Erkek İnfertilitesi varikosel ameliyatından 9 ay sonra..

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyi akşamlar burada güzel haberler duymak gerçekten çok iyi geliyor..Bizlerinde iyi haberler vereceği günler gelecek insallah şimdiden geçmiş olsun ameliyatta korkacak hiçbirşey yok küçük bir operasyon hemen olup bitiyor.. sizde durumlar nasıl sayı falan?

Sayımız çok şükür iyi ama amelyattan sonra düşer galiba 235 milyon sayı hızlı hareket %2 yavaş hareketli %19 yerinde hareketli %11 hareketsiz %68 morfoloji % 2 ve bide varikosel çıktı

arkadaşlar aslında imlansız değil ama su bir gerçek biz hep düşündüğümüzden olmuyor tamam sıkıntı var ama bizim gibi sıkıntı olupda hamile olanlarda var onlar bir sekilde stressiz anlarını yakalıyor oluyor allah da yazınca tabiki
Ahh evet kesinlikle dusunmeyi bıraksak belki herşey daha da iyiye gidecek ama umut hiç bitmiyor işte sürekli aklımızda..

Maşallah iler hiz güzel artmis ... Ben aylardir burada okuduğum kadarıyla sayı iyiyse bebisin çok bekletmediğini dusunuyorum .
canım yazim ben ameliyat öncesi
ileri hız (PR)%2
YERİNDE HAREKET %12(NP)

TOPLAM HEREKET%26
SPERM KONS.%51.7
MORFOLOJİ NORMAL KRUGER FORMLAR %20
TOPL.SPERM % 155.1

Sayımız çok şükür iyi ama amelyattan sonra düşer galiba 235 milyon sayı hızlı hareket %2 yavaş hareketli %19 yerinde hareketli %11 hareketsiz %68 morfoloji % 2 ve bide varikosel çıktı
Degerleriniz iyiymis gerçekten bu kadar beklemenize şaşırdım herşey kısmet işte ameliyat vesile olur insallah..

AMELİYAT SONRASI 3.AY
TOP.HAREKET;%45
İLERİ HAREKET %14
YERİNDE HAREKET%26

HAREKETSİZ%55
MORF.NORMAL KRUGER FORMLAR %22
TOPLAM SPERM%24.0

Sayı haricinde değişen hiç bir şey olmadı malesef:KK43: morfoloji,hareketlilik değerleri yerlerde..9 ay boyunca da yemediği bitkisel kürler, içmediği ot kalmadı :KK43:
mrb bayanlar oncelıkle gecmıs olsun......bızımde varıkoselımız var......2 yıl once esım amelıyat oldu degerler dahada dustu masallah sayımız ıyı fakat...ılerı hız 0......morfolojı ameıyat oncesı 2 ıken 4 olmustu...ılerı hız sıfır ıken nasıpmıs tam amelıyattın 1.yılında hamıle kaldım...nasıp deılmıs gelısmedı kurtaj oldum....demem o kı uzulmeyın 0 ılerı hız ıle hamıleydım rabbım ne derse o.... dr vesıle......baktık olmuyo ekımde tup bebek yaptırdık yıne ılerı hız 0 sayı ıyı fakat morfolojıde 1 e dusmus......ıdı.....neyse dr bıle umıtlenme dıyerek 3 embrıyo transfer ettıler.......nasıpmıs kımyasalda olsa tuttu....kanamam oldu ama dustumu bılmıyorum......tabı tup bebekte bu degerler onemlı deıl.....morfolojı arastırdım kı aydan aya farklılık gosterebılıyormus......suan ıse adet olmayı beklıyorum eger dusuk yaptıysam dr a gıdıcem ama cesaret edemıyorum......esıme ballı macun hazırladım...çaksır suyu ve kecıboynuzuda verıyorum....bunun yanında dr un verdıgı vıtamın vs var....adet olayım kı yakı yapıstırcam onunda adını cok duydum nasıp ınsallah bızlerde sevınırız

Degerleriniz iyiymis gerçekten bu kadar beklemenize şaşırdım herşey kısmet işte ameliyat vesile olur insallah..

İnşallah canım keşke yaptirsaydik demeyelim diye amelyata karar verdik artık bide bende cikolata kisti var malesef ama doktorum o gebelige engel değil diyo anlamadım gitti gerçi kistim olMadan öncede gebelik olmadığı için amelyata karar verdik kesin olarak

mrb bayanlar oncelıkle gecmıs olsun......bızımde varıkoselımız var......2 yıl once esım amelıyat oldu degerler dahada dustu masallah sayımız ıyı fakat...ılerı hız 0......morfolojı ameıyat oncesı 2 ıken 4 olmustu...ılerı hız sıfır ıken nasıpmıs tam amelıyattın 1.yılında hamıle kaldım...nasıp deılmıs gelısmedı kurtaj oldum....demem o kı uzulmeyın 0 ılerı hız ıle hamıleydım rabbım ne derse o.... dr vesıle......baktık olmuyo ekımde tup bebek yaptırdık yıne ılerı hız 0 sayı ıyı fakat morfolojıde 1 e dusmus......ıdı.....neyse dr bıle umıtlenme dıyerek 3 embrıyo transfer ettıler.......nasıpmıs kımyasalda olsa tuttu....kanamam oldu ama dustumu bılmıyorum......tabı tup bebekte bu degerler onemlı deıl.....morfolojı arastırdım kı aydan aya farklılık gosterebılıyormus......suan ıse adet olmayı beklıyorum eger dusuk yaptıysam dr a gıdıcem ama cesaret edemıyorum......esıme ballı macun hazırladım...çaksır suyu ve kecıboynuzuda verıyorum....bunun yanında dr un verdıgı vıtamın vs var....adet olayım kı yakı yapıstırcam onunda adını cok duydum nasıp ınsallah bızlerde sevınırız
CANIM BU YAKIYI ADETLİ İKENMİ YOKSA OVULASYON ZAMANINDAMI YAPIYORUZ NET BİR BİLGİ BULAMIYORUM

İnşallah canım keşke yaptirsaydik demeyelim diye amelyata karar verdik artık bide bende cikolata kisti var malesef ama doktorum o gebelige engel değil diyo anlamadım gitti gerçi kistim olMadan öncede gebelik olmadığı için amelyata karar verdik kesin olarak
canım eger degerler ıyıyse ılac vs kur mur deneyın son care amelıyat olsun bız pısmanız yanı

AMELİYAT SONRASI 3.AY
TOP.HAREKET;%45
İLERİ HAREKET %14
YERİNDE HAREKET%26

HAREKETSİZ%55
MORF.NORMAL KRUGER FORMLAR %22
TOPLAM SPERM%24.0
3.ay için çok iyi artmış masallah..malesef biz boyle bir sicrama hiç goremedik gönlümüzü ferah tutalım arkadaşlar Allahım nasip etmişse olacak..

CANIM ARKADAŞIIN KİSTİ OLDUGU HALDE AŞILAMSI TUTTU ŞİMDİ COCUGU SUNNET BİLE OLDU

CANIM BU YAKIYI ADETLİ İKENMİ YOKSA OVULASYON ZAMANINDAMI YAPIYORUZ NET BİR BİLGİ BULAMIYORUM
evet net bılgı yok....ama ben adetım olayım btsın banyodan sonra yapıstırcam kımı uc gun cıkarma banyo yapma dıyo ama kararsızım sonucta banyo yapmadan olmaz gunah......yanı demem o kı adeetım btsın takcam taaa kı yumurtlama gunlerım gecınceye kadar......normalde adetım cok duzenlıdır ama dedıgım gbı dusuk olayım var cok kucuktu dr adetle atarsın demıstı azda olsa kanamam oldu..bakalım bı onbes gun denıcem adete dogru

3.ay için çok iyi artmış masallah..malesef biz boyle bir sicrama hiç goremedik gönlümüzü ferah tutalım arkadaşlar Allahım nasip etmişse olacak..
CANIM dua edin ben herkesden dua bekliyorum çocuk genç yaşlı ve özelikle hastalardan onların duası kabul olur ve bende açıkçası uzuluyorum ama şükür ediyorum allah daha kötüsünüde verebilirdi varikosel en kolay tedavi edilebilir bir kısırlık turu.

evet net bılgı yok....ama ben adetım olayım btsın banyodan sonra yapıstırcam kımı uc gun cıkarma banyo yapma dıyo ama kararsızım sonucta banyo yapmadan olmaz gunah......yanı demem o kı adeetım btsın takcam taaa kı yumurtlama gunlerım gecınceye kadar......normalde adetım cok duzenlıdır ama dedıgım gbı dusuk olayım var cok kucuktu dr adetle atarsın demıstı azda olsa kanamam oldu..bakalım bı onbes gun denıcem adete dogru
canım bende suan reglım ve bende denicegim bu ay olmazsa gelecek ay jel denicegim çareler bitmez yeterki hep umut olsun pessssss etmicegimmmmmm allah güç versin bizlere

Çok şey denedik canım 20 ay oldu artık beklemek istemiyoruz :110:
bırde esınıze soyleyın sıcak su dusmandır varıkoselın......benım esım artık cok sıcak su kullanmıyor.bırde bazı bayanlar yazmıs buz tutmak ıyı gelıyor erkegın yumurtalıklarına.tabı dırekt buz tutulmasın buz kalıpları var vs serın olsun o bolge dıe kan dolasımı artıyor vs dıe bızde denıcez ınsallah...

Back
X