Kızlar soracaklarımı yanlış anlamayın ancak cidden çok merak ediyorum.
Ben ailemle birlikte ikamet ediyorum, 24 yaşındayım kendimle ilgili evlilik konusunda daha hiçbir şey belli değil umutsuzum da açıkçası, bu tür eşyaları evlenmeden ne kadar zaman önce almak lazım, evde nerede saklıyorsunuz, ben kendime zor yer buluyorum da:)
Tabii annemin aldığı yatak odası halı takımı var buna benzer birçok eşya da var yemek takımı vs birçok şey var ancak benim zevkim sorulmadı alınırken, ben öğrenciyken beğenmiş almış, kötü de değil ama kendim baksaydım daha iyiydi, ancak yanlış anlamaması ve kırmamak adına birşey demedim. Ama o öylee duruyor ya sinir oluyorum, hem de daha kullanıp kullanmayacağım bile belirsiz diyorum ya. O kadar sinir oluyorumki evde yer kaplamasına.
Bende mi problem var acaba evle ilgili, çeyize dair hiçbir eşya dikkatimi çekmiyor, alıp kenara koyayım çeyiz yapayım gibi bir düşünce yok, kendimi şartladığım için olabilir diye düşünüyorum ama. Böyle durum yaşayan yok mu aranız da ben mi bir anormalim??
benim ünide okuyan ablamın da hevesi yok.. şuan düğünü olucak ablamında yok hevesi sırf mecbur olduğu için aldı bu zamana kadar annemin zorlamasıyla ama benim çocukluktan geliyo bu merakım yani herkesde olmaz ben bişey beğendiğim zaman deli oluyodum alamayınca hala öyleyim de neyse:) yani diyeceğim o ki bu bir aşk yani kiminin benim gibi çocukluktan gelir kiminin de hayatına birisi girince gelir kimisininde hiç ilgisi alakası bile olmaz yani ben bir leğeni bile aşkla inceleyerek alırım .. şuanda sözlüm var ama kendimi bildiğimden beri benim ilgim vardır mutfak ve ev eşyalarına. yani sen anormal değilsin senin gibi bir sürü tanıdığım var arkadaşlarımdan da içini rahat tut :)