Var msn Yok musun - Show Tv

Eskiden çok severdim ama şimdi hiç sevmiyorum, zaten izlenmediği için haftada 2 güne düşürdüler.

ilk başlardan severek izlediğim bir yarışmaydı
artık görünce hemen kapatıyorum
çok tuhafıma gidiyor açıkcası
yalandan yere ağlamalar felan
kutudan kırmızı çıkınca milletin kendini yerden yere vurması
dünya kadar para teklifini kabul etmeyip sonradan hiç bişey kazanamayanlar vs. vs.
millet sankı taş atıyorda kolu yoruluyor parayı beğenmiyorlar sornada bişey kazanamdan gidiyorlar

adriyana gelmiş türkiye ye hayırlı ugurlu olsun:lepi:
mevlam ne güzeller doguruyor ya
gözleri fizigi saçları dişleri gülüşü ben çok begendim:jeyyar:
yarın akşam varmısın yokmusunda sositososito

yıllık kazancı 7 milyon dolar olan dünyanın en ünlü mankeninin olağanca mütevazi olmasını,doğal hareketlerini beğeniyle izleyip,
gözlerimi ekrana mıhlayarak seyrettim Adriana Limayı...:1shok:

tabi bu arada da,ülkemizdeki kendini bişey sanan birçok mankeninde kulaklarını çınlattım ...sengözlerimebaksanab

evt bende çok samimi içten geldi:asigim: turkiyedi mankenler örnek alsın:dilcikar:

ahh ahhh..bu yarışma mülakatı için hak kazanmıştım....buluşma günü tatilde olduğumuz zamana geldiği için başka bir zamana erteledim msj yoluylaaa...
kendi ellerimle teptim belkide....başka zaman için arıyacaklarını söylediler ama hala tık yok..senağlama.

ay canım inanmıyorummmmmmmmmmmmmm
kıs bu fırsat gelırmı bı daha ya
artık hersey kısmet eşinle tatilde mutlu neşeli olmak daha iii boswer cnm allah cok para werıp azdırmasın kımseyı walla cnm allah şükür yınede allah saglık sıhat huzur wersin acun falan fasa fiso tatlım ......................

Ay bizim insanımızdan adam olmaz :bbo:
Buyrun haberi okuyun :

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde "Bu kadar da olmaz" dedirten bir olay yaşandı. Özel bir televizyon kanalında yayınlanan 'Var mısın yok musun' adlı yarışma programını izlerken çocuklarına "Son kutudaki parayı bilemezsem pencereden atlarım" diyen Süleyman Parmaksız, ikinci kattaki evinin penceresinden atladı. Bacağına korkuluk demiri saplanan Parmaksız'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay dün akşam Reşadiye Mahallesi'nde meydana geldi. 3 çocuk babası Süleyman Parmaksız (47), çocuklarıyla birlikte yarışma programını izlemeye başladı. 2'si erkek 3 çocuğu ile yarışmacının 6 numaralı kutusundaki miktar konusunda iddiaya giren Süleyman Parmaksız, kutuda 50 bin olduğunu savundu ve "Bilemezsem pencereden atlarım" dedi. Kutu açıldığında içinden 500 bin TL çıkınca Süleyman Parmaksız, ikinci kattaki evinin penceresinden atladı. Şaşkına dönen Parmaksız'ın çocukları, pencereden baktıklarında yerde yatan babalarının yaralandığını görünce hemen sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, bacağına bahçe korkuluğunun demir çubuğu batan Parmaksız'ı ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Parmaksız'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

::1shok:Amanın bu gerçek olamaz:1shok:İnanmıyorum yaa:1shok:

yuh artık cahilliğin bile bu kadarı..
televizyon izlemesini bile bilmeyen insanlar işte..

inşallah çocukları cok küçük değillerdir..

aynen katiliyorum sana canim,
bende bu yarismayi nedense sevemedim
hic bir bilgi olmadan emek harcamadan düsünmeden kazanilan para, üstelik hamdi bey olayinada inanmiyorum, adam neden konusmasi duyulmuyor bence acun kafadan atiyor

ayni düsüncedeyim, anlamiyorum resmen..... digeri kazanmadigi zaman sen niye üzülüyorsun sana dokunmuyor ki ben anlamiyorum, hele bir kiz var adini bilmiyorum, agzini acip duruyor hep kamerada onu gösteriyor
yapmacik geliyor bana nedense sacma yani, annem izliyor seviyor o yüzden bende takilmak zorunda kaliyorum bazen orda oldugum zaman
bilgi yarismalarini tercih ederim dogrusu

Hacercigim
okudugum habere inanamadim bizim insanimiz gercekten cok cahil bazen ya allah akil fikir versin

insanlarımız gerçekten cok tuhaf...
nie atlarlar pencereden ya sana bi katkısı var sanki cıkan paranın..
çok saçmaladı bu da ama tv de bişey olmayınca ya da izlediğimize reklam girince izliyoruz

ya ben bu programın bitmesini diliyorum artık..Acun kimi çıkarsan kurtaramaz artık ne cem yılmaz ne adriana ..vadesi doldu tadında bırakın :Saruboceq: ya da çok geç saate koyun ..

vay bee paranın yeri şimdiden belli..
kızın babası davar alacakmış...
yuh artık ne diyim..
kızının parasınada göz diken varmış....

yarışma güzelde, ben nasıl biteceğini merak ediyorum. sona kalanlar yarışamayacaklarmı, eğer yarışacaklarsa kutuları kim açacak.

Paris Hiltonu seyrediyoruz.
Umarım bişeyler kazanırda Tuna Huş a faydası olur.
Kazanamasa da versin cebinden 200 bin dolarcık.
Bir çanta parası ona nolcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…