- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- 108
Ayy sevindim o zaman dogru yoldayim :) ben de gecen sene dukan yaptim 2 ayda 10 kilo verdim hic bisey yemiyodum cok sıkıcıydı. Sonra oldugu gibi geri aldim. Simdi aynen senin gibi basladim spor da yapiyorum gun icinde. Insallah guzel sonuclar alirim ben de :) cevabin icin de ayrica tesekkurler canimYok özele gittim ama ben zaten kiloyu kendi başıma verdim. Diyetisyene sadece yağ oranımi merak ettiğim ve duraklamadan yildugim için gittim.
Özel bir diyet uygulamadim canım evde ne pisiyirsa onu yedim ama 3 öğün ve 3 ara şeklinde beslendim. Kahvaltıda 2 dilimë kadar tam tahlili ekmek yedim bazen yemedim. Öğlen pilav yiyordum eğer alternatifim yoksa ama 3 kaşık kadar yemeklerden 1 tabak yiyordum yoğurt ayran kesin oluyordu. Akşamları da daha sade 1 kepçe çorba yanına ne yemek pistiyse 4 5 kaşık kadar ondan yedim bol salata ve yoğurtla. Aralarda da sağlıklı şeyler yedim Türk Kahvesi veya sade kremasiz şekersiz Nescafe içtim metoyu hızlandırıyor. Yeşil çay içtim. Aralarda kuru kayısı bitter çikolata veya meyve veya süt yiyordum.