var oLan ya da oLacak oLan çeyiz ürünleri iÇin fiKirLeşme köşesi(ResimLi)

Kızlar soracaklarımı yanlış anlamayın ancak cidden çok merak ediyorum.
Ben ailemle birlikte ikamet ediyorum, 24 yaşındayım kendimle ilgili evlilik konusunda daha hiçbir şey belli değil umutsuzum da açıkçası, bu tür eşyaları evlenmeden ne kadar zaman önce almak lazım, evde nerede saklıyorsunuz, ben kendime zor yer buluyorum da:)
Tabii annemin aldığı yatak odası halı takımı var buna benzer birçok eşya da var yemek takımı vs birçok şey var ancak benim zevkim sorulmadı alınırken, ben öğrenciyken beğenmiş almış, kötü de değil ama kendim baksaydım daha iyiydi, ancak yanlış anlamaması ve kırmamak adına birşey demedim. Ama o öylee duruyor ya sinir oluyorum, hem de daha kullanıp kullanmayacağım bile belirsiz diyorum ya. O kadar sinir oluyorumki evde yer kaplamasına.
Bende mi problem var acaba evle ilgili, çeyize dair hiçbir eşya dikkatimi çekmiyor, alıp kenara koyayım çeyiz yapayım gibi bir düşünce yok, kendimi şartladığım için olabilir diye düşünüyorum ama. Böyle durum yaşayan yok mu aranız da ben mi bir anormalim??

benim ünide okuyan ablamın da hevesi yok.. şuan düğünü olucak ablamında yok hevesi sırf mecbur olduğu için aldı bu zamana kadar annemin zorlamasıyla ama benim çocukluktan geliyo bu merakım yani herkesde olmaz ben bişey beğendiğim zaman deli oluyodum alamayınca hala öyleyim de neyse:) yani diyeceğim o ki bu bir aşk yani kiminin benim gibi çocukluktan gelir kiminin de hayatına birisi girince gelir kimisininde hiç ilgisi alakası bile olmaz yani ben bir leğeni bile aşkla inceleyerek alırım .. şuanda sözlüm var ama kendimi bildiğimden beri benim ilgim vardır mutfak ve ev eşyalarına. yani sen anormal değilsin senin gibi bir sürü tanıdığım var arkadaşlarımdan da içini rahat tut :)

KIZLAR çok isttediğim nicer dicer ürününü sipariş veermiş bulunmaktayım umarım teslim edilebilir.aranızda kullanan ya da duyan var mı ? bir gün önceside diadan almıştım bir başka modelini 21.99 a artık anneme bırakacağım:23:

$13540034525710.webp

KIZLAR çok isttediğim nicer dicer ürününü sipariş veermiş bulunmaktayım umarım teslim edilebilir.aranızda kullanan ya da duyan var mı ? bir gün önceside diadan almıştım bir başka modelini 21.99 a artık anneme bırakacağım:23:

Eki Görüntüle 564609

nerden sipariş verdn ablacım? kredikart aldınmı yoksaa :27:

Son düzenleme:
nerden sipariş verdn ablacım? kredikart aldınmı yoksaa :27:

alışveriş sitesinden balım.maalesef kk kartım henüz gelmedi,normalde eğitim setleri hariç kapıda ödeme imkanı vermiyorlardı bana özel hak tanıdı müşteri temsilcisi sağ olsun:23::23: ama ürün elime sağ sağlim ulaşmadan güvenemiyrum açıkçası::18:

alışveriş sitesinden balım.maalesef kk kartım henüz gelmedi,normalde eğitim setleri hariç kapıda ödeme imkanı vermiyorlardı bana özel hak tanıdı müşteri temsilcisi sağ olsun:23::23: ama ürün elime sağ sağlim ulaşmadan güvenemiyrum açıkçası::18:

heee iyimiş ya saglsn o mşteri temsilcisi...inşallah sag salim kavsrsun nicer dicerınaa :D

heee iyimiş ya saglsn o mşteri temsilcisi...inşallah sag salim kavsrsun nicer dicerınaa :D

:52: inşallah ya 179 orjinal fiyatı:23: kız ben istanbula yerleşirsem evlenince kısmet olrsa,bana geleceksin nicer dicer yardımıyla harika yemekler yapicimmm:23::23::27:

:52: inşallah ya 179 orjinal fiyatı:23: kız ben istanbula yerleşirsem evlenince kısmet olrsa,bana geleceksin nicer dicer yardımıyla harika yemekler yapicimmm:23::23::27:

kızlarrr ürünüm geldi sağ sağlim hayırlısıyla kullanmak nasip olsun inşallah:16:

kızlarrr ürünüm geldi sağ sağlim hayırlısıyla kullanmak nasip olsun inşallah:16:

:8: inşallah ablacm ne güzel yemekler yaparsın sen:56::16:
hayrlı olsn güle güle kullan inşallah..:nazar::16:

çok ama çok tşekkür ederim kızlar.borç bitmeden yenisi ekleniyor.geçen akşam komşudan sevdiceğime pijama aldım ,kendmede:30: resimleri ekleyeceğim :51:

aynen canım yaa bende tutamıyorum kendimi her defasında biraz ara vereyim diyorum birde bakmışsın yine elim durmamış :1:

ikinizde aşk dolu günlerde kullanın inş yeni cicilerinizi :16::16::16:

aynen canım yaa bende tutamıyorum kendimi her defasında biraz ara vereyim diyorum birde bakmışsın yine elim durmamış :1:

ikinizde aşk dolu günlerde kullanın inş yeni cicilerinizi :16::16::16:

kendi üstü başıma dha bir şy almış değilim inan.bu çeyiz bağımlılık yapıyor insanda vallahi.teşekkür ederim cnım benim çok sağ ol:31:

kendi üstü başıma dha bir şy almış değilim inan.bu çeyiz bağımlılık yapıyor insanda vallahi.teşekkür ederim cnım benim çok sağ ol:31:

hemde ne bağımlılık üst baş alsam bile çeyize koyar oldum hiç bir şeyimi kıyıp kullanamıyorum :1:

ama o kadar zevkli ki insanın geleceğini düşünerek bunları alması kim bilir kullanması nasıl güzeldir :16:

Allah hayırlısıyla sevdiğimizle kullanacağımız günleri de göstersin bizlere :16::16::16:

hemde ne bağımlılık üst baş alsam bile çeyize koyar oldum hiç bir şeyimi kıyıp kullanamıyorum :1:

ama o kadar zevkli ki insanın geleceğini düşünerek bunları alması kim bilir kullanması nasıl güzeldir :16:

Allah hayırlısıyla sevdiğimizle kullanacağımız günleri de göstersin bizlere :16::16::16:

aminnnnnnnnnnn.evlenincde kullanmaya kıyamazsak sen gr:52::52: böyle bazen acıp acıp bakyıorum neleerim var diye hoşuma gidiyor:27: RABBİM hayırlısıyla kullanabilmeyi nasip etsin.:31:

Back
X