Merhaba varikosel ne durumda? Kaçıncı seviye? İleri seviye mi? Kaç ml ağrı oluyor mu? Bunlar önemli benim eşimdede var ama 1. Seviye doktor ameliyata gerek yok dedi. Spermin düşük olmasının sebebi bu seviye varikosel değildir dediMerhabalar. Eşimin sperm değerleri genel olarak çok düşük çıktı, ultrasonda varikosel olduğu belirlendi. Eşi bu ameliyatı olup sağlıklı hamilelik yaşayan var mı? Sizce ilk tüp bebek sonra mı ameliyat olmalı? Çünkü ameliyattan sonra değerlerin daha da düşme imkanı olabiliyormuş. Fikirlerinizi bekliyorum :)
3 mm basit çaplı, sol grade 2 varikosel olarak yazıyor. 2.seviye olduğu için bu kadar düşük sanırım. Hormonları da normal çıktı. Siz nasil bir yol izlediniz?Merhaba varikosel ne durumda? Kaçıncı seviye? İleri seviye mi? Kaç ml ağrı oluyor mu? Bunlar önemli benim eşimdede var ama 1. Seviye doktor ameliyata gerek yok dedi. Spermin düşük olmasının sebebi bu seviye varikosel değildir dedi
Genelde sizin seviyenizde de ameliyat önermiyorlar diye biliyorum ama siz yinede araştırın. Biz direk tüp bebeğe yöneleceğiz canım genetik teste gideceğiz bu hafta. Yavaş yavaş yolumuz şekillenecek yani3 mm basit çaplı, sol grade 2 varikosel olarak yazıyor. 2.seviye olduğu için bu kadar düşük sanırım. Hormonları da normal çıktı. Siz nasil bir yol izlediniz?
Bizim sol taraf Grade 3 ameliyat olduk üroloji doktorları ameliyat olup tüp bebek yapın dedi hem daha kaliteli çıkar hem de daha iyi dediMerhabalar. Eşimin sperm değerleri genel olarak çok düşük çıktı, ultrasonda varikosel olduğu belirlendi. Eşi bu ameliyatı olup sağlıklı hamilelik yaşayan var mı? Sizce ilk tüp bebek sonra mı ameliyat olmalı? Çünkü ameliyattan sonra değerlerin daha da düşme imkanı olabiliyormuş. Fikirlerinizi bekliyorum :)
Bize de doktor daha başka söyledi. Ya elimizdeki spermlerden de olursak dediBizim sol taraf Grade 3 ameliyat olduk üroloji doktorları ameliyat olup tüp bebek yapın dedi hem daha kaliteli çıkar hem de daha iyi dedi
Hadi yolunuz açık olsun inşallah Rabbim yardımcınız olsun. Hangi tüp bebek merkezine gideceksiniz?Genelde sizin seviyenizde de ameliyat önermiyorlar diye biliyorum ama siz yinede araştırın. Biz direk tüp bebeğe yöneleceğiz canım genetik teste gideceğiz bu hafta. Yavaş yavaş yolumuz şekillenecek yani
Onu söyleyen sizin kadın doğum doktorunuz değil mi üroloji doktorları böyle demez çünkü tüp bebekçiler ameliyat önermez istemez çünkü birdaha onlara gerek kalmaz ki normalden olurBize de doktor daha başka söyledi. Ya elimizdeki spermlerden de olursak dedi
Amin rabbim sizinde yardımcınız olsun inşallahHadi yolunuz açık olsun inşallah Rabbim yardımcınız olsun. Hangi tüp bebek merkezine gideceksiniz?
İnan hiç aklımızda bir yer yok. Notlarımı aldım arayıp bilgi alacağım. Bir tek Mustafa bey var ya ona gittik suanlik ondan bilgi aldım. Bir de merak ettiğim bir durum var. Biz genetik testi verdik birkaç gün oldu, üroloji doktoru genetiğe gerek yok çocuğa geçmez genetikte bir şey olsa dedi bana garip geldi. Ben geçiyor diye biliyordum, sizin bilginiz var mı?Amin rabbim sizinde yardımcınız olsun inşallahşu an karar vermedim henüz Antalya eah veya memorial düşünüyorum ikisiyle görüşüp vereceğim. Devlette maliyet çok düşüyor rapor çıkarınca iyi bir doktor önerisi var ama süreç uzun sürebilir dediler çok zor bir karar. Siz nereyi düşünüyorsunuz?
İnanın bende ne yapacağımı şaşırdım. Ameliyattan sonra değerlerde bir değişiklik olmazsa ya da düşerse boşuna mı bekledik diye düşünürüm. Hangi yoldan gideceğimizi şaşırdıkOnu söyleyen sizin kadın doğum doktorunuz değil mi üroloji doktorları böyle demez çünkü tüp bebekçiler ameliyat önermez istemez çünkü birdaha onlara gerek kalmaz ki normalden olur
Kesinlikle ilk ameliyat sonda tüp bebek değerler düşmesi yanlış ameliyat kaynaklı olabiliyor biz bu işin pirine gittikİnanın bende ne yapacağımı şaşırdım. Ameliyattan sonra değerlerde bir değişiklik olmazsa ya da düşerse boşuna mı bekledik diye düşünürüm. Hangi yoldan gideceğimizi şaşırdık
Ne zaman ameliyat oldu eşiniz, değerlerinde değişme oldu mu? Ve kime gittiniz. Kusura bakmayın çok soru sordum :)Kesinlikle ilk ameliyat sonda tüp bebek değerler düşmesi yanlış ameliyat kaynaklı olabiliyor biz bu işin pirine gittik
Kesinlikle ilk ameliyat sonda tüp bebek değerler düşmesi yanlış ameliyat kaynaklı olabiliyor biz bu işin pirine gittik
Canım hepsinde değil ama bazı genetik sorunlarda geçiyor diye biliyorum mesela Y kromozomu mikrodelesyonu gibi.İnan hiç aklımızda bir yer yok. Notlarımı aldım arayıp bilgi alacağım. Bir tek Mustafa bey var ya ona gittik suanlik ondan bilgi aldım. Bir de merak ettiğim bir durum var. Biz genetik testi verdik birkaç gün oldu, üroloji doktoru genetiğe gerek yok çocuğa geçmez genetikte bir şey olsa dedi bana garip geldi. Ben geçiyor diye biliyordum, sizin bilginiz var mı?
Eşimin 2 ay oldu İstanbul’da Cüneyt Sevinç sadece bu işte uzmanlaşmış kendisi 3 ay ilaç kullanıp öyle sonuçlara bakacazNe zaman ameliyat oldu eşiniz, değerlerinde değişme oldu mu? Ve kime gittiniz. Kusura bakmayın çok soru sordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?