yıllık kazancı 7 milyon dolar olan dünyanın en ünlü mankeninin olağanca mütevazi olmasını,doğal hareketlerini beğeniyle izleyip,
gözlerimi ekrana mıhlayarak seyrettim Adriana Limayı...:1shok:
tabi bu arada da,ülkemizdeki kendini bişey sanan birçok mankeninde kulaklarını çınlattım ...sengözlerimebaksanab
ahh ahhh..bu yarışma mülakatı için hak kazanmıştım....buluşma günü tatilde olduğumuz zamana geldiği için başka bir zamana erteledim msj yoluylaaa...
kendi ellerimle teptim belkide....başka zaman için arıyacaklarını söylediler ama hala tık yok..senağlama.
Ay bizim insanımızdan adam olmaz :bbo:
Buyrun haberi okuyun :
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde "Bu kadar da olmaz" dedirten bir olay yaşandı. Özel bir televizyon kanalında yayınlanan 'Var mısın yok musun' adlı yarışma programını izlerken çocuklarına "Son kutudaki parayı bilemezsem pencereden atlarım" diyen Süleyman Parmaksız, ikinci kattaki evinin penceresinden atladı. Bacağına korkuluk demiri saplanan Parmaksız'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Olay dün akşam Reşadiye Mahallesi'nde meydana geldi. 3 çocuk babası Süleyman Parmaksız (47), çocuklarıyla birlikte yarışma programını izlemeye başladı. 2'si erkek 3 çocuğu ile yarışmacının 6 numaralı kutusundaki miktar konusunda iddiaya giren Süleyman Parmaksız, kutuda 50 bin olduğunu savundu ve "Bilemezsem pencereden atlarım" dedi. Kutu açıldığında içinden 500 bin TL çıkınca Süleyman Parmaksız, ikinci kattaki evinin penceresinden atladı. Şaşkına dönen Parmaksız'ın çocukları, pencereden baktıklarında yerde yatan babalarının yaralandığını görünce hemen sağlık ekiplerine haber verdi.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, bacağına bahçe korkuluğunun demir çubuğu batan Parmaksız'ı ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Parmaksız'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Ay bizim insanımızdan adam olmaz :bbo:
Buyrun haberi okuyun :
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde "Bu kadar da olmaz" dedirten bir olay yaşandı. Özel bir televizyon kanalında yayınlanan 'Var mısın yok musun' adlı yarışma programını izlerken çocuklarına "Son kutudaki parayı bilemezsem pencereden atlarım" diyen Süleyman Parmaksız, ikinci kattaki evinin penceresinden atladı. Bacağına korkuluk demiri saplanan Parmaksız'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Olay dün akşam Reşadiye Mahallesi'nde meydana geldi. 3 çocuk babası Süleyman Parmaksız (47), çocuklarıyla birlikte yarışma programını izlemeye başladı. 2'si erkek 3 çocuğu ile yarışmacının 6 numaralı kutusundaki miktar konusunda iddiaya giren Süleyman Parmaksız, kutuda 50 bin olduğunu savundu ve "Bilemezsem pencereden atlarım" dedi. Kutu açıldığında içinden 500 bin TL çıkınca Süleyman Parmaksız, ikinci kattaki evinin penceresinden atladı. Şaşkına dönen Parmaksız'ın çocukları, pencereden baktıklarında yerde yatan babalarının yaralandığını görünce hemen sağlık ekiplerine haber verdi.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, bacağına bahçe korkuluğunun demir çubuğu batan Parmaksız'ı ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Parmaksız'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
walla kızlar ben bu yarısmadan hıc para kazanamadan ayrılanlara hıc uzulmuorumneden dersenız eger anlatıyımşakkıdı o yarısmadakı para onların alın terıyle kazanılmıs para dııl dısarda bı suru ınsan 5 mılyon kazanıp ewıne ekmek goturebılmek ıcın aksama kadar hamallık yapıola kan ter ıcınde:çok üzgünüm: ınsanlar para kazanabılmek nelere katlanıolar:çok üzgünüm: o yarısmada oturdu oynadı guldu eglendı hıc zorluk cekmeden para da kazanamadan ayrıldı dıe oturup uzuleyımmı yanı
ilk başlardan severek izlediğim bir yarışmaydı
artık görünce hemen kapatıyorum
çok tuhafıma gidiyor açıkcası
yalandan yere ağlamalar felan
kutudan kırmızı çıkınca milletin kendini yerden yere vurması
dünya kadar para teklifini kabul etmeyip sonradan hiç bişey kazanamayanlar vs. vs.
millet sankı taş atıyorda kolu yoruluyor parayı beğenmiyorlar sornada bişey kazanamdan gidiyorlar
yarışma güzelde, ben nasıl biteceğini merak ediyorum. sona kalanlar yarışamayacaklarmı, eğer yarışacaklarsa kutuları kim açacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?