Valla bariz var görünüyor tebrik ederim bence pazartesi günü kan verinHerkese merhaba, 1 sene önce eşime varikosel teşhisi kondu, bende de prolaktin değeri yüksekti. Hiçbir tedavi olmadık, sadece prolaktin için ilaç kullanmıştım. Adetlerim normalde erken olurdu, olmadı ve bende beklenen adet gününde erken gebelik testi yaptım. Hızlı bir şekilde sonuç verdi, görüntü paylaşıyorum. Bana yardımcı olur musunuz? Yalancı olabilir mi acaba ?
Bunu duymak öyle güzel ki, tedaviye gidemedik ama çok istedik, şimdi kalkıp acile gidebilirim kan vermeye, teşekkür ederimValla bariz var görünüyor tebrik ederim bence pazartesi günü kan verin
Yalancı olamayacak kadar göz kırpıyorHerkese merhaba, 1 sene önce eşime varikosel teşhisi kondu, bende de prolaktin değeri yüksekti. Hiçbir tedavi olmadık, sadece prolaktin için ilaç kullanmıştım. Adetlerim normalde erken olurdu, olmadı ve bende beklenen adet gününde erken gebelik testi yaptım. Hızlı bir şekilde sonuç verdi, görüntü paylaşıyorum. Bana yardımcı olur musunuz? Yalancı olabilir mi acaba ?
Resmen ben burdayim anne diyorHerkese merhaba, 1 sene önce eşime varikosel teşhisi kondu, bende de prolaktin değeri yüksekti. Hiçbir tedavi olmadık, sadece prolaktin için ilaç kullanmıştım. Adetlerim normalde erken olurdu, olmadı ve bende beklenen adet gününde erken gebelik testi yaptım. Hızlı bir şekilde sonuç verdi, görüntü paylaşıyorum. Bana yardımcı olur musunuz? Yalancı olabilir mi acaba ?
Tebrik ederimm, hamilesinizHerkese merhaba, 1 sene önce eşime varikosel teşhisi kondu, bende de prolaktin değeri yüksekti. Hiçbir tedavi olmadık, sadece prolaktin için ilaç kullanmıştım. Adetlerim normalde erken olurdu, olmadı ve bende beklenen adet gününde erken gebelik testi yaptım. Hızlı bir şekilde sonuç verdi, görüntü paylaşıyorum. Bana yardımcı olur musunuz? Yalancı olabilir mi acaba ?
Hayırlı olsun cnm sonuçlar ne kadar sürede cıkıcakmış sordunuzmuHepinize teşekkür ederim, dayanamadık ve acilde kan verdik, sonuç bekliyoruz
inşallah güzel sonuçlarla ... peki eşinizin değerlerine baktırtınıznı kaçtı ?Hepinize teşekkür ederim, dayanamadık ve acilde kan verdik, sonuç bekliyoruz
1.30 saat dediler 40-45 dk kadar kaldıHayırlı olsun cnm sonuçlar ne kadar sürede cıkıcakmış sordunuzmu
2 sene oluyor gideli, sonrasında da bir türlü gidemedik iş güç derken erteledik hep. Sperm sayısı düşüktü hatırladığıminşallah güzel sonuçlarla ... peki eşinizin değerlerine baktırtınıznı kaçtı ?
Hızda falan problrm yoktuki bizde yaşıyoruz aynı prablemi o yüzden sordum iallah sende vardı sağlıklı gebrlik banada umut olursun2 sene oluyor gideli, sonrasında da bir türlü gidemedik iş güç derken erteledik hep. Sperm sayısı düşüktü hatırladığım
Ay hadi inşallah bende heyecamlandım1.30 saat dediler 40-45 dk kadar kaldı
Umut hep varBunu duymak öyle güzel ki, tedaviye gidemedik ama çok istedik, şimdi kalkıp acile gidebilirim kan vermeye, teşekkür ederim
Nə oldu canım sonuçlar2 sene oluyor gideli, sonrasında da bir türlü gidemedik iş güç derken erteledik hep. Sperm sayısı düşüktü hatırladığım
Hayırlı olsunHerkese merhaba, 1 sene önce eşime varikosel teşhisi kondu, bende de prolaktin değeri yüksekti. Hiçbir tedavi olmadık, sadece prolaktin için ilaç kullanmıştım. Adetlerim normalde erken olurdu, olmadı ve bende beklenen adet gününde erken gebelik testi yaptım. Hızlı bir şekilde sonuç verdi, görüntü paylaşıyorum. Bana yardımcı olur musunuz? Yalancı olabilir mi acaba ?
Çok teşekkür ederim, Allah isteyen herkese yaşatsınHayırlı olsun
Sanırım doxtinex kullandınız, bu hamile kalmanızı kolaylaştırmış.
Ben de 5 yıl hamile kalamadım doxtinex kullandığım ay hamile kalmıştım. İlacı kullanmaya devam etmeyin.
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
hayırlı sağlıklı evladın olsun. olmayanlara da dua etArkadaşlar, pozitif. HamileyimDeğer 875 çıktı
Yani bu test bana yalancı pozitif vermişti ama inşaAllah değildir oldukça koyu çıkmışHerkese merhaba, 1 sene önce eşime varikosel teşhisi kondu, bende de prolaktin değeri yüksekti. Hiçbir tedavi olmadık, sadece prolaktin için ilaç kullanmıştım. Adetlerim normalde erken olurdu, olmadı ve bende beklenen adet gününde erken gebelik testi yaptım. Hızlı bir şekilde sonuç verdi, görüntü paylaşıyorum. Bana yardımcı olur musunuz? Yalancı olabilir mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?