Ne riski oluyormuş peki. Varikosel zamanla daha da düşürebilir kötüleştitenilirmiş sizin olmama sebebi dna hasarı olabilir ve varikoselden dolayı oluyor o da. Varşkosel de başarıyı etkiliyormuş ben de kararsız kaldım ameliyatın ne gibi riskleri var acaba siz nerde yaptırdınız süreciniz nasıldı. Rabbim size fe bana da bu sabrın meyvesini versin dilerim çok zor ama çok zor bir imtihanAynı şeyleri yaşadım. Yaşıyorum. 6 denemem var. Amh düşük olduğu için ameliyat önerilmedi. Biz de kararsız kaldık ameliyat konusunda doktoru riske atılmaz dedi yapmadı. DNA hasarı bakılamadı sayıdan dolayı. Sonuç olarak ameliyat olmadık olanlarla denicez
Ya çok korkutucu. Ben de araştırınca gördüm bunu. Bunu her doktor söylemez aslında ameliyatı yaptıktan sonra hemen hamile kalanlar da oluyor bunu öğrendiğim iyi oldu ama ileri hızı 0 olmuş vsrikzoel de zamanla daha da kötü yapabiliyormuş azosperm bile yapıyormuş nasıl çaresizlik bu bazen nedne ben biz diyorum çevremde yakın çevremde bunu sadece biz yaşıyoruz eşimle eşim ben sigara alkol uok spor var sağlıklı beslenme kilolarımız gayet iyi insan gerçekten isyan etmek istiyor bu yüzden . Bazen bırak kaderinde yok diyorum tüp bebek çok etkiliyor psikolojimi . Akupunktru denedik belki mucize olur dedik olmadı. Yani ameliyat olmazsa bu sefer yine daha da kötüye gider diye korkuyorum çünkü Amh düşük kuzenim hamile kaldı Amh düşük demek kalamazsın demek değil doğaldan ben de diyorum eşimin durumu düzlese belki kalırım çaresizlik çok zor şu an süreciniz nasılTamamen sayının sıfırlanma riski varmış. Bu da çok büyük bi risk. DNA hasarı antioksidanlarla düzeliyormuş. Zaten düzenli vitamin kullanıyor diyet yapıyor. Biz niyetlenmiştik olmaya ama doktor riske atmaya değer mi dedi. Başarıyı tabi ki etkiliyor spermi etkiliyor. Ben de çok korkuyorum ama cesaret edemedik.
Peki süreciniz nasıl şu an bana da öneri tavsiyede bulunsanız. Hangi ürologa gittiniz nerde yaptınız tüp bebek . Sayısı çok mh dusuktu eşinizinÇok yere danıştık. Hepsi aynı cevabı verdi. Nasip bakalım
Tamam ama varikoselden düşüyordur anlamadım ki yani çözüm ameliyatken yapamamak çok zor bir biz de araştıralım biz de o kadsr yorulduk ki maddi manevi mahvolduk. Korkularım kaygılarım devam ediyor Amh baktıramıyroum yedi ay önce baktırdım 0.33 çıkmıştı 0.4 arasında gidip geliyor tüp bebek yaparım tekrar ama garanti değil sakin kalalım Rabbim büyüktür istanbulda daha iyi merkezler var Acıbadem memorial araştırdın iyiceBizim sayılar düşük evet. Tekrar başlayacağız 2 aya. Antioksidan kullanıyor. Hormonlar iyi.
Ankara’daki ürologlara gittik bilinen. Çok tedirginim ve çok korkuyorum. Ne olacak bilmiyorum. Ameliyatla olanı da kaybetmek var. Her gün içimizi yiye yiye 2 senedir bekliyoruz
Hormon (klomen )kullandırdılar mı ? Bırakınca düşüş oldu muSiz bilirsiniz. Bizim kararımız bu yönde değiştirmicez. Biz 2 senedir işin içindeyiz maalesef bir sürü doktora gittik. Çözümün ameliyat olduğu kesin değil anlattığım gibi. İleri hareketlisi 0 dı 2 aylık tedaviyle yüzde 10 oldu. İnşallah iyi olur sizin için de araştırın içinize nasıl siniyorsa
Duydum ama hormonlar sanki kalıcı bi çözüm sunmuyor anlık iyi geliyor bırakınca daha kötüye gidiyor..Kullandık ama 2 aydır kullanmıyoruz. Artma oldu sadece vitamin bi de şimdi Tamoksifen başlıcak duydunuz mu bu ilacı hiç
Duymadım hiçKızlar eşime doktor varikosel var ama bu spermler varikoselden mi boule bir şey diyemeyiz hormon ve genetiğe baktır andrologta önce hormonları lh testesteron güzel ama fsh biraz yüksek çıkmıştı cyclofert diye bir vitamin verdi iki kutu bir paket 3500 duydunuz mu bu ilacı hiç.
Sebebini bilsek .. kendi sorunumuz çözülmüş olcakKızlar hormonların boule olma sebebi ne olabilir Allah yardımcımız olsun bu süreç yirmi yaş yaşlandırdı beni Biz yurtdısındsyız sanırım burda ilaçlar farklı. Türkiyede üçüncü tüp bebeği deneyeceğiz sanırım
Sebebini bilsek .. kendi sorunumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?