- 7 Ağustos 2019
- 377
- 616
- 103
- 34
- Konu Sahibi Semaozkaplan
-
Henuz başlamadık ameliyattan bi ay sonra ilaç kullanmaya başlayacak şubatın besinde tekrar kontrole gidecez çocuk olana kadar doktor kontrolleri için ücret almayacak yakın takibe aldı bizi sanırım 3 ayı dolunca da spermiyogramina bakılacak gelişme var mı diyeVitamin kullanmaya başladınız mı? Hangi vitaminler
Şu an nasıl durumunuz ben iki tup bebek denemesi yaptım ameliyattan önce ikiside kimyasal gebelik oldu varikosel olduğunu ogrendigimizden beri ameliyattan çok umutluyuz solda 5 sağda 3 damar eksize edildi ameliyat olmasaydı ömrüm boyunca tup bebek denemelerim başarısız olacaktı durumu çok kötüydü esimin doktor da o yüzden çok umutlu bakıyor normal olacağına inanıyoruzBizden 6 ay sonra istemişti doktor yeniden test. Bu sürede vitamin de kullandı ama değer 12m den 6ya düştü
Bizim değer bi arttı bi indi en sonunda rapor çıkartıp tüp bebek yaptık. Ameliyat herkeste işe yaramıyor. İlaç ve kürleri birakınca eski değerler oluyor aynı pes ettik o yüzden ama bizim hareketlilik iyiydi. Benim de ilk iki düşük oldu.Şu an nasıl durumunuz ben iki tup bebek denemesi yaptım ameliyattan önce ikiside kimyasal gebelik oldu varikosel olduğunu ogrendigimizden beri ameliyattan çok umutluyuz solda 5 sağda 3 damar eksize edildi ameliyat olmasaydı ömrüm boyunca tup bebek denemelerim başarısız olacaktı durumu çok kötüydü esimin doktor da o yüzden çok umutlu bakıyor normal olacağına inanıyoruz
1 sene ile 2 sene içinde düzelme oluyormuş ama en azından tup bebek başarı şansını arttırmıştır degilmiBizim değer bi arttı bi indi en sonunda rapor çıkartıp tüp bebek yaptık. Ameliyat herkeste işe yaramıyor. İlaç ve kürleri birakınca eski değerler oluyor aynı pes ettik o yüzden ama bizim hareketlilik iyiydi. Benim de ilk iki düşük oldu.
Değer düştü canım şansı daha azalttı. Herkeste aynı olucak diye bşy yok ama çoğu kişide ters etki yapıyor ameliyat. Keşke baştan yaptırsaydık tüp bebek işte bizde yükselir diye. Ama sizin çift taraflı anladığım kadarıyla doktorunu dinle mutlaka1 sene ile 2 sene içinde düzelme oluyormuş ama en azından tup bebek başarı şansını arttırmıştır degilmi
Evet çift taraflı ameliyat oldu su an 15 gün oldu çok kötüymüş esimin ki yüzde 5 ileri hareket ve sayıda 18 milyonDeğer düştü canım şansı daha azalttı. Herkeste aynı olucak diye bşy yok ama çoğu kişide ters etki yapıyor ameliyat. Keşke baştan yaptırsaydık tüp bebek işte bizde yükselir diye. Ama sizin çift taraflı anladığım kadarıyla doktorunu dinle mutlaka
Bizim hareket çok iyiydi ama sayı 12den 6ya düştü canım sizin yine iyimiş. Döllenme de sıkıntı olmadı 3 transferin hepsi pozitifti şükür inşallah yükselir sizin kiEvet çift taraflı ameliyat oldu su an 15 gün oldu çok kötüymüş esimin ki yüzde 5 ileri hareket ve sayıda 18 milyon
Insallah hayırlısı olur bizim dollenmedede sıkıntı yoktu ama kalite iyi değildi varikosele bağlıyorum şu anda eğer ameliyat olmadan tekrar tup bebek deneseydim boşa deneyecektim esimin sol tarafta 5 tane toplar damar sağda da 3 tane çıkardılarBizim hareket çok iyiydi ama sayı 12den 6ya düştü canım sizin yine iyimiş. Döllenme de sıkıntı olmadı 3 transferin hepsi pozitifti şükür inşallah yükselir sizin ki
Tüp bebek denemeden önce eşiniz kontrolden geçmedi mi varikosel olduğu belli olması için yada sperm değerlerine bakılmadıŞu an nasıl durumunuz ben iki tup bebek denemesi yaptım ameliyattan önce ikiside kimyasal gebelik oldu varikosel olduğunu ogrendigimizden beri ameliyattan çok umutluyuz solda 5 sağda 3 damar eksize edildi ameliyat olmasaydı ömrüm boyunca tup bebek denemelerim başarısız olacaktı durumu çok kötüydü esimin doktor da o yüzden çok umutlu bakıyor normal olacağına inanıyoruz
Değerlerine bakıldı ama ultrasona girmedi eşim pek ilgilenmedi açıkçası doktorlarda direk tup bebek dediler sperm değerlerine baktıklarında tup bebek denemelerim kimyasal gebelikle sonuçlanınca mecbur kaldıTüp bebek denemeden önce eşiniz kontrolden geçmedi mi varikosel olduğu belli olması için yada sperm değerlerine bakılmadı
Şu an nasıl durumunuz ben iki tup bebek denemesi yaptım ameliyattan önce ikiside kimyasal gebelik oldu varikosel olduğunu ogrendigimizden beri ameliyattan çok umutluyuz solda 5 sağda 3 damar eksize edildi ameliyat olmasaydı ömrüm boyunca tup bebek denemelerim başarısız olacaktı durumu çok kötüydü esimin doktor da o yüzden çok umutlu bakıyor normal olacağına inanıyoruz
Benim esimin değerleri ondan kaynaklı tup bebek denemelerim kimyasal ile sonuçlandı kalitesiz spermler sağlıklı bir gebelik olusturamazmis bunu hem araştırarak hemde yaşayarak öğrendim 16 yumurta topladılar 12si olgundu sadece 6tanesi 5.güne ulaştı hepsi boşa olduEşinizin değerlerinin düşük olması varikosel den mi kaynaklanıyor? Ameliyattan 3 ay sonra değerlerde düzelme oluyor galiba
Neden 1Eşim sol taraflı varikosel ameliyatı oldu 6 ay önce. Hareket yüzde 27 sayı 7.5 milyondu. Ameliyattan 3 ay sonra sayı 32 milyon hareket 53e yükseldi. Birkaç gün önce aşılama yaptırdık. Aşılamadaki değer ml 40 milyon hareketlilik 75e yükselmişti ama morfoloji hala 1.
Güzelde yükselmişEşim sol taraflı varikosel ameliyatı oldu 6 ay önce. Hareket yüzde 27 sayı 7.5 milyondu. Ameliyattan 3 ay sonra sayı 32 milyon hareket 53e yükseldi. Birkaç gün önce aşılama yaptırdık. Aşılamadaki değer ml 40 milyon hareketlilik 75e yükselmişti ama morfoloji hala 1.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?