Tabi her transfer ekstra ücret. İki konuldu tek tutundu hayırlısıyla :)Anladım canım , peki tekrar transfer edilirken ücret alıyorlar mi ? İkiz mi yolda tek mi ☺
Ah bu bebeler gelecekler ama Naz yapıyorlarTabi her transfer ekstra ücret. İki konuldu tek tutundu hayırlısıyla :)
Az kaldı sabır darısı isteyene canımAh bu bebeler gelecekler ama Naz yapıyorlar ☺ Olsun çok şükür tutunmuş bebeğin sana az kalmış kucağına almana ☺
Oooww 15 binDevlette çıkar bence. Özelde gözden bi 15 bini çıkarmak lazım en az
Bu görünen kısmı tabi canım ekstralar hariç. Sorun erkekteyse çıkar beklemedenOooww 15 bin
Devlet te yapabilmem için daha 2 yıl daha beklemem lazım
Maalesef sorun eşimdeBu görünen kısmı tabi canım ekstralar hariç. Sorun erkekteyse çıkar beklemeden
O zaman şart aranmaz canım vakit kaybetmek istemiyosan başvur derimMaalesef sorun eşimde
Devlette yapabilir miyiz peki?O zaman şart aranmaz canım vakit kaybetmek istemiyosan başvur derim
Devletten çıkarıyorsun raporu orda yapabilirsin çok uyguna geliyor. Ben alıp özelde kullandımDevlette yapabilir miyiz peki?
Ya e çok iyiymiş teşekkür ederimDevletten çıkarıyorsun raporu orda yapabilirsin çok uyguna geliyor. Ben alıp özelde kullandım
Kuzumm çok teşekkür ederim
iyi akşamlar benim eşimde varikosel çift taraflı oldu ve sürekli dalgalanmalar var ve en sonunda olmayacak tüp bebek dedik peki bizim sperm sayısı şuan 1.5 milyon rapor çıkarabilir miyizBenim eşimin de vardı sperm 12 milyondu ilk testte ameliyattan sonra 6 ay bekledik ilaçlar filan bi gittik değer 6 milyona düşmüş. Çok şaşırdı doktor en kötü aynı değerde kalır düşmez dediler. Tekrar bakıldı kaçak yok ameliyat başarılı geçmiş yeniledi mi bilmiyorum ama bizde işe yaramadı ameliyat. Direk tüp bebeğe geçtik rapor çıkarırken işimize yaradı hemen aldık.
Sayı az çıkar canım başvur benceiyi akşamlar benim eşimde varikosel çift taraflı oldu ve sürekli dalgalanmalar var ve en sonunda olmayacak tüp bebek dedik peki bizim sperm sayısı şuan 1.5 milyon rapor çıkarabilir miyiz
Nasıl olacak rapor çıkarılınca sadece devlet hastaneleri mı yapıyor tüp bebek tedavisini acaba ya kusura bakma canım ben bu konuda çok bilgisizim hiç gebelik yaşamadım bi de tüp bebek hep uzak ihtimal oldu kendimi hazır hissetmedim okumadım hiç birşey ama şimdi durum değiştiSayı az çıkar canım başvur bence
Direk fakülte hastanesine başvuruyorsun yardımcı oluyorlar. Rapor çıkınca ister devlette yaptır ister özelde. İnşallah hayırlısı olsun hakkinızdaNasıl olacak rapor çıkarılınca sadece devlet hastaneleri mı yapıyor tüp bebek tedavisini acaba ya kusura bakma canım ben bu konuda çok bilgisizim hiç gebelik yaşamadım bi de tüp bebek hep uzak ihtimal oldu kendimi hazır hissetmedim okumadım hiç birşey ama şimdi durum değişti
Canım bizde sayı 73 milyon ileri hız %7 rapor çıkar mı ki??Direk fakülte hastanesine başvuruyorsun yardımcı oluyorlar. Rapor çıkınca ister devlette yaptır ister özelde. İnşallah hayırlısı olsun hakkinızda
Toplam ileri hız 5 milyon altında olunca diye biliyorumCanım bizde sayı 73 milyon ileri hız %7 rapor çıkar mı ki??
Canım geçmiş olsun... sperm sayısını ve hızını etkilemiş mi.peki varikoselMerhaba arkadaşlar ,eşi 2. kez Varikosel ameliyatı olan var mi ?
Anladım canım bizim ileri hızlı ileri yavaş 13 milyonu geçiyor buna da şükür ne diyelim allah büyükToplam ileri hız 5 milyon altında olunca diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?