- Konu Sahibi delinefsim
-
- #2.641
taamm tatlım senin de ellerine sağlık...inşallah yanlarınaa hamilleee diye de en kıs azamnda yazarızz
bende varım beni de ekler misiniz listeye?ameliyat tarihi 6 şubat 2014
inş tatlım anneruhu var yakında ameliyat olacaklar içinde bi de zelih72 diye biri vardı galiba eşi 4 ay önce ameliyat olmuştu lstede göremedim gözden kaçırmış olabilirim bak istersen bi
zelih72 listede yok tam ameliyat tarihini biliyor musun.. ?
tatlım biz dr sorduk hiç bir yan etkisi yok içebiliyorsanız için dedi.merak etmeyin yani
şimdi baktım 196.sayfada yazmış canım zelis82 adı 21 ocakta yazmış eşimin ameliyatının tam 4.ayı doldu diye oku istersen tarih yazmamış 21 eylül 2013 de olmuş o zaman
geçmiş olsun canm..ekledim sizide..inşallah en kısa sürede güzel haberlerini yazarız yanlarına..
canım yanlış anlamadım değil mi?doktor klomen kullanırken keçiboynuzu kürü de yapabilirsiniz dedi değil mi?
inşallah en kısa sürede hepimizin yanında HAMİLEEEE yazar...
zelis72 21 ocakta yazmış demi zelih82 değil..
proxeed plus kullanın ozaman canım o da etkili bir ilaç...varikosel ameliyatından sonra işe yarıyor benim arkdaşımın eşi kullandı fırladı değerleri...100 milyon olan sperm 1 ayda 300 milyon oldu
tatlım adı zelis82 demin yanlış yazmışım zelih72 diye.doğrusu zelis82
aklımda uygulayacağım bir çok kür var.
1- bu vitamınlerden bir tanesi alınacak
2- klomen alınacak
3- keçi boynuzu kürü uygulanacak
4- havuç suyu kürü uygulanacak (bu da etkili diyorlar kızlar)
5-çakşır otu uygulanacak
bütün bunları ne ara yapsam ikişer ikişer uygulasam sakıncalı olur mu acaba kızlar?
bide bu vitamını nerden temin edebilirz?
canım sen antepte misin ?
tatlım en uygun zamanda gideceğim zaten çalıştığım için her zaman doktora gitmeye vaktim olmuyor bi de bu ara çok izin aldım göze batmayayım uygun bir zaman kolluyorum hemen gidecem zaten. bende ovulsayon yapıyorum çift çizgiyi yakaladığım zaman 24 36 saate kadar çatlayacak demek oluyor demi. bu ay gerçi çift çizgiyi yakalayamadım ama deneyimlisin sen ayrıntısını bilirsin canım...
Tatlim klomen kullandirma kimyasal bi ilac dr kontrolunde olmasi lazim.. keciboynuzu kuru ile havuc kurunu ayni anda yapmayin ters etki eder...
tamam canım çok sağol
canım bencede klomeni kullanmayın bence her duruma uygun değil biz doktor kontrolünde kullandığımız halde sayımız düştü.Kullanmanız gerekliysede buna doktor karar versin .Allah yardımcınız olsun canım.aklımda uygulayacağım bir çok kür var.
2- klomen alınacak
5-çakşır otu uygulanacak
bütün bunları ne ara yapsam ikişer ikişer uygulasam sakıncalı olur mu acaba kızlar?
2- klomen alınacak
5-çakşır otu uygulanacak
tatlım bende çok araştırma yaptım proxeed plus ve argınmax hıza sayıya falan iyi geliyormuş biz ameliyat öncesi proxeed plus kullanmıştık bu sefer argınmax almak istedik l arginin de var içeriği baya iyi bir ilaç bakalım 1 ay sonra test yaptıracağız inş daha yükselir değerlerimiz...
2- klomen alınacak
5-çakşır otu uygulanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?