Eşime varikosel teşhisi konuldu ama tedavi olmak istemıyor bu durumu kabullenmiyorevde yapabileceğim doğal bi yöntem varsa yazar mısınız lütfen tecrübeli olanların yardımlarını istiy
yakinima varikosel teşhisi konmuştu. Sperm sayısı da 5 milyon çıkmıştı. Hem keçiboynuzu kaynatıp sabah akşam suyunu içti. Hem haftada bikac kez at kestanesi kaynatıp demleyerek suyunu içti. Hem sperm sayısı yükseldi hem de varikosel e faydası oldu ve 4 5 ay sonunda çocuğu oldu. Ama at kestanesi biraz tehlikeli fazla içmek zararlı olabilir. Bu nedenle iyice araştırıp bunu içmesini tavsiye ederim. Benim de şu an eşimde varikosel var, bu ay öğrendik. Tam 3 yıldır çocuğumuz olmuyor. 5 kez çatlatma tedavisi gördüm ama nafile. Eşimi sonunda doktora gitmeye ikna ettim ve varikosel olduğu öğrendik. Sperm sayısı 53 milyon. İleri hareketli sayısı 12 milyon. İleri hareketli sayısının daha yükselmesi gerek. Hem sperm hem varikosel için keçiboynuzu ve at kestanesi uyguluyoruz su an. Faydasını görürsek tekrar yazarım![]()
Enişteme varikosel teşhisi konmuştu. Sperm sayısı da 5 milyon çıkmıştı. Hem keçiboynuzu kaynatıp sabah akşam suyunu içti. Hem haftada bikac kez at kestanesi kaynatıp demleyerek suyunu içti. Hem sperm sayısı yükseldi hem de varikosel e faydası oldu ve 4 5 ay sonunda çocuğu oldu. Ama at kestanesi biraz tehlikeli fazla içmek zararlı olabilir. Bu nedenle iyice araştırıp bunu içmesini tavsiye ederim. Benim de şu an eşimde varikosel var, bu ay öğrendik. Tam 3,5 yıldır çocuğumuz olmuyor. 5 kez çatlatma tedavisi gördüm ama nafile. Eşimi sonunda doktora gitmeye ikna ettim ve varikosel olduğu öğrendik. Sperm sayısı 53 milyon. İleri hareketli sayısı 12 milyon. İleri hareketli sayısının daha da yükselmesi gerek. Doktor bu sonuçlarla çocuk olabilir dedi yani imkansız değil ama ameliyat önerdi malesef. Ameliyatsiz bu kürlerle çözmeye calisicaz. Hem sperm hem varikosel için keçiboynuzu ve at kestanesi uyguluyoruz su an. Faydasını görürsek tekrar yazarımEşime varikosel teşhisi konuldu ama tedavi olmak istemıyor bu durumu kabullenmiyorevde yapabileceğim doğal bi yöntem varsa yazar mısınız lütfen tecrübeli olanların yardımlarını istiyorum