- 13 Haziran 2019
- 139
- 105
- 53
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mikrocerrahı oldugu için 15 gune nerdeyse toparlıyor bızımkı 1 ay demiştı dedıgı gıbı yaptık ama ameliyat vok basit ve cok rahat eşinizde dıkkat etmesı gerekıuor ameliyattan sonraNe bilim dikiş falan olmuyormu ameliyatlı ya
Daha iyi bir doktora görünün derimİlk sperm istemeden elle kontrol etti damar kalınlığı var dedi spermi istedi normali ve iler hareketlilik sıfır çıktı ve ultrason istedi ultrasonda bişey gözükmüyor dedi bende anlamadım bir ilaç vermiş 3 ay sonra kontrole gel demiş artık sabrım kalmadı
Bız bıtkıler vıtamınler hersey kullandık ama varıkosele faydası yok bnce kesınlıkle ameliyat kesınlıkleİnşallah bizede hemen bı tedavi uygular yabitkisel tedavi veriyormuş ilk önce diyorlar ama
Sadece bir doktora kalmayın esınızde varıkosel varsa bnce hiç beklemeyın ameliyat olsunİlk sperm istemeden elle kontrol etti damar kalınlığı var dedi spermi istedi normali ve iler hareketlilik sıfır çıktı ve ultrason istedi ultrasonda bişey gözükmüyor dedi bende anlamadım bir ilaç vermiş 3 ay sonra kontrole gel demiş artık sabrım kalmadı
Vallahi cok sevindim kendimmis gibi o derece:) Allaha saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insaallah.Ayni durumdayiz en bastan beri takip ediyorum biliyorsunuz.Bizede dua edin lutfen insaallah saglikla hepimize nasip etsin Allahim.4 ay bitti ameliyat olalim son iki ay adette gecikmeler oluyor ama ameliyatla alakali mi bilmiyorum.Gebeyim çok şükürrrrRabbim sizlere de nasip etsin inAllah varıkosel ameliyatı olduk ve 6 ayda gebelik haberını aldım çok şükür
Birde ameliyat sonrasi hacamat yaptirdiniz mi acaba? Ve ilac, kur ne kullandiniz neyin fayda ettigini dusuniyorsunuz.Bizim toplam sayi 43 milyon ,toplam hiz 22 morfoloji 1.Vallahi cok sevindim kendimmis gibi o derece:) Allaha saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insaallah.Ayni durumdayiz en bastan beri takip ediyorum biliyorsunuz.Bizede dua edin lutfen insaallah saglikla hepimize nasip etsin Allahim.4 ay bitti ameliyat olalim son iki ay adette gecikmeler oluyor ama ameliyatla alakali mi bilmiyorum.
Allah Razı olsun Rabbım sıze ısteyen herkese nasıp etsın inşAllah, bizim hız bi anda arttı 43cıvarı oldu ama morfolojı 1 dı ,eşim ve ben cok incir yedık ve ovulasyon yapıp yumurtlama gunu maydanoz buharı yaptım ustune oturdum ve sonra beraberlık o ay içünde sadece ıkı kereberaberlık oldu çok şükür o ay ümidim yoktu cok az beraberlık oldu dıye ama Rabbım nasıp ettı bırde pharmaton zınco içti eşimVallahi cok sevindim kendimmis gibi o derece:) Allaha saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insaallah.Ayni durumdayiz en bastan beri takip ediyorum biliyorsunuz.Bizede dua edin lutfen insaallah saglikla hepimize nasip etsin Allahim.4 ay bitti ameliyat olalim son iki ay adette gecikmeler oluyor ama ameliyatla alakali mi bilmiyorum.
Evet hacamat yaptırdık 3 seansBirde ameliyat sonrasi hacamat yaptirdiniz mi acaba? Ve ilac, kur ne kullandiniz neyin fayda ettigini dusuniyorsunuz.Bizim toplam sayi 43 milyon ,toplam hiz 22 morfoloji 1.
Bizim doktor ameliyat sonrasi hicbir sey vermedi.Biz kendimiz alip kullansak zarari olmaz degil mi pharmaton zinco.Bide belli bir markasi , gunluk kullanimi varmi bu ilaclarin.Allah Razı olsun Rabbım sıze ısteyen herkese nasıp etsın inşAllah, bizim hız bi anda arttı 43cıvarı oldu ama morfolojı 1 dı ,eşim ve ben cok incir yedık ve ovulasyon yapıp yumurtlama gunu maydanoz buharı yaptım ustune oturdum ve sonra beraberlık o ay içünde sadece ıkı kereberaberlık oldu çok şükür o ay ümidim yoktu cok az beraberlık oldu dıye ama Rabbım nasıp ettı bırde pharmaton zınco içti eşim
pharmaton vitamın günde bır kullandık her sporcu herkes kullanıyor genelde zınco cınko dusuklugu olsnlar kullanıyor ama bn baktırmadan kullandırmıştım ama sız bakıp kullandırın ıstersenız pharmatonu arastırın ben cok arastırıp almıstımBizim doktor ameliyat sonrasi hicbir sey vermedi.Biz kendimiz alip kullansak zarari olmaz degil mi pharmaton zinco.Bide belli bir markasi , gunluk kullanimi varmi bu ilaclarin.
Ikısınıde gunde bıkez kullandık bız daha oncesınde proxeed plus kullandık ama etkısını börmedık bol bol incirpharmaton vitamın günde bır kullandık her sporcu herkes kullanıyor genelde zınco cınko dusuklugu olsnlar kullanıyor ama bn baktırmadan kullandırmıştım ama sız bakıp kullandırın ıstersenız pharmatonu arastırın ben cok arastırıp almıstım
Prodex bizde fayda saglamadigi gibi degerleri dusurmustu bir daha kullanmayi dusunmuyoruz.Ikısınıde gunde bıkez kullandık bız daha oncesınde proxeed plus kullandık ama etkısını börmedık bol bol incir
Pharmaton ve zinconun onerdiginiz bi cesidi varmi 50 lik 100 luk falan gibi oluyo ya.Yada belli bi markasipharmaton vitamın günde bır kullandık her sporcu herkes kullanıyor genelde zınco cınko dusuklugu olsnlar kullanıyor ama bn baktırmadan kullandırmıştım ama sız bakıp kullandırın ıstersenız pharmatonu arastırın ben cok arastırıp almıstım
Tesekkurler bunlar gunde birer adet mi kullaniliyor.Biz bu ikisini kullandık ama zıncoyu yone de doktorunuza sorun ,,,