Merhaba benim esim iki ay once amaliyat oldu cift tarafli varikosel amaliyattan once sperm sayisi 11 milyondu dogal yollarla hamila kalinabilmesi icin kac milyon olmasi gerekiyo hareketlilikte falan sorun yok sadece sayilatlr
Arkadasimin esi oldu bu ameliyati canli sperm sayisinin artmasi icin ameliyattan sonra kisinin de kendisine cok iyi bakmasi sart yoksa bi ise yaramaz,keciboynuzu kuru yapiyordu esine sabah aksam cok faydasini gorduler,% 40 canli sperm sayisinda artis goruldu ki zaten 3 ay sonra gebe kaldi,yalniz ilk hamilelik biraz riskli olur demisler ALLAH tez zamanda bir yavru nasip etsin isteyen herkese
canim merhaba.benim esimde gecen yil cift tarafli varikosel ameliyati oldu.sayisini hatirlamiyorum ama olduktan 3ay sonra hamile kaldim.ama hergun mutlaka sabah ac karnina bi kasik keciboynuzu pekmezi yedi.ve cok dikkat etti kendine.tavsiyem agir seyler kaldirmasin bi sure ve keciboynuzu pekmezi veya kurunu mutlaka uygulasin esin.ins en kisa zamanda hayirlisiyla bebeginiz sizinle olur.
canim merhaba.benim esimde gecen yil cift tarafli varikosel ameliyati oldu.sayisini hatirlamiyorum ama olduktan 3ay sonra hamile kaldim.ama hergun mutlaka sabah ac karnina bi kasik keciboynuzu pekmezi yedi.ve cok dikkat etti kendine.tavsiyem agir seyler kaldirmasin bi sure ve keciboynuzu pekmezi veya kurunu mutlaka uygulasin esin.ins en kisa zamanda hayirlisiyla bebeginiz sizinle olur.
canim biz koskanin pekmezini aldik.ama her sabah mutlaka ac karnina bi kasik yedi esim.birde akintidan bahsetmissin.kokulu rengi sari veya yesilse iltihaptan kaynaklaniyodur.ama normal seffaf akintiysa engel degil.belkide yumurtlama akintisidir.ama bi suphen varsa doktora gorunmeni tavsiye ederim.
Merhaba benim esim iki ay once amaliyat oldu cift tarafli varikosel amaliyattan once sperm sayisi 11 milyondu dogal yollarla hamila kalinabilmesi icin kac milyon olmasi gerekiyo hareketlilikte falan sorun yok sadece sayilatlr
canım sayının 20 milyon total spermin 40 milyon olması gerekiyor krugere göre morfolojinin de en az %4,who ya göre %30 olması gerekiyor...istersen erkek infertilite bölümü var orda sırf varikosel ile ilgili topikler var canım liste falan yapıyoruz sende gel istersen daha çok bilgi toplarsın...benim eşimde 2 ay önce oldu bizim de sayıda pek sorun yok hızımız çok az