Vardiya Sorunu

Finrod Felagund

God protect you
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2018
2.411
5.471
108
Merhaba.

Yine şu lanet vardiyası başladı... 3 vardiya sistemi var normalde 08.00-16.00 çalışıyor eşim ama değişmeli şekilde diğer vardiyalara da zorunlu bir şekilde geçiliyor. Şu an mesela tekrardan 16.00 - 00.00 vardiyasında ve cidden bu durum benim canımı çok sıkıyor. Ben de 08.00-17.00 çalıştığım için ben eve geliyorum o işte oluyor, o işten gelince gündüz ben evde olmuyorum.

Yani haftaiçi geceleri 1 saat görüşmemiz dışında hiç görüşemiyoruz desem yeridir. Sanki aynı evde yaşamıyoruz gibi Cidden nefret ediyorum şu vardiyadan!!! 3 hafta nasıl geçecek şimdi

Evlendiğinizde de böyle değil miydi bu? Böyleyse bilerek evlenmişsiniz zaten, mecbur çekeceksiniz. Sonradan böyle olduysa; eşinize isini değiştirmesini teklif edin. Onu özlediğinizi söylerseniz, bunu anlayışla karşılayacaktır.

Canım biz üniversiteden beri tanışıyoruz. İlk evlendiğimizde sabit vardiyalıydı. Bu zorunlu vardiya yeni çıktı sanırım.
Onu özlediğinizi söylerseniz, bunu anlayışla karşılayacaktır.
Evet, maalesef fazlasıyla böyle oluyor. Bir de çocuk olsa hepten sorun olurdu

3 haftada bir mi o saatlerde Çalışıyor ?

Baska iş arama imkanı yok mu ?
Eşim havalimanında mühendis. Yani sırf bu yüzden dolayı ona işini değiştir diyemem. Ama özlediğimi, vakit geçiremediğimizi dile getiriyorum. O da halledeceğim diyor ama şimdilik bu durumdayız.

Hayır. 3 ayda bir 3 hafta şeklinde yapıyor diğer kişiler gibi.

3 ayda birşe çok dert etmeyin.
Hayat zor sonuçta kimse şartlardan memnun olarak çalışmıyor.
Vardiyalı Çalışıyor olması maaşına da yansıyordur eminim bu acıdan düşünün bir de

Bende çalışırken eşimle pek görüşemiyordum oda 3 vardiya işi bıraktığımdan beri baya rahatım en azından daha çok görüşüyoruz.. idare edeceksiniz mecburen vardiya zor malesef.

Maddiyat konusunda bir problemimiz yok. 2 kişiyiz ve ben de çalışıyorum. Bize premium bir şekilde yetiyor maaşlarımız ama burada önemli olan paradan çok o. Umarım anlatabiliyorumdur. 3 hafta içinde sarılarak uyumayı bile unutuyorum diyebilirim. Zira gelir gelmez yatmıyor hemen. Ben de o zamana kadar sabah erken kalktığım için uyuyor oluyorum.

Zamanla alisirsiniz. Hem boylece vardiyali olmadigi haftalrin da degerini anlarsiniz. Suan bizim durumumuz da benzer. Bazi gunler o evden cikiyor ben girerken kapida karsilasiyorum.3 ayda 3 hafta sabredilemeyecek bir sure degil. Ya esiniz puri pak bir vardiye muhendisi/sefi olaydi bir de bu tarafindan dusunun.

3 hafta nedir ki?
Çalışmayana ekmek yok, hoş çalışana da yok.
Şükür et işi var.
Çok da imkansız saatler değil.
İşten gelince uyu 1 saat, o geldiğinde bir kahve içmelik vakit yarat diyecektim zaten varmış.
En azından görüyorsun her gün

40 yildir bole calisan tanidiklarim var, onlar napsin? Ki onlarin vardiya her hafta degisiyor. Sabahci oglenci gececi diye.

Para degilse sorun, esin isi biraksin oturun saatlerce beraber:))

Biraz sabırlı olmaktan başka yapacak birşey yok.
Şükür ki işi var anladığım kadarıyla düzgün bir işi var.
Evet, işi iyi.

Bende böyle yapıyorum. Ama bir de çocuk olmayınca evde iyice tek kalıyorum akşama kadar. Çocuk olsa en azından onunla vakit geçiririm bir yerlere falan giderim. Bende bu zaman aralığında arkadaşlarımlayim.
40 yildir bole calisan tanidiklarim var, onlar napsin? Ki onlarin vardiya her hafta degisiyor. Sabahci oglenci gececi diye.

Para degilse sorun, esin isi biraksin oturun saatlerce beraber:))
Para değil sorun ama işten çıkarsa ne yapacağız :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…