- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi Finrod Felagund
-
Evlendiğinizde de böyle değil miydi bu? Böyleyse bilerek evlenmişsiniz zaten, mecbur çekeceksiniz. Sonradan böyle olduysa; eşinize isini değiştirmesini teklif edin. Onu özlediğinizi söylerseniz, bunu anlayışla karşılayacaktır.Merhaba.
Yine şu lanet vardiyası başladı... 3 vardiya sistemi var normalde 08.00-16.00 çalışıyor eşim ama değişmeli şekilde diğer vardiyalara da zorunlu bir şekilde geçiliyor. Şu an mesela tekrardan 16.00 - 00.00 vardiyasında ve cidden bu durum benim canımı çok sıkıyor. Ben de 08.00-17.00 çalıştığım için ben eve geliyorum o işte oluyor, o işten gelince gündüz ben evde olmuyorum.
Yani haftaiçi geceleri 1 saat görüşmemiz dışında hiç görüşemiyoruz desem yeridir. Sanki aynı evde yaşamıyoruz gibiCidden nefret ediyorum şu vardiyadan!!! 3 hafta nasıl geçecek şimdi
Canım biz üniversiteden beri tanışıyoruz. İlk evlendiğimizde sabit vardiyalıydı. Bu zorunlu vardiya yeni çıktı sanırım.Evlendiğinizde de böyle değil miydi bu? Böyleyse bilerek evlenmişsiniz zaten, mecbur çekeceksiniz. Sonradan böyle olduysa; eşinize isini değiştirmesini teklif edin. Onu özlediğinizi söylerseniz, bunu anlayışla karşılayacaktır.
Evet, maalesef fazlasıyla böyle oluyor. Bir de çocuk olsa hepten sorun olurduOnu özlediğinizi söylerseniz, bunu anlayışla karşılayacaktır.
Eşim havalimanında mühendis. Yani sırf bu yüzden dolayı ona işini değiştir diyemem. Ama özlediğimi, vakit geçiremediğimizi dile getiriyorum. O da halledeceğim diyor ama şimdilik bu durumdayız.3 haftada bir mi o saatlerde Çalışıyor ?
Baska iş arama imkanı yok mu ?
Kurumsal bir yer olduğu için sanmıyorum.Belki toplu şekilde imza verseler 2 vardiyaya iner
3 ayda birşe çok dert etmeyin.Canım biz üniversiteden beri tanışıyoruz. İlk evlendiğimizde sabit vardiyalıydı. Bu zorunlu vardiya yeni çıktı sanırım.
Evet, maalesef fazlasıyla böyle oluyor. Bir de çocuk olsa hepten sorun olurdu
Eşim havalimanında mühendis. Yani sırf bu yüzden dolayı ona işini değiştir diyemem. Ama özlediğimi, vakit geçiremediğimizi dile getiriyorum. O da halledeceğim diyor ama şimdilik bu durumdayız.
Hayır. 3 ayda bir 3 hafta şeklinde yapıyor diğer kişiler gibi.
Sabret sabret sabret, kadınlar hep buna mahkum sanırımEh sabredeceksiniz artik.
Baska diycek birsey bulamadim
Sağolun...Allah yardımcınız olsun. Belki toplu şekilde imza verseler 2 vardiyaya iner
Son dediğinizi anlayamadım.Ya esiniz puri pak bir vardiye muhendisi/sefi olaydi bir de bu tarafindan dusunun.
bazı fırmalar her gun 3 vardıya calısır, non-stop yanı. Vardıya muhendıslerı de vardıyada kı uretımden sorumlu kısılerdır. Yanı her gun vardıyalı calısırlar.Son dediğinizi anlayamadım.
Yok öyle değil işi. Çalıştığı yerde de 3 vardiya var. Maalesef durum böylebazı fırmalar her gun 3 vardıya calısır, non-stop yanı. Vardıya muhendıslerı de vardıyada kı uretımden sorumlu kısılerdır. Yanı her gun vardıyalı calısırlar.
Evet, işi iyi.Biraz sabırlı olmaktan başka yapacak birşey yok.
Şükür ki işi var anladığım kadarıyla düzgün bir işi var.
Bende böyle yapıyorum. Ama bir de çocuk olmayınca evde iyice tek kalıyorum akşama kadar. Çocuk olsa en azından onunla vakit geçiririm bir yerlere falan giderim. Bende bu zaman aralığında arkadaşlarımlayim.3 hafta nedir ki?
Çalışmayana ekmek yok, hoş çalışana da yok.
Şükür et işi var.
Çok da imkansız saatler değil.
İşten gelince uyu 1 saat, o geldiğinde bir kahve içmelik vakit yarat diyecektim zaten varmış.
En azından görüyorsun her gün
Para değil sorun ama işten çıkarsa ne yapacağız :)))40 yildir bole calisan tanidiklarim var, onlar napsin? Ki onlarin vardiya her hafta degisiyor. Sabahci oglenci gececi diye.
Para degilse sorun, esin isi biraksin oturun saatlerce beraber:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?