var oLan ya da oLacak oLan çeyiz ürünleri iÇin fiKirLeşme köşesi(ResimLi)

kızlar kahvaltı seti alcam yanlız ankarada alabilcem uygun yerler hakkında bilgisi olan varmı bulundugum yerde baktım katalog fıyatıyla satıyolar ama nette baktım daha uygun fıyata olan yerler var ve yıl sonu da geldıği için indirim yapan yerler vardır die dşünüyorum bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim .

bence eğer durumun bütçen sıkıştırmayacaksa, değiştirebilirim ne olacak diyorsan değiştirmelisin çok çok kibar hoş modeller çıktı şimdi.gerçi günden güne herşey değişiyor sürekli yeni yeni şeyler çıkıyor bu hızlı değişime ayakta uyduramayız ki :9: yinede seçim senin

canım yaa eklentlerin hiç bri açlmyoo, resmlerni yuklesen acılmyooooooooo:27:

açılmıyor mu :s Allah Allaahh.. link atayım o zaman dur fotograflarını cekmiştim buraya eklemek için ama 2 kb den fazla diye yüklemedi..

kızlar bende verdanın pembe kahvaltı takımını aldım 130 tl civarıydı markafoniden işyerinden girdiğim için resim ekleyemiyorum ama link verebilirim :49:

http://mad2.madalion.com/product_photos/product/19424/25936/zoom_VRD-2511_Z.jpg için Google Görsel Sonuçları

kızlarr güle güle aşk ile kullanınn inşallah.pembe kahvaltı takımına bayıldım çok şeker ve uygunmş

selam kızlar birazdan markafoniden alıcam bu çaydanlığı maxi ve midi olarak var midiyi gördüm ıkı kısılık maxi nasıl oluyo ya orta boy caydanlık mı oluyo altı 2 lt alıyo kucuk olanınında 1.5 lt alıyo ama boyutunu dusunemıyorum mısafırler ıcın oluyo mu bı yardım edin bana ya :)

Eklentiler

• $korkmaz-a073-satina-maxi-caydanlik-seti-11-lt-20-lt_1075__900x676_1.webp
    $korkmaz-a073-satina-maxi-caydanlik-seti-11-lt-20-lt_1075__900x676_1.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 65
selam kızlar birazdan markafoniden alıcam bu çaydanlığı maxi ve midi olarak var midiyi gördüm ıkı kısılık maxi nasıl oluyo ya orta boy caydanlık mı oluyo altı 2 lt alıyo kucuk olanınında 1.5 lt alıyo ama boyutunu dusunemıyorum mısafırler ıcın oluyo mu bı yardım edin bana ya :)

ebatlarını bilmiorum ama bende orta boy alacağım canım.hem günlük hem misafirlik:21:

Merhaba kızlar herkes aldıklarını güle güle kullansın.Ben size Arçelik'in Lal serisi kırmızı ev aletlerini sorayım dedim,kullanan varmı?tavsiye edermisiniz?

Merhaba kızlar herkes aldıklarını güle güle kullansın.Ben size Arçelik'in Lal serisi kırmızı ev aletlerini sorayım dedim,kullanan varmı?tavsiye edermisiniz?

merhaba ttalım hoş geldin.paylaşımları resimli yapabilirseniz çok mutlu olacağım.şimdiden teşekkürler.alırsanızda güle güle kullanmak nasip olsunn.mutluluklar:16:

Kızlar soracaklarımı yanlış anlamayın ancak cidden çok merak ediyorum.
Ben ailemle birlikte ikamet ediyorum, 24 yaşındayım kendimle ilgili evlilik konusunda daha hiçbir şey belli değil umutsuzum da açıkçası, bu tür eşyaları evlenmeden ne kadar zaman önce almak lazım, evde nerede saklıyorsunuz, ben kendime zor yer buluyorum da:)
Tabii annemin aldığı yatak odası halı takımı var buna benzer birçok eşya da var yemek takımı vs birçok şey var ancak benim zevkim sorulmadı alınırken, ben öğrenciyken beğenmiş almış, kötü de değil ama kendim baksaydım daha iyiydi, ancak yanlış anlamaması ve kırmamak adına birşey demedim. Ama o öylee duruyor ya sinir oluyorum, hem de daha kullanıp kullanmayacağım bile belirsiz diyorum ya. O kadar sinir oluyorumki evde yer kaplamasına.
Bende mi problem var acaba evle ilgili, çeyize dair hiçbir eşya dikkatimi çekmiyor, alıp kenara koyayım çeyiz yapayım gibi bir düşünce yok, kendimi şartladığım için olabilir diye düşünüyorum ama. Böyle durum yaşayan yok mu aranız da ben mi bir anormalim??

Son düzenleme:
Kızlar soracaklarımı yanlış anlamayın ancak cidden çok merak ediyorum.
Ben ailemle birlikte ikamet ediyorum, 24 yaşındayım kendimle ilgili evlilik konusunda daha hiçbir şey belli değil umutsuzum da açıkçası, bu tür eşyaları evlenmeden ne kadar zaman önce almak lazım, evde nerede saklıyorsunuz, ben kendime zor yer buluyorum da:)
Tabii annemin aldığı yatak odası halı takımı var buna benzer birçok eşya da var yemek takımı vs birçok şey var ancak benim zevkim sorulmadı alınırken, ben öğrenciyken beğenmiş almış, kötü de değil ama kendim baksaydım daha iyiydi, ancak yanlış anlamaması ve kırmamak adına birşey demedim. Ama o öylee duruyor ya sinir oluyorum, hem de daha kullanıp kullanmayacağım bile belirsiz diyorum ya. O kadar sinir oluyorumki evde yer kaplamasına.
Bende mi problem var acaba evle ilgili, çeyize dair hiçbir eşya dikkatimi çekmiyor, alıp kenara koyayım çeyiz yapayım gibi bir düşünce yok, kendimi şartladığım için olabilir diye düşünüyorum ama. Böyle durum yaşayan yok mu aranız da ben mi bir anormalim??

benim ünide okuyan ablamın da hevesi yok.. şuan düğünü olucak ablamında yok hevesi sırf mecbur olduğu için aldı bu zamana kadar annemin zorlamasıyla ama benim çocukluktan geliyo bu merakım yani herkesde olmaz ben bişey beğendiğim zaman deli oluyodum alamayınca hala öyleyim de neyse:) yani diyeceğim o ki bu bir aşk yani kiminin benim gibi çocukluktan gelir kiminin de hayatına birisi girince gelir kimisininde hiç ilgisi alakası bile olmaz yani ben bir leğeni bile aşkla inceleyerek alırım .. şuanda sözlüm var ama kendimi bildiğimden beri benim ilgim vardır mutfak ve ev eşyalarına. yani sen anormal değilsin senin gibi bir sürü tanıdığım var arkadaşlarımdan da içini rahat tut :)

Back
X