Niye istemiyor ya hayirdir bunlarda olmus essek tam afedersin hic bir merak birsey olmazmi ben ameliyat tarihi ne zaman olcak diye deliriyorum adamin umrunda degil gecen cuma zorladim ara diye belli degil demisler
Anacim de der oyle adini bosuna koca koymamislar adi ustunde niye gul yada baska bisey degilde koca kocatiyorda ondan der
Amiiiinnn insallah
Ya bizim bu turk milleti nekadar patavatsiz bos bogazli kadina bak ya sinir oluyorum boyle insanlara herseyin basi egitim arkadas millet cahil cahillikten hersey.Kendilerini birsey dedim iyi yaptim saniyorlar zir cahiller
Sen anlatinca esini dedim bukadar olamaz kelimesi kelimesine aynisini yapiyor yemin ediyorum sonuc ne senin gibi sinir olup oturuyorum bi kenara.Bu kdar kaygisiz bi adam gormedim ben de.Azicik insan ugrasir meraak eder dimi yok.Cabalamadan cikinca da sigarayi birak vs dedigimde hii hii ok diyo ardindan kufur eder gibi sigara yakmaz mi alip atese veresim geliyor ozaman kendisini.Iste o an basliyorum bende saydirmaya gel de sen sus arkadasim
Benimde geciyormus saygideger cok bilmis cevrem oyle diyor daha fazla korunursam olmazmis tup bebeklere cok paara harcarmisim Allasen sen ne biliyorsun ki konusuyorsun demek istiyorum