler içinde mi?
Evet malesef canım ki ben çok severim leblebiyi tüketecek olursan sarı olanı tüket beyaz olan kimyasal işlemden geçiyor bizim burada Denizli Serinhisar var leblebi üretilir eşimin arkadaşı bir fabrikanın ürünlerini yurtdışına satar o söylemişti sağolsun benim bu konuda takıntımın olduğunu bilir eşim diyince özledim onu telefonu kapalı dün kızmıştı :110::110:

@PammukPrensess hem evimin yanında fırında var 1 değil 4-5 tane bile alırım sıcacık mis gibi kokan ekmekten :KK72::KK72::KK72:yanıma koyar yemeğimi yerim onlara bakarak :cool:şu puantiyeli gelmeden halledelim şu cezayı aramızda :KK30::KK30::KK30::KK30:

Ben böyle bir durumda dayanamaz dalardım ekmeklere.
Sırf dayanamamam diye yıllardır fırından sıcak ekmek almıyorum :KK70::KK70::KK70:

Evet malesef canım ki ben çok severim leblebiyi tüketecek olursan sarı olanı tüket beyaz olan kimyasal işlemden geçiyor bizim burada Denizli Serinhisar var leblebi üretilir eşimin arkadaşı bir fabrikanın ürünlerini yurtdışına satar o söylemişti sağolsun benim bu konuda takıntımın olduğunu bilir eşim diyince özledim onu telefonu kapalı dün kızmıştı :110::110:

Mesaj at istersen , telefonu açınca ilk onu görrür, hoşuna gider

Back
X