Ameliyatı nerde oldunuz biz devlet hastanesinde düşündük ama riskli mi olur bilemedik bir de değerleri nasıldı eşinizinAmeliyatı çok basit bir operasyon öyle bir zorluğu yok dikiş yerinde 4 5 santim oluyor zaten öyle büyük bir yara olmuyor benim eşimde 1 buçuk ay önce amaliyat oldu, kafana takılan birşey varsa cevap vere bilirim
Biz özelde olduk imkanınız varsa özel de olun çünkü ilk gün tuvalet biraz zor olur devlet Hastanesi'nde odalar tek kişilik değil ya yoksa bir sorun olmaz çoğunlukla her yerde mikro cerrahiyle yapılıyor zaten amaliyatAmeliyatı nerde oldunuz biz devlet hastanesinde düşündük ama riskli mi olur bilemedik bir de değerleri nasıldı eşinizin
Eşimin değerleri baya kötüydü %89 hareketsizlik vardı geri kalan %11 de de bir kısmı geri hareketlilik bir kısmı yerinde hareketlilik ileri hareketliliği baya düşüktüAmeliyatı nerde oldunuz biz devlet hastanesinde düşündük ama riskli mi olur bilemedik bir de değerleri nasıldı eşinizin
Ameliyatı nerde oldunuz biz devlet hastanesinde düşündük ama riskli mi olur bilemedik bir de değerleri nasıldı eşinizinAmeliyatı çok basit bir operasyon öyle bir zorluğu yok dikiş yerinde 4 5 santim oluyor zaten öyle büyük bir yara olmuyor benim eşimde 1 buçuk ay önce amaliyat oldu, kafana takılan birşey varsa cevap vere bilirim
evet hastaneyi aradım sordum bir sürü çeşidi var doktor karar veriyor dedi ama mikrocerrahi isteyeceğiz bir de sizin doppler sonucunuz neydi bizimkini ekliyorum bakar mısınızBiz özelde oldum imkanınız varsa özel de olun çünkü ilk gün tuvalet biraz zor olur devlet Hastanesi'nde odalar tek kişilik değil ya yoksa bir sorun olmaz çoğunlukla her yerde mikro cerrahiyle yapılıyor zaten amaliyat
Bende fotoğrafı yok benim eşimin sol 4.4 sağ 3.3 dü senin eşinin baya azmış bir kaç doktora daha Sorun bence çünkü bizde sağ damarı amaliyat etmedi buna gerek yok dedi genelde 4 ün üstünde amaliyat yapıyorlarmış daha kötü olma ihtimalide var çünküAmeliyatı nerde oldunuz biz devlet hastanesinde düşündük ama riskli mi olur bilemedik bir de değerleri nasıldı eşinizin
evet hastaneyi aradım sordum bir sürü çeşidi var doktor karar veriyor dedi ama mikrocerrahi isteyeceğiz bir de sizin doppler sonucunuz neydi bizimkini ekliyorum bakar mısınız
Açıkçası reflü akım izlenmedi yazdığı için chatcpt de ameliyata gerek yok dedi ama spermiyogram sonucu kötü nerdeyse çoğu değer düşük morfoloji 1 benim hormon testim ve ultrasın muayenem doktor iyi demişti hsg çektirmedim sadeceBende fotoğrafı yok benim eşimin sol 4.4 sağ 3.3 dü senin eşinin baya azmış bir kaç doktora daha Sorun bence çünkü bizde sağ damarı amaliyat etmedi buna gerek yok dedi genelde 4 ün üstünde amaliyat yapıyorlarmış daha kötü olma ihtimalide var çünkü
Spermiogram testinde morfoloji doğru çıkmıyor demişti doktora bize onun ayrı bir testi var kuruger diye yanlış yazmış olabilirim, eşine takviye ilac verdilermi çünkü damar kalinligina göre amaliyat ediliyor dediler Acıbadem de bize. Ayrıca spermi kesin varikosel etkilemiyor ya o etkiliyor da diye belli bir düzeyden sonra amaliyat ediliyor hatta ben varikosel amaliyatina da karşıyım demişti doktor bize çünkü daha kötü olma ihtimali var dedi doktor. Benim eşimin ağrısı çok oluyordu amaliyat oldu ayrıca bize amaliyat olmamıza rağmen takviye ilaçlar da verdiAçıkçası reflü akım izlenmedi yazdığı için chatcpt de ameliyata gerek yok dedi ama spermiyogram sonucu kötü nerdeyse çoğu değer düşük morfoloji 1 benim hormon testim ve ultrasın muayenem doktor iyi demişti hsg çektirmedim sadece
Of her doktor başka birşey söylüyor maalesef. Devlet hastanesindeki doktoru izindeymiş şansımıza ona randevu aldık ama 15 gün var haftasını da özel bir hastaneden randevu aldık ikisinden de görüş alacağız. İnternetten gördüğüm çoğu doktor varikosel ameliyatı ertelemeyin çünkü başka yolu yok ilerler ve o zaman değerler daha çok düşer diyo açıkçası bana mantıklı gelende bu damar genişlemesi sıkıntı ve ameliyatsız düzelme şansı yokSpermiogram testinde morfoloji doğru çıkmıyor demişti doktora bize onun ayrı bir testi var kuruger diye yanlış yazmış olabilirim, eşine takviye ilac verdilermi çünkü damar kalinligina göre amaliyat ediliyor dediler Acıbadem de bize. Ayrıca spermi kesin varikosel etkilemiyor ya o etkiliyor da diye belli bir düzeyden sonra amaliyat ediliyor hatta ben varikosel amaliyatina da karşıyım demişti doktor bize çünkü daha kötü olma ihtimali var dedi doktor
Maalesef amaliyatsiz düzelme şansı yok evet ama bu rahatsızlık da evre evre onun gibi düşünün benim eşimin ki 4. Evdeydi doktorlar bize bu şekil de de hamilelik ola bilir ama belki daha geç olur dedi. Eşimi amaliyat eden doktor azeri bir doktordu o bize 2 seçenek sundu ya amaliyat olursunuz yada ilaçlı tedavi ama ilacı bıraktığınız da geri eski haline döner dedi. Amaliyat sonrası eski halinden daha kötü olma ihtimalide var dedi bizeOf her doktor başka birşey söylüyor maalesef. Devlet hastanesindeki doktoru izindeymiş şansımıza ona randevu aldık ama 15 gün var haftasını da özel bir hastaneden randevu aldık ikisinden de görüş alacağız. İnternetten gördüğüm çoğu doktor varikosel ameliyatı ertelemeyin çünkü başka yolu yok ilerler ve o zaman değerler daha çok düşer diyo açıkçası bana mantıklı gelende bu damar genişlemesi sıkıntı ve ameliyatsız düzelme şansı yok
Biz olduk kolay rahat geçtiHanımlar merhaba eşimin sperm testi sonucunda varikosel çıkma ihtimali var ameliyat olması gerebilir yaklaşık 1 senedir bebek deniyoruz ama olmadı maalesef şimdide ameliyat sürecine giricez çok yıpranmış hissediyorum.. sizlere sormak istediğim başına böyle birşey gelen var mı ameliyat süreci nasıl yardımcı olabilir misiniz lütfen..
İnşallah güzel geçmiştir ameliyatınız ve değerleri yükselmiştir gebelik ile sonuçlanır Sizinde bizimdeMaalesef amaliyatsiz düzelme şansı yok evet ama bu rahatsızlık da evre evre onun gibi düşünün benim eşimin ki 4. Evdeydi doktorlar bize bu şekil de de hamilelik ola bilir ama belki daha geç olur dedi. Eşimi amaliyat eden doktor azeri bir doktordu o bize 2 seçenek sundu ya amaliyat olursunuz yada ilaçlı tedavi ama ilacı bıraktığınız da geri eski haline döner dedi. Amaliyat sonrası eski halinden daha kötü olma ihtimalide var dedi bize
Ne zaman oldunuz sonrasında değerleri arttı mı gebelik oldu muBiz olduk kolay rahat geçti
İnşallah bu ay şüphelerim var. Bakalımİnşallah güzel geçmiştir ameliyatınız ve değerleri yükselmiştir gebelik ile sonuçlanır Sizinde bizimde
Güzel haberler alırsınız umarımİnşallah bu ay şüphelerim var. Bakalım
Yeni oldukNe zaman oldunuz sonrasında değerleri arttı mı gebelik oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?