Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amaaan kızz ne utanıyosun,kocan o senin

Ne bileim iste bazen utaniyorum sanki rahat hissetmiyorum kendimi yani utanmada degilde

hehehe ilahi yaaa guldurdunCaksiri da artik gelince alacagim bi o kaldi zaten denemedigimiz adami zehirleyecegim yakinda ot cop vere vere

gün aşırıyı hergün mü zannetmiştiniz
ayy vallahi bizde başta hergün zannediyorduk,meğer 2 günde birmiş,sudan çıkmıyodum o günlerde
evet canım öyle eşim utangaç olduğum için çok şikayetçiydi en azından o durumu atlattım her şeyde hayır var diye boşa demiyorlar sende git kocana boşver canım utanma hiç

utanma filan kalmadı artık ne yapalım

kızlar yaaa bende bulusmayı okadar ısterımkı anlatamam yaaa ne guEl olur nasıl kaynatırız kımbılır oooo ama bende ole bı koca varkı kıskanc hayatta izin verme uzak yerlere

Sanirim ilk defa bu kadar hareketli bir. Gece yasadik gerci hareketli geceyi baska yerde yasamamiz lazim dagilalim :) ama cok eglenceli oldu canlar ya agzimizin tadi hic bozulmasin insallahh.

ayy vallahi bizde başta hergün zannediyorduk,meğer 2 günde birmiş,sudan çıkmıyodum o günlerde

aynen canım geçen bi doktora soru sormuştum 4 günde bir ilişki olsun yazmış.şaka gibi ya 4 gün de bir çalışma mı olur kaçtı önemli günler

heeee kızzz ole sanmıstk bıde ay demekkı bız yanlıs yapıyomusu dıye uzulmustum aynen yaa saclarımı kestrıyom valla hep hamıle kalsam kocayı unutcam bos vercem

Sanirim ilk defa bu kadar hareketli bir. Gece yasadik gerci hareketli geceyi baska yerde yasamamiz lazim dagilalim :) ama cok eglenceli oldu canlar ya agzimizin tadi hic bozulmasin insallahh.

herkes aynı anda çıksın o zaman aklımız burada kalır sonra saat 10.30 da herkes dağılsın o zaman çalışacaklar varmış aramızda ayaklarınızı dikin havaya ileri hareket sorunu olanlar için şansı yükseltiyor ne de olsa

bende kaçtım o zaman herkes kaçtı.hepimizi tek tek öptüm sizi seviyorum kızlar iyi ki böyle bi site var ve tanışmışız inş yüz yüze de görüşmek nasip olur.iyi geceler kardeşlerim...

aynen canım geçen bi doktora soru sormuştum 4 günde bir ilişki olsun yazmış.şaka gibi ya 4 gün de bir çalışma mı olur kaçtı önemli günler
neeeee 4 günde bir miio doktora kalırsa,yumurta kaçar
heeee kızzz ole sanmıstk bıde ay demekkı bız yanlıs yapıyomusu dıye uzulmustum aynen yaa saclarımı kestrıyom valla hep hamıle kalsam kocayı unutcam bos vercem

offf çok güldümmm,aynen hamile kalsam kocayı atıcam bi kenarı,işim bitmiş olacak onunla
Kandirin tabiki onlarida aliriz canim onlarda kendi aralarinda kaynatsinlar :)dusuncesi bile guzel ya insallah nasip olur boyle birsey
inşallah tatlım,neden olmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…