Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyatı hk.-2019

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz ameliyat olmadan once sonuclarimiza bakan doktor bize normal yolla aslaaa cocuk sahibi olamazsiniz dedi o an elim ayagim tutmadi resmen kaynae sular dokuldu basimdan asagi cok zor süreç .. ameliyat oldu esim bakalim hayirlisi Allahtan
Eşiniz nezaman ameliyat oldu ve doktordan memnjn kaldınız mı

Benim eşimin varıkosel 1.grade sızlerınkı kactı ve dr şuanda ameliyata gerek yok dedı hareket o bızdede morfolojı o vitaminlerle bir ayda azcık artıs oldu benım yasım 34 ameliyat olursa ya degerler daha cok duserse dıye dusunuyoruz

Bence bir kac doktora daha gorunun . Cunku varikoselin tek cozum yolu ameliyat ilerlemeden mudahale etmek en dogrusu .tabi doktorlardan iyi bilemeyiz . Doktor ne diyorsa o yine de ameliyat gerektirmiyorsa ameliyat yapilmamali diye okumustum bi yerde yanlis hatirlamiyorsam . Bizim degerlerimiz cok kotuydu doktor ayakta muayenede anladi cok ilerlemis demisti bize . Insallah sizde ameliyat gerektirmeden iyilesme saglanir .

3 doktorda ameliyat önermedi 3.ay bakcaz ilac vıtamınler inşAllah işe yarar

Ama ben yınede üroloji doktoru Bursada en ıyı kım var onun arastırmasındayım bana 1,5 sene ıkınızdede sıkıntı yok dedı doktorlar o yuzden doktorlara guvenımde hiç kalmadı (

Ama ben yınede üroloji doktoru Bursada en ıyı kım var onun arastırmasındayım bana 1,5 sene ıkınızdede sıkıntı yok dedı doktorlar o yuzden doktorlara guvenımde hiç kalmadı (
Bizde cocuk icin ilk gittigimizde esimden sperm tahlili istediler devlette yaptırdık . Sonuclarinda 0 sperm gözüküyordu . Esim cok kotu oldu kisirim kesin dedi Allah gostermesin moral olarak cok dustuk ikimizde ama ben yine esime destek opmaya ona belli etmemeye calistim .hadi ikinci bi yerden daha bakalom dedim . Ozele gittik ordan yaptirdik . Cok sukur oyle bir kisirlik durumu yoktu degerlerimiz düşüktü sadece .rahatladik . Ne hastaneye ne de doktorlara guven kalmadi

Yarar insallah Allah buyuk . Esimde agri oluyordu sol tarafta cok ilerlemisti .
Bizde ağrı hiç birşey yok ve biz 1,5 2senedşr ikimizde de sorun yok sanıyorduk gercegı bir iki ay önce öğrendık ,, önceden bılseydık bızde ameliyat olurduk ama artık yasım gecıyor üç ay içğnde artış cok olmazsa tüp bebek

Insallah normal yolla kalir tum bebek bekleyen anneler . Olur insallah Allahin izni ile strees yapmayin en buyuk etken stres. Ben inanıyorum sizin degerleriniz yukselir . Cunku ameliyata gerek yok dedilerse . Gecer insallah

Insallah normal yolla kalir tum bebek bekleyen anneler . Olur insallah Allahin izni ile strees yapmayin en buyuk etken stres. Ben inanıyorum sizin degerleriniz yukselir . Cunku ameliyata gerek yok dedilerse . Gecer insallah
Amin İnşallah dua eden isteyen herkese Rabbim nasıp etsın ,, ilk ay klomen ve vitamin verdıler ve ilerleme oldu az da olsa bakalım bu ay bi sperm örnegı daha vercez 3.ayda kesınlestırcez

Amin İnşallah dua eden isteyen herkese Rabbim nasıp etsın ,, ilk ay klomen ve vitamin verdıler ve ilerleme oldu az da olsa bakalım bu ay bi sperm örnegı daha vercez 3.ayda kesınlestırcez
Ilerleme varsa insalllllaaahh devami da gelir ilerlemenin .

Eşimde varıkosel 1.grade bursa ankara bursada varıkosel ameliyatı için önerebılcegınız hastane doktor kim var

Sanırım bezmialem hast sonucu bu benim eşimde muzaffer hoca ameliyat etti şuan değerler henüz artmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…