canım çok çok sevindim inanamazsın :lepi:
çok tebrik ederim sizi, allah sağlıklı hamilelik versin size... Eeeee darısı da benim başıma artık... Eşime söyleyecem önerdiğiniz doktoru, biraz isteksiz bu ameliyattan ama .... Yapacak da başka bişey yok...
canım çok çok sevindim inanamazsın :lepi:
çok tebrik ederim sizi, allah sağlıklı hamilelik versin size... Eeeee darısı da benim başıma artık... Eşime söyleyecem önerdiğiniz doktoru, biraz isteksiz bu ameliyattan ama .... Yapacak da başka bişey yok...
liman hastanesinde Şükrü Öztürk. Eşim ameliyat oldu çok memnun kaldık, 3. ayın sonunda %0 olan ileri hareketlilik %46 oldu.Arkadaslar samsunda varikoseli mikrocerrahi yapan iyi bir dr onerir misiniz?
Cok tesekkur ederim, hemen arastirayim.biz medicanada ahmet bey varmis ona mi yaptirsak diyorduk ama hic duymadim ismini,o yuzden alternatiflere bakiyorum. Cok tesekkurler,size de gecmis olsun.kisa zamanda guzel haberler almak dilegiyleliman hastanesinde Şükrü Öztürk. Eşim ameliyat oldu çok memnun kaldık, 3. ayın sonunda %0 olan ileri hareketlilik %46 oldu.
Merhaba benim eşiminde ameliyat olması gerekiyor siz oldunuz mu kime oldunuz acaba? Ne derecede fayda gördünüz?Cok tesekkur ederim, hemen arastirayim.biz medicanada ahmet bey varmis ona mi yaptirsak diyorduk ama hic duymadim ismini,o yuzden alternatiflere bakiyorum. Cok tesekkurler,size de gecmis olsun.kisa zamanda guzel haberler almak dilegiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?