Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 ay oldu amaliyat olalı amaliyat sonrası iyileşmesi çok güzel eşimin ama degerleri çok çok kötüydü doktor normal belki biraz zor olur dedi aşılama yaptırdık Ekim 20 de ama tutmadı, bu ay normal deneyeceğiz bakalım kısmetMerhaba kızlar varikosel ameliyat sonrası dogal yoldan gebe kalan var mı
Ameliyat sonrası ilaç kullandınız mı4 ay oldu amaliyat olalı amaliyat sonrası iyileşmesi çok güzel eşimin ama degerleri çok çok kötüydü doktor normal belki biraz zor olur dedi aşılama yaptırdık Ekim 20 de ama tutmadı, bu ay normal deneyeceğiz bakalım kısmet
İnşallah hayırlı haberler alırsınızbizimde 2 ay bitmek üzere bakalım bekliyoruz
hayırlısıyla inşallah sizdeİnşallah hayırlı haberler alırsınız![]()
Ben varım ama biraz uzun sürdü. Ameliyattan sonraki 10. ayda hamile kaldımMerhaba kızlar varikosel ameliyat sonrası dogal yoldan gebe kalan var mı
Evet takviye vitaminler kullanır eşim doktor verdiAmeliyat sonrası ilaç kullandınız mı
İleri hareketli yok sperm sayımız düşük morfoloji sorunuhayırlısıyla inşallah sizde
takviye vs kullanıyor musunuz?
bizim sorun morfolojideydi ve anornal başta
sizin peki?
Öyle mi cok sevindim rabbim bereketli ömürler versin peki vitamin takviye kullandınız mı ameliyat sonrasıBen varım ama biraz uzun sürdü. Ameliyattan sonraki 10. ayda hamile kaldım
inşallah düzelir hayırlısıylaİleri hareketli yok sperm sayımız düşük morfoloji sorunu
Ameliyat olmadı eşim henüz biz tüp Bebek yaptık iki kere gebe kaldım ama kayıp yaşadım ikisini de artık cok yoruldum kürtajlardan bizde eşimin ameliyat olmasını düşünüyoruz ilk başta bize ameliyatın iyi gelemicegini söylediler doktorlar tüp Bebek önerdiler o yüzden denedik ama artık benim gücüm kalmadı eşimi iyi gelse de gelmese ameliyat ettiricezinşallah düzelir hayırlısıylaameliyattan sonra kaçıncı ayniz
yaa neden öyle dediler ki acabaAmeliyat olmadı eşim henüz biz tüp Bebek yaptık iki kere gebe kaldım ama kayıp yaşadım ikisini de artık cok yoruldum kürtajlardan bizde eşimin ameliyat olmasını düşünüyoruz ilk başta bize ameliyatın iyi gelemicegini söylediler doktorlar tüp Bebek önerdiler o yüzden denedik ama artık benim gücüm kalmadı eşimi iyi gelse de gelmese ameliyat ettiricez
Nisan da ameliyat oldu eşim, 4 ay sonra hamile kaldımMerhaba kızlar varikosel ameliyat sonrası dogal yoldan gebe kalan var mı
Amin cümlemize inşallahOyy maşallah hayırlı olsun saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin rabbim![]()
merhaba sizin sorun hangisiydi acabaNisan da ameliyat oldu eşim, 4 ay sonra hamile kaldım
Aslında eşimin değerlerinde belirgin bi düşüklüğü yoktu ama varikosel denince ve ilerlerse kısırlık yapar dedikleri için bir iki ay düşündük iyi bir uzmanda ameliyatı yaptırdık iyi geçti çok şükür değerler iyileştimerhaba sizin sorun hangisiydi acaba
yok biz zaten olduk ameliyatta:) Acaba dedim aynı sorun mu var diye sormuştum:) bizim mi morfoloji idiAslında eşimin değerlerinde belirgin bi düşüklüğü yoktu ama varikosel denince ve ilerlerse kısırlık yapar dedikleri için bir iki ay düşündük iyi bir uzmanda ameliyatı yaptırdık iyi geçti çok şükür değerler iyileşti
Samsun'da Doktor Kıvanç beyi öneririm çok fazla varikosel ameliyatı yapmış bi doktor seçtik
Size de geçmiş olsun ama ameliyattan korkmayın