Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bugün tiroit kontrolüne gittim tsh düşmüş olması gereken seviyeye gelmiş çok şükür..
eşimin sonuçlarınıda kadın doğuma gösterdim acele ediyosunuz topu topu 9 aydır korunmuyosunuz sen çok sağlıksın bi engel yok, eşinin sonuçlarıda çok kötü değil iyi dedi bide klomen verdi.
tshı çok takmıştım kafama ama 1,5 ayda normale döndü

tatlım klomeni ne için verdi tsh için mi verdi? eşinin sonuçları nasıldı merak ettim canım?

İi geceleer kizlar..gece gece aklima takildi goren olursa cvplasin lutfen...ben 2 3 gune adet olacagim..diyelim gelecek aya tupe gececegz...rahim filmi ckmedim.. Adet olmadan once cektisreyim mi yoksa gerek. Yo k mu..ayrica tup. Bebk merkznde mi cktirmem gerrekiyor...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım,benim bildiğim tüpte rahim filmi istiyorlar. allah korusun kapalı olduysa o kadar yapılan tedavi boşa gitmesin diye daha emin ilerlemek için tüpe bakılıyor...tüp filmi adet bitiminde çekiyorlar canım ben 10.gün çektirmiştim...

tatlım klomeni ne için verdi tsh için mi verdi? eşinin sonuçları nasıldı merak ettim canım?

yok tshnin ilacı başka klomeni kadın doğum verdi yumurta için. eşimin son sonuçları

sperm sayısı toplAMda 144.8 mlde 103.4 milyon
ileri hareketli 29
yerinde hareketli 11
hareketsiz 60
morfoloji 7

kızlar benim bi kaç aydır adet öncesi boğazlarım ağrıyo ateşim çıkıyo öksürük oluyo dün doktora sordum bunu, bunlar adet belirtisi olamaz tesadüftür dedi.her aymı aynı tesadüf olur ya :36: benim gibi böyle saçma bi durum yaşayan varmı

yok tshnin ilacı başka klomeni kadın doğum verdi yumurta için. eşimin son sonuçları

sperm sayısı toplAMda 144.8 mlde 103.4 milyon
ileri hareketli 29
yerinde hareketli 11
hareketsiz 60
morfoloji 7

aynı canım nerdeyse size ne dediyse kadın doğum bizim içinde geçerli:9:

bizimde toplam sperm:178
ml de:90 milyon
ileri hızlı:25
morfoloji:6
hareketsiz:61

ben daha kadın doğumcuya göstermedim kadın doğum doktoru neler dedi tatlım bende bilgi edineyim...

aynı canım nerdeyse size ne dediyse kadın doğum bizim içinde geçerli:9:

bizimde toplam sperm:178
ml de:90 milyon
ileri hızlı:25
morfoloji:6
hareketsiz:61

ben daha kadın doğumcuya göstermedim kadın doğum doktoru neler dedi tatlım bende bilgi edineyim...

9 aydır korunmuyoruz deyince bana klasik şeyleri söylüyo işte korunmasız 1 yıl ilişkiden sonra hamilelik olmazsa endişeleniyoruz siz topu topu 9 aydır korunmuyosunuz eşinin sonuçlarıda kötü değil olur diyo üroloji doktoru eşine ameliyat önerdimi dedi ameliayata gerek yokmuş dedim. öyle yani 1.5 yıldır evliyiz hiç korunmadık desem o zaman daha çok ilgilencek heralde benimle

9 aydır korunmuyoruz deyince bana klasik şeyleri söylüyo işte korunmasız 1 yıl ilişkiden sonra hamilelik olmazsa endişeleniyoruz siz topu topu 9 aydır korunmuyosunuz eşinin sonuçlarıda kötü değil olur diyo üroloji doktoru eşine ameliyat önerdimi dedi ameliayata gerek yokmuş dedim. öyle yani 1.5 yıldır evliyiz hiç korunmadık desem o zaman daha çok ilgilencek heralde benimle

sebepsiz infertilite oluyor canım ama doktorun dediği gibi canım 1 yıl bekleyin zaten varikosel olsa bile eşinde bu değerlerle ameliyat yapmaz doktorlar çünkü varikosel spermlerin şeklini bozmamış canım...yumurta takibi yaptırabilirsin

sebepsiz infertilite oluyor canım ama doktorun dediği gibi canım 1 yıl bekleyin zaten varikosel olsa bile eşinde bu değerlerle ameliyat yapmaz doktorlar çünkü varikosel spermlerin şeklini bozmamış canım...yumurta takibi yaptırabilirsin

bana klomeni verdi ama yumurta takibi için çağırmadı ben yinede 11. günde gitsemmi bilemedim

canım,benim bildiğim tüpte rahim filmi istiyorlar. allah korusun kapalı olduysa o kadar yapılan tedavi boşa gitmesin diye daha emin ilerlemek için tüpe bakılıyor...tüp filmi adet bitiminde çekiyorlar canım ben 10.gün çektirmiştim...

cnm bana kalairsa cektirmen iyi olur belki baslarsan bile zatn tup bebek merkezinde bakarlar diye dusunuyorum bir sorunn varsa en azindan o zamana kadar tedavini olursun birde doktorunun fikrini al bakalim ne diyecek

Anladim kzlar sagolun.ben gerek yok dye dusunmustum..sonucta yumurtaliklat disarda dolleniyor dye dusunkustim..

Anladim canim bnde tup icin gerek yoj diye biliyorum...hormonlar normal olduktan sonra ....

bende gerek yok diye biliyorum zaten tuplerden yumurta gecmicek ki direkt rahme koyulmuyor mu tup bebekte .. hatta ben asilama ici dr uma sormustum sende bisey yok cektirme dedi bana .. bende mayista baslarsam tedaviye cektirmicem ..

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

arkadaşlar şimdi littlebirdie arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

unbelivable __2

jonguil__6

optimistt__6

evlimutlu44__1

delinefsimm__8

bende gerek yok diye biliyorum zaten tuplerden yumurta gecmicek ki direkt rahme koyulmuyor mu tup bebekte .. hatta ben asilama ici dr uma sormustum sende bisey yok cektirme dedi bana .. bende mayista baslarsam tedaviye cektirmicem ..

Bnce Asilama icin gerekiyor siringa ile enjekte edildigi icin..ama icin tup bbk merkezini ararim hrhhlde...

Bende senin adina cok mutluyum canim sukur Allah isini rastgidermis insallah bundan sonrada islern boyle kolayca istedigin gibi oluverir.Canim ben birsey daha merak eidyorum baslangictan yani diyelim dunden itibaren ne kaadar suruyor bu tup isleri 2 haftami 1 ay mi?Cunku bizde gelirsek esim heralde 2 haftaligina gelecek hadi diyelim 3 hafta bu sure yetermi ki bana.Peki sen ikiz mi istiyorsun:31:Insallah gelecek ay hamilesin yaaa yemin ediyorum gozlerim doldu suan cok sevindim senin adina.Allahim bizlere de guzel haberler versin insallah 1 sene nasil bekleyecgim artik bilmiyorum Allah bana sabir versin
canım soğol,ne kadar tuhaf değil mi?birbirimizi tanımıyoruz ama birbirimiz için sevinip üzülebiliyoruz.hatta bak,çok sevindiğin için gözlerin dolmuş hem de benim için canım beniiimmm:16::16::16:ben tek istiyorum canım 1 embriyo koyulacak bana.

tatlım ilaçlar kişiye göre değişebiliyor ama tahminen 12 gün iğneler sürse sonra da yumurta toplama toplamda 2 hafta sürer sonra transfer işlemi de yapılıp sonucu öğrenmek nerden baksan 1 ayı bulur.ama eşin 3 hafta kalsa yanında rahat rahat yetişir hiç korkma.
tatlım tedavin inşallah hayırlısı ile güzel sonuçlanacak inşallah. herkesi tüp bebek heyecanı sarmış valla maddi sıkıntımız olmasa bende en azından bir kere denemek istiyorum ama daha aşılama bile yaptırmadık rapor vermezler dimi:43::43: inşallah 1 ay sora listeye hamile diye yazacak delinefsim...kıı bizi de heyecanlandırdın:21:
kızz ne tüp bebeği?sen normal yolla anne olacaksın inşallah.
ayy inşallah yaa heyecandan uyuyamadım dün gece:)))))
Canim cok sevindim arrtik ilk asamalara badliyo subuz.insalkh en guzel habetler alacgz sende de

inşallah canım Allah razı olsun:)

İi geceleer kizlar..gece gece aklima takildi goren olursa cvplasin lutfen...ben 2 3 gune adet olacagim..diyelim gelecek aya tupe gececegz...rahim filmi ckmedim.. Adet olmadan once cektisreyim mi yoksa gerek. Yo k mu..ayrica tup. Bebk merkznde mi cktirmem gerrekiyor...

tatlım,bana rahim filmi çektirdin mi diye sordular bence gerekiyor.sen yine de doktora sorarsın.tüp bebek mi düşünüyorsun yoksa?

tatlım,bana rahim filmi çektirdin mi diye sordular bence gerekiyor.sen yine de doktora sorarsın.tüp bebek mi düşünüyorsun yoksa?

Maddi sorun olmszsa hmn yapardim..ama parayi toparlamaya calisiyorim..kredi ckerim dedim esim hyr diyor garantisi yoj diye...ama toparlat toparlamaz yapacm..

Maddi sorun olmszsa hmn yapardim..ama parayi toparlamaya calisiyorim..kredi ckerim dedim esim hyr diyor garantisi yoj diye...ama toparlat toparlamaz yapacm..

anladım canm.bende bilezik bozdurdum,eğer bilezik olmasaydı arabayı satar yine yapardım galiba.bugüne kadar nasıl bekledim hayret ediyorum kendime.inşallh sende biran önce toparlarsın arayı hatta inşallah gerek bile kalmaz.

evet fiziksel olarak tuplerle bi ilgisi yok tup bebegin ama bazi doktorlar tuplerde sivi falan varsa bu tutunmayi engelleyebiliyor onun icin cekiyorlar, bende cektirmedim bu arada..

Back
X