• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Yok özele gittim ama ben zaten kiloyu kendi başıma verdim. Diyetisyene sadece yağ oranımi merak ettiğim ve duraklamadan yildugim için gittim.
Özel bir diyet uygulamadim canım evde ne pisiyirsa onu yedim ama 3 öğün ve 3 ara şeklinde beslendim. Kahvaltıda 2 dilimë kadar tam tahlili ekmek yedim bazen yemedim. Öğlen pilav yiyordum eğer alternatifim yoksa ama 3 kaşık kadar yemeklerden 1 tabak yiyordum yoğurt ayran kesin oluyordu. Akşamları da daha sade 1 kepçe çorba yanına ne yemek pistiyse 4 5 kaşık kadar ondan yedim bol salata ve yoğurtla. Aralarda da sağlıklı şeyler yedim Türk Kahvesi veya sade kremasiz şekersiz Nescafe içtim metoyu hızlandırıyor. Yeşil çay içtim. Aralarda kuru kayısı bitter çikolata veya meyve veya süt yiyordum.
Ayy sevindim o zaman dogru yoldayim :) ben de gecen sene dukan yaptim 2 ayda 10 kilo verdim hic bisey yemiyodum cok sıkıcıydı. Sonra oldugu gibi geri aldim. Simdi aynen senin gibi basladim spor da yapiyorum gun icinde. Insallah guzel sonuclar alirim ben de :) cevabin icin de ayrica tesekkurler canim:KK50:

Ayy sevindim o zaman dogru yoldayim :) ben de gecen sene dukan yaptim 2 ayda 10 kilo verdim hic bisey yemiyodum cok sıkıcıydı. Sonra oldugu gibi geri aldim. Simdi aynen senin gibi basladim spor da yapiyorum gun icinde. Insallah guzel sonuclar alirim ben de :) cevabin icin de ayrica tesekkurler canim:KK50:
bunun adına ben sağlıklı beslenme diyorum kahve ve yeşil çay sihirli içecek. Şunu da söyliyim akşam yemeklerin 7 den önce olsun canım. Rica ederim
Canim ne demek ;)

Bugün hep disardaydim hala da disardayim 1.5 saate evimdeyim inşallah
menumu vereyim
Sabah: 2 kuru kayısı 2 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim t buğday ekmek

Öğle : 1 tane Browni intense(diyetisyen öncesi yedim ve vedalaştım kendisiyle :cry:)
Aksam 16.45: 1 porsiyon iskender ve ayran
Ara olarak Türk Kahvesi 1 dlm bitter bitki çayları 2.5 litre su
11.000 adım yürüyüş
Afiyet olsun canım üzülme bu hafta çok koşuşturmalı geçti günlerin

bunun adına ben sağlıklı beslenme diyorum kahve ve yeşil çay sihirli içecek. Şunu da söyliyim akşam yemeklerin 7 den önce olsun canım. Rica ederim
Canim ne demek :KK66:

Senle beraber uygulayinca ikimiz içinde daha güzel olur bence birbirimizi motive ederiz :KK5:2 hafta sonunda kaç kilo verdik onu hesaplariz kilo verirsem sürekli yaparim:dua:
ben de katılabilir miyim size:oops:

Menü gelsin

Sabah
Kabaklı omlet
Yoğurt
Lor peyniri

Öğle
Sebzeli kıymalı börek (dukan usulü)
Ayran

Ara
Hindi füme ile cips
Yoğurt dip sos