Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyatı yaptıranlar nerede ne kadara ameliyat oldular?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar benim eşimdede tek taraflı varikosel var bide azosperm var 3 sene önce yaşadığımız yerde bir doktor varikosel ameliyatı olman gerekli dedi, daha sonra eşim ateş kadıoğlunu falan gitti oda varıkoselden ameliyat olsanda faydası olmaz demiş ve eşim sonra mikrotese oldu tesede ilk önce sağlam testisten sperm aramışlar daha sonra varikoselli tarafı açmişlar sizce ne yapmalıyız

kızlar benim eşimdede tek taraflı varikosel var bide azosperm var 3 sene önce yaşadığımız yerde bir doktor varikosel ameliyatı olman gerekli dedi, daha sonra eşim ateş kadıoğlunu falan gitti oda varıkoselden ameliyat olsanda faydası olmaz demiş ve eşim sonra mikrotese oldu tesede ilk önce sağlam testisten sperm aramışlar daha sonra varikoselli tarafı açmişlar sizce ne yapmalıyız

Varikosel varsa ameliyat sart canim

bizde 6 ay önce çift taraflı varikosel ameliyatımızı oldukkk. Özel Çanakkale Anadolu Hastanesinde 1.055 tl yaptırdık.allahım eşlerimize sifalar versinnnn bebişlerimizi kucaklarımıza almamızı nasip etsin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin...

bizde 6 ay önce çift taraflı varikosel ameliyatımızı oldukkk. Özel Çanakkale Anadolu Hastanesinde 1.055 tl yaptırdık.allahım eşlerimize sifalar versinnnn bebişlerimizi kucaklarımıza almamızı nasip etsin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin...

geçmiş olsun cimcime test yaptırdınızmı sonuçlar umarım iyidir..

teşekkür ederim sizede geçmiş olsun.ewet test yaptırdık hatta burda doktorun test sonucumuzu değerlendirmesini istemiştim cevap bekliyorum bakalım ne zaman cevap vercek.burayada yazayım.belki anlayan arkadaşlar çıkabilir.bana yardımcı olabilirler.
60dk
hızlı ileri :%30
yavaş ileri :%40
düzensiz hareket :%10
hareketsiz :%20
sperm sayısı 110.000.000
morfoloji
normal :%70
baş anomali :%10
boyun anomali :%10
kuyruk anomali :%10
perhis :3gün