umutcannn Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2023 684 En iyi cevaplar 1 285 33 14 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi umutcannn #1 Merhabalar. Varikosel ve amh düşüklüğüyle tüp bebek yapan var mı?
Hope3535 🦢 Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2022 1.506 1.987 63 33 14 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi umutcannn #2 Benim eşimde vardı varikosel ameliyat oldu 6 ay sonra değerlerine baktırdık düzelmeler başlamıştı ama ben amh baktırdım ve 0.69 olduğunu öğrenmemle doğal yoldan beklemeden tüp bebek denedik Ezgickk .!.: Merhabalar. Varikosel ve amh düşüklüğüyle tüp bebek yapan var mı? Genişletmek için tıkla...
Benim eşimde vardı varikosel ameliyat oldu 6 ay sonra değerlerine baktırdık düzelmeler başlamıştı ama ben amh baktırdım ve 0.69 olduğunu öğrenmemle doğal yoldan beklemeden tüp bebek denedik Ezgickk .!.: Merhabalar. Varikosel ve amh düşüklüğüyle tüp bebek yapan var mı? Genişletmek için tıkla...
umutcannn Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2023 684 En iyi cevaplar 1 285 33 14 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi umutcannn #3 Artış oldu mu sperm sayısında eskiden nasıldı? Olduğunda amh normal miydi? Biz de bi kere denedik geçen ay 3. Gün negatif oldu.
Artış oldu mu sperm sayısında eskiden nasıldı? Olduğunda amh normal miydi? Biz de bi kere denedik geçen ay 3. Gün negatif oldu.
G Gokyuzuuuu Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2023 1.105 276 43 15 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi umutcannn #4 Tüp bebek tuttumu canim Ezgickk .!.: Artış oldu mu sperm sayısında eskiden nasıldı? Olduğunda amh normal miydi? Biz de bi kere denedik geçen ay 3. Gün negatif oldu. Genişletmek için tıkla... U
Tüp bebek tuttumu canim Ezgickk .!.: Artış oldu mu sperm sayısında eskiden nasıldı? Olduğunda amh normal miydi? Biz de bi kere denedik geçen ay 3. Gün negatif oldu. Genişletmek için tıkla... U