tabii bölünme olabiliyor ama binde bir ihtimalmiş çok nadir görünen bir durummuş yani.çünkü her yumurtanın içine 1 tane sperm konulacak,mikroenjeksiyon yöntemi.evet hayatım o gün geldi ve ben bugün iğnelere başladım,çok mutluyum,heyecanlıyım olacağını biliyorum Allah'ın izniyle.çünkü ben,Allah'ım tüp bebek yapmamı nasip edeceksen,olacağını da nasip etmişsin demektir diyordum hep,tüp bebeği nasip ettiyse Allah bana,duama da ol diyecek çok inanıyorum.
tatlım Eskişehir acıbadem de yaptırıyorum.ama aşılamayı yaptıran doktorum yani benim doktorum tarafından takip edileceğim.bu 2 doktor sürekli irtibat halinde olacaklar,zaten aynı hastane de çalışmışlar önceden arkadaşlar yani.bu sayede kendi doktorum rapor çıkardı bana 1600 lira yerine 600 lira ödedim ilaçlara,sağolsun çok yardımı oldu doktorumun.yumurta toplamaya gitmeden 1 gün önce tüp bebek doktoruma da kontrole gideceğim ona görede okey verirse yumurtam toplanacak.bu benim için daha iyi olacak çünkü kendi doktorum beni çok iyi tanıyo,ilaçlara yumurtalarımın nasıl tepki verdiğini de biliyo,çok şükür Rabbim işimi rast getirdi daha ilk günden.öyle yani,çok mutluyum çoookkk:)))