Merhaba arkadaşlar biz 3 yıldır evliyiz geçen sene Haziran ayında çocuk düşünmeye karar verdik 3-4 ay geçmesine rağmen gebelik oluşmayinca ben doktora gittim her şeyim normaldi. Bu sefer eşime baskı yapmaya başladım kendisi gitsin diye gitti ürolojiye maalesef hem sağ hem sol tarafta varikosel çıktı bir tarafında 2,5 bir tarafında 3 derece. Sonra bir sperm testi verdik- toplam sperm 57 milyon. İleri hizli hareketli %9, ileri yavaş hareketli %5, yerinde hareketli %6 cikti. morfoloji de %1 çıktı.- doktor bize ameliyat önerdi. Şubat 9da ameliyat oldu. Klomen ilacı ve limited odition diye bi toz verdi. O sırada başka bir şey kullanmadı. 3 ay sonra sperm testi istedi. Mayısın 14unde test verdik - toplam sperm 96 milyon. ileri hizli sperm %12. İleri yavaş hareketli %16. Yerinde hareketli %9 olmuş artma var ama morfoloji yine %1 kalmiş. Doktora gösterdik sonuçları üç ay sonra yani ağustosun 14unde tekrar test istedi eğer yine morfoloji aynı olursa tüp bebek onerecekmiş
klomen hapina devam edecek limited edition değilde sperra yazdirdik eşim tadını begenmedi limitedin. Morfoloji aynı kalincada biz keçiboynuzu pekmezi polen ve gingseni karistirdik macun gibi yiyor onu şimdi . Ama benim Çok moralim bozuldu morfolojisinin aynı kalmasından dolayı ama yazılar okuyorum 6. Ayda düzelme oluyor moroflijide diyorlar ama ameliyattan bir ay sonrada hamile kalan var ne yapacağız bilmiyorum böyle bi durumla karşılaşan var mı morfoloji sonradan düzelir mi?ameliyattan 3 ay sonraya düzelmedi 6. ayda düzelir mi