Varikosel - samsun

aylahanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
5
0
86
Samsun
merhaba arkadaşlar, sitede çok güzel paylaşımlar olduğunu gördüm ve hemen üye oldum. Eşimle 2 senedir çocuğumuz olmuyordu. Eşim geçenlerde hafif bir ağrıyla doktora gitti ve varikosel teşhisi kondu...sperm sayısı normal sayılabilir fakat hareketlilik 2.5% ve ölü sperm miktarı da 85% çıktı...

Benimle terübelerinizi paylaşmanızı diliyorum, acaba varikosel ameliyatı hareketliliği ve canlı sperm sayısını arttırabilir mi? Çocuğumuzun olma şansı var mıdır?

Bu işte uzman olarak internette Cem Kadıoğluna denk geliyoruz, adamın heryerde ismi geçiyor...
Bir de biz samsunda ikamet etmekteyiz, bildiğiniz, tecrübe ettiğiniz iyi bir doktor var mı burada....

Fiyatlar nasıl oluyor bu ameliyat için?

Şimdiden çok teşekkürler paylaşımlarınız için....

uffffff uffffff umudumu kaybetmek istemiyorum ama.... :(

Canım ben de samsundayım benim eşimde anadolu hastanesinde 4 temmuz da ameliyat oldu şu anda değerleri normal e döndü. dr. gürkan özkan 250 tl. ama bizimki mikrocerrahi değildi. onu öneririm.

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için... Acaba değerleri neydi ne oldu, onları da yazar mısınız (sayı, hareketlilik...)
bir şey daha yattı mı hastanede hiç?

canım geçmiş olsun yok hastanede yatması gerekmiyo sabah yapılıyo akşam çıkıyo benim eşimin ileri hareketliliği %0 idi 3 ay sonra %10 oldu 6 . ayda tekrar tahlil yapıyosun ameliyat sonrası ama biz dayanamadık perşembe günü tekrar tahlil yapacak bakalım bi değişme varmı 5 ağustosta ameliyat oldu benim eşim

çok sevindim hayatım, umarım bu haftaki tahlilden de güzel haberler çıkar :).... Haberlerini bekliyorum_ bu arada istanbulda nerede yaptırdınız ameliyatı? Eşimden daha çok ben daha temkinliyim bu doktor seçiminde...Basit ama önemli bir ameliyat

Sevgiyle kal canım

sevgili aylahanım ben bugün hamile olduğumu öğrendim. aslında" acaba mı?" düşünceleriyle bu doktora ameliyat olmuştuk. ama 5 ay sonunda mutlu haberi alınca demekki başarılı bir ameliyat olmuş diye düşünüyorum. eşimin değerleri ileri%10 hareketsiz %60 dı. yavaş hareketli %15 Yerinde hareketli %15

canım çok çok sevindim inanamazsın :lepi:
çok tebrik ederim sizi, allah sağlıklı hamilelik versin size... Eeeee darısı da benim başıma artık... Eşime söyleyecem önerdiğiniz doktoru, biraz isteksiz bu ameliyattan ama .... Yapacak da başka bişey yok...

çok tebrik ederim sizi, allah sağlıklı hamilelik versin size... Eeeee darısı da benim başıma artık... Eşime söyleyecem önerdiğiniz doktoru, biraz isteksiz bu ameliyattan ama .... Yapacak da başka bişey yok...

korkacak bişey yok çok basit bi ameliyat bence hiç zaman kaybedilmemeli biz istanbulda özel bi hastanede (şifa hastanesinde ) yaptırdık .

Canım benim eşimde çok gönülsüzdü hatta ayılırken hasta bakıcıya bir bebek yüzünden başımıza gelenlere bak diyordu.(tabii şu anda bunu söylediğini hatırlamadığını söylüyor.sanırım norkozun etkisiyle bilinçaltındakiler su yüzüne çıktı.)ama ameliyatın ertesi günü arabayı bile kendi kullanarak hastaneden çıktık. 1.5 yıl uğraştık olmadı ameliyattan sonra 5. ay hamile kaldım bu tesadüf olabilirmi? biz kadınlar çocuk için nelere katlanıyoruz.şimdi bir kadına söylesen ameliyat olursan çocuğun olur diye bir an bile düşünmeden evet der ama erkekler. işte ana ve baba arasındaki fark daha bebek doğmadan başlıyor boşuna dememişler cennet anaların ayakları altındadır.

liman hastanesinde Şükrü Öztürk. Eşim ameliyat oldu çok memnun kaldık, 3. ayın sonunda %0 olan ileri hareketlilik %46 oldu.
Cok tesekkur ederim, hemen arastirayim.biz medicanada ahmet bey varmis ona mi yaptirsak diyorduk ama hic duymadim ismini,o yuzden alternatiflere bakiyorum. Cok tesekkurler,size de gecmis olsun.kisa zamanda guzel haberler almak dilegiyle

Cok tesekkur ederim, hemen arastirayim.biz medicanada ahmet bey varmis ona mi yaptirsak diyorduk ama hic duymadim ismini,o yuzden alternatiflere bakiyorum. Cok tesekkurler,size de gecmis olsun.kisa zamanda guzel haberler almak dilegiyle
Merhaba benim eşiminde ameliyat olması gerekiyor siz oldunuz mu kime oldunuz acaba? Ne derecede fayda gördünüz?

Back
X