Var msn Yok musun - Show Tv

ayyy kadın yokum dedi.alacak mı acaba 500 ü .alcak gibi ama.kızı da hastaymış canım ya.allahım herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.reklam girdi, merakla bekliyorum.

alamadı ya tühh gitti 112 teklif tühh.neyse hayırlısı artık

nerden bildin kız hamdi bey misin sen yoksam :)

hıı ne bilem hiç tanıdğım yok da ordan :))

kadına çokkk iyi olduu...ohhh rahatladım 100tl çıkınca...hamdi amca nasıl da uğraştı kazandırayım diye ama yokk illla daha fazlası olcak...aç gözlü şey... yol parası bile çıkmadı...otursun ağlasın artık...aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamazmış..öğrenr bunu herhlde...

Valla ben de çok sinirlendim dün, açıkçası hiç de üzülmedim alamadığına.
Yani ihtiyacı olmasa anlayacağım, hayatta bir defa gelir bu şans ayağına, insan zorlar şansını.
Ama kızının sağlığı söz konusuyken daha fazlası adına olanı da tepmesini aklım almıyor doğrusu.
Program boyunca kadın gözyaşı döktü ben döktüm ama sonunda oh olsun dedirtti bana yani.
ınsan biraz tamahkar olur.
Suyu da içti üzerine buz gibi ... iyi gitmiştir.... te allam yarabbim yaa.

ınsana hakikaten oh oldu dedirtebiliyorlar ya inanamıyorum yani. program boyunca ağladı ağlattı, herkes al derken ve bence mantıklı olanda buyken almaması insan çıldırttı. demekki ihtiyacı yokmuş dedim. inat yapar gibi yokum demeye ne gerek vardı.

dün akşam sonunu izledim
kutusuna inanıyor 500000 burda da...diyordu ama sonuçta yine teklifi kabul etti
sonüçe 500000 kalmışsa kutuda 500 olma ihtimali çok yüksek oysa
ben olsam kesin kutuma giderdim
çünkü 500 çıkmasa da nasıl olsa oraya gelirken de boş gelmişti
riske giremedi

bencede baydi program..

madem yarisiyon git kotuna
sanki paraylami geldinde orda alayimmi almayayimmi felan filan

sans yahuuuuuu bukada strese ne gerek var ayy daraldim

kızlar bu hafta 500bın verılıo..sıkı yerden bılıom almış biri sonunda 500 ü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…