• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varikosel Ameliyatı

Eşimin 2 ay oldu İstanbul’da Cüneyt Sevinç sadece bu işte uzmanlaşmış kendisi 3 ay ilaç kullanıp öyle sonuçlara bakacaz
Merhaba insalalh sonuçlarınız iyi gelir ne kadara mal oluyor ameliyat bizde ayni durumdayiz doktor arastiriyoruz siz yazmistiniz hatta bana da
Kocaeli'nde bir profesor bulduk devlette ama emin değiliz Cüneyt hoca sanirim yout da da videoları olandı bu konuda maddiyat da kremi aşağı yukarı ortalama fiyatlar nedir

Merhabalar. Eşimin sperm değerleri genel olarak çok düşük çıktı, ultrasonda varikosel olduğu belirlendi. Eşi bu ameliyatı olup sağlıklı hamilelik yaşayan var mı? Sizce ilk tüp bebek sonra mı ameliyat olmalı? Çünkü ameliyattan sonra değerlerin daha da düşme imkanı olabiliyormuş. Fikirlerinizi bekliyorum :)
Benim eşim evlenmeden önce olmuştu ameliyat ve başarlı oldu bence denenmeli

Çocuğunuz oldu mu 🙏🏻 bi de degerleri ne kadar kötüydü
Bize ışık olun
Yani sayısı kalitesi vs hepsi çok kötüydü ben 2 tane düşük yaşadım evlendikten sonra ama eşimle ilgili değildi doktor sprm sayısı yeterli dedi şanssizlik olabilir denemeye devam edin dedi ve şuan yine hamileyim dogurmadim henüz ama eşimin spermiyle ilgili bir sorun yok gayet iyi durumda şuan 2 senelik evliyim bu arada 1 senedir çocuk istiyoruz eyer dediğim gibi değerleri takviyeyle düzelmeyecek gibiyse kesinlikle olsun faydası olur zararı olmaz inşallah Allah'ın izniyle

Merhaba insalalh sonuçlarınız iyi gelir ne kadara mal oluyor ameliyat bizde ayni durumdayiz doktor arastiriyoruz siz yazmistiniz hatta bana da
Kocaeli'nde bir profesor bulduk devlette ama emin değiliz Cüneyt hoca sanirim yout da da videoları olandı bu konuda maddiyat da kremi aşağı yukarı ortalama fiyatlar nedir

Ameliyatlar fiyatları tek taraf 60 civarı çift taraf 80 cüvarı

Yani sayısı kalitesi vs hepsi çok kötüydü ben 2 tane düşük yaşadım evlendikten sonra ama eşimle ilgili değildi doktor sprm sayısı yeterli dedi şanssizlik olabilir denemeye devam edin dedi ve şuan yine hamileyim dogurmadim henüz ama eşimin spermiyle ilgili bir sorun yok gayet iyi durumda şuan 2 senelik evliyim bu arada 1 senedir çocuk istiyoruz eyer dediğim gibi değerleri takviyeyle düzelmeyecek gibiyse kesinlikle olsun faydası olur zararı olmaz inşallah Allah'ın izniyle
Tamamdr cok teşekkür ederiz

biz bakırköy sadi konukta olduk ameliyatımzıı üroloji anlamında cok gelişmiş bir hastane ve mikrocerrahi ile varikosel ameliyat yapıyorlar. 1 ay oldu biz ameliyat olalı. doktorlar boşa şuanda vitaminlere para vermeyin dedi 3-4 ay bekleyelim dedi sonuca göre başlarız dedi. isterseniz bi araştırın sadi konuğu.

Back
X