Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyatı hk.-2019

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Biz ameliyat olmadan once sonuclarimiza bakan doktor bize normal yolla aslaaa cocuk sahibi olamazsiniz dedi o an elim ayagim tutmadi resmen kaynae sular dokuldu basimdan asagi cok zor süreç .. ameliyat oldu esim bakalim hayirlisi Allahtan

Peki morfoloji kaçtı sizinde

Biz ameliyat olmadan once sonuclarimiza bakan doktor bize normal yolla aslaaa cocuk sahibi olamazsiniz dedi o an elim ayagim tutmadi resmen kaynae sular dokuldu basimdan asagi cok zor süreç .. ameliyat oldu esim bakalim hayirlisi Allahtan
Merhaba, aslinda 10 ay biraz erken olmus karar vermek icin ama hayirlisi tabiki.Bizim 4 yil oldu evleneli kismetse onumuzdeki ay ameliyat olacak esim.Rabbim dileyen herkese saglikli , hayirli evlatlar versin.Bizim morfoloji problemi var.

Peki morfoloji kaçtı sizinde

Bizim morfolojimiz ameliyattan once morfoloji ;2 ydi ameliyattan 3 ay sonra yani dun test verdik bugun sonuclari aldik morfolojisi normal ; 78 anormal;22 cikti yani yukselmis . Cok sukur soniclarimiz cok guzel bir artis gosterdi . Ameliyattan once sayimiz 6.7 milyondan 33milyona cikti cok sukur

Ne güzel sizin adınıza sevindim bizim morfoloji 1 inşallah ameliyattan sonra yükselir.

Cok iyi maasallah, nerde ameliyat oldunuz ve hidrosel vs bir problem olmuyor degil mi?

Merhaba, aslinda 10 ay biraz erken olmus karar vermek icin ama hayirlisi tabiki.Bizim 4 yil oldu evleneli kismetse onumuzdeki ay ameliyat olacak esim.Rabbim dileyen herkese saglikli , hayirli evlatlar versin.Bizim morfoloji problemi var.
Ameliyat tek cozum yolu asla korkulacak bir ameliyat degilmis biz 3ay sonra dun test verdik bugun sonuclarimiz cikti cok şükür baya bir yukselme gostermis. cok ilerlemisti varikoseli eşimin . Bence siz bu donemde esinize manevi acidan destek verin moralimizi yuksek tutun Allahin izniyle

Ne güzel sizin adınıza sevindim bizim morfoloji 1 inşallah ameliyattan sonra yükselir.
Insallah umutsuz olmayim kesinlikle ameliyat tek cozum yolu . Bu keciboynuzu kurleri falanlari denemeye calistik baktim esim bebek gibi midesini bulandiriyordu agzini acmiyordu zorla yediriyordum toplam 1ay falan bile olmadan kurleri de kestik dedim ki ameliyat olduk artik gerisi takdiri ilahi .Allaha biraktik cok sukur sonuclarimiz duzgun cikti .. insallah sizinde sonuclariniz yukselme gösterir.

Hayır olmadık ama olmayı düşünüyoruz inşallah
Bence dusunmeyin isinde iyi bir doktor bulup mikrocerrahi ile ameliyatinizi gerceklestirin beklemez zaman kaybindan baska birsey degil

Cok iyi maasallah, nerde ameliyat oldunuz ve hidrosel vs bir problem olmuyor degil mi?
Biz istanbulda nişantaşı uroloji de olduk .hicbir problem ile karsilasmadik cok sukur hatta esim 3.gun isine devam etti biraz agri oluyor tabi ama o da normal

İnşallah ya bizde başlayacağız bu kürleri e inşallah bebek haberinizi de alırız

Aayyyyy ınsallah insalllaahhh bekleyen herkesin hayirli haberlernii aliriz
O kadar kafa karistici yipratici bi durum ki icinde bulundugumuz durum ama insallah Allahin izni ile hepimiz bu durumdan saglikla sihhatle mutlulukla cikariz .. tek derdimiz evlatlarimiz olur

Biz kurleri hic duzenli kullanmadik :)) ameliyattan once bu forumdan okumustum herkes iste cok övüyorlardı keciboynuzunu falani esime dedim bizde baslayalim faydasini goruruz diye yapmaya basladik ama esim hic icmek istemiyordu 1 ay dolmadan biraktik onu sonra ameliyay olduktan sonra artik kafami takmistim varikosele ne iyi iyice bu forumu karistirdim caksik koku otu suyu ve keciboynuzu ozu diye bi tavsiyede daha bulunmuslardi .. tabi onu da denemeye çalıştık:)) ama esim saolsun 1 haftada yine ik vik etti biraktik onu da :)

Amin aminnn inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah ❤

Benim eşim kullanır diye düşünüyorum inşallah yanılmam hayırlısı bakalım. Kaç yaşındasınız bu arada

Biz istanbulda nişantaşı uroloji de olduk .hicbir problem ile karsilasmadik cok sukur hatta esim 3.gun isine devam etti biraz agri oluyor tabi ama o da normal
Sgk veya ozel sigorta geciyor mu ameliyatta ne kadar ucret verdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…