yok fıstığım küçük ev aletleri..
bende almadım onları, beyaz eşyalarla toplumu alsam diyorum ama hangi marka aldın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok fıstığım küçük ev aletleri..
Eki Görüntüle 554263 kızlar bu ıslak kuru süpürgem fantom 168 lira
Eki Görüntüle 554265 bu blender setim braun 183 lira
Eki Görüntüle 554266 bu sı ısıtıcım braun 64 lira
Eki Görüntüle 554274 bu ütüm braun 118 lira
Eki Görüntüle 554267 bu da saçkurutma makinem rowenta 77 lira![]()
![]()
canım yaa eklentlerin hiç bri açlmyoo, resmlerni yuklesen acılmyooooooooo![]()
açılmıyor mu :s Allah Allaahh.. link atayım o zaman dur fotograflarını cekmiştim buraya eklemek için ama 2 kb den fazla diye yüklemedi..
http://www.fanset.com/Resimler/Urunler/su-filtreli-250x250_20101011_093942.jpg için Google Görsel Sonuçları bu süpürge.. 168 lira olan..
Braun Mr 540 Multiquick Blender Seti(MR 6550 M HC BC) - Electro World bu blender 168 lira..
BRAUN WK 300 WHITE SU ISITICI - SU ISITICI - Teknosa.com bu su ısıtıcı 64 lira..
BRAUN 710 T - LKSAN RESM ALIVER STES bu ütü 118 lira..
ROWENTA 2300 WATT IYONLU SAÇ KURUTMA MAKİNASI GittiGidiyor'da 43191158 bu da saç kurutma makinesi 77 lira..
oldu mu şimdi?
hepsi çok hoş güzel güle güle agız tadyla kullnrsn inşallah, fiyatlarda uygun![]()
kızlar bende verdanın pembe kahvaltı takımını aldım 130 tl civarıydı markafoniden işyerinden girdiğim için resim ekleyemiyorum ama link verebilirim![]()
http://mad2.madalion.com/product_photos/product/19424/25936/zoom_VRD-2511_Z.jpg için Google Görsel Sonuçları
kızlarr güle güle aşk ile kullanınn inşallah.pembe kahvaltı takımına bayıldım çok şeker ve uygunmşhttp://www.fanset.com/Resimler/Urunler/su-filtreli-250x250_20101011_093942.jpg için Google Görsel Sonuçları bu süpürge.. 168 lira olan..
Braun Mr 540 Multiquick Blender Seti(MR 6550 M HC BC) - Electro World bu blender 168 lira..
BRAUN WK 300 WHITE SU ISITICI - SU ISITICI - Teknosa.com bu su ısıtıcı 64 lira..
BRAUN 710 T - LKSAN RESM ALIVER STES bu ütü 118 lira..
ROWENTA 2300 WATT IYONLU SAÇ KURUTMA MAKİNASI GittiGidiyor'da 43191158 bu da saç kurutma makinesi 77 lira..
oldu mu şimdi?
kızlarr güle güle aşk ile kullanınn inşallah.pembe kahvaltı takımına bayıldım çok şeker ve uygunmş
selam kızlar birazdan markafoniden alıcam bu çaydanlığı maxi ve midi olarak var midiyi gördüm ıkı kısılık maxi nasıl oluyo ya orta boy caydanlık mı oluyo altı 2 lt alıyo kucuk olanınında 1.5 lt alıyo ama boyutunu dusunemıyorum mısafırler ıcın oluyo mu bı yardım edin bana ya :)
ebatlarını bilmiorum ama bende orta boy alacağım canım.hem günlük hem misafirlik![]()
Merhaba kızlar herkes aldıklarını güle güle kullansın.Ben size Arçelik'in Lal serisi kırmızı ev aletlerini sorayım dedim,kullanan varmı?tavsiye edermisiniz?
Kızlar soracaklarımı yanlış anlamayın ancak cidden çok merak ediyorum.
Ben ailemle birlikte ikamet ediyorum, 24 yaşındayım kendimle ilgili evlilik konusunda daha hiçbir şey belli değil umutsuzum da açıkçası, bu tür eşyaları evlenmeden ne kadar zaman önce almak lazım, evde nerede saklıyorsunuz, ben kendime zor yer buluyorum da:)
Tabii annemin aldığı yatak odası halı takımı var buna benzer birçok eşya da var yemek takımı vs birçok şey var ancak benim zevkim sorulmadı alınırken, ben öğrenciyken beğenmiş almış, kötü de değil ama kendim baksaydım daha iyiydi, ancak yanlış anlamaması ve kırmamak adına birşey demedim. Ama o öylee duruyor ya sinir oluyorum, hem de daha kullanıp kullanmayacağım bile belirsiz diyorum ya. O kadar sinir oluyorumki evde yer kaplamasına.
Bende mi problem var acaba evle ilgili, çeyize dair hiçbir eşya dikkatimi çekmiyor, alıp kenara koyayım çeyiz yapayım gibi bir düşünce yok, kendimi şartladığım için olabilir diye düşünüyorum ama. Böyle durum yaşayan yok mu aranız da ben mi bir anormalim??