Varikoselden dolayi hareketlilik dusuk

Benim eşim de 1 buçuk ay önce varikoselden amaliyat oldu ileri derecede her iki damar da da vardı doktor bize bir sene bekleyin ondan sonra tüp Bebek deneyin dedi, her doktor farklı farklı diyor biz 3 doktora gittik
Nasi ya tüp bebeksiz olmaz mı dedi üroloji de tüp bebek dedi yine belki ameliyattan sonra değerleri iyileşecek gecmis olsun bu arada

Nasi ya tüp bebeksiz olmaz mı dedi üroloji de tüp bebek dedi yine belki ameliyattan sonra değerleri iyileşecek gecmis olsun bu arada
1 sene normal yolla deneyin olmazsa tüp Bebek dedi benim eşimde ileri düzeyde varikoseli vardı, amaliyat sonrası değerlerde gerileme gibi bir durum da var çünkü

1 sene normal yolla deneyin olmazsa tüp Bebek dedi benim eşimde ileri düzeyde varikoseli vardı, amaliyat sonrası değerlerde gerileme gibi bir durum da var çünkü
Gerileme mi yaa niye ameliyat kötü etkilesin ki allahim ne yapacagimizi şaşırdık ya olsa mi olmasa mi

Gerileme mi yaa niye ameliyat kötü etkilesin ki allahim ne yapacagimizi şaşırdık ya olsa mi olmasa mi
Evet daha kötü olma ihtimali var doktorda söyledi benim abimde amaliyat olmuştu ilk cocukkari amaliyattan 5 sene sonra tüp bebekle oldu, ikinci çocuk için amaliyattan 9 sene sonra tekrar doktora gittiginde sonuçların daha da kötü olduğunu tüp bebekle bile zor oldugunu söylediler, ama çok şükür oldu normal yollarla tüp bebeğe gerek kalmadan

Biz de sanirim. Bir iki ay normal yollarla deneyip sonrasında tüp bebek yapicaz ameliyattan once korktuk suan çünkü daha once hiç korunmasız denemedik

Biz de sanirim. Bir iki ay normal yollarla deneyip sonrasında tüp bebek yapicaz ameliyattan once korktuk suan çünkü daha once hiç korunmasız denemedik
Bir iki ay deneyince tüp Bebek yapmazlar amayaliyattan sonra bile doktorlar önce başka tedaviler öneriyor. Kafanıza çok takmayın ne kadar takarsanız o kadar zorlaşır işler, tüp Bebek sürecinde kolay değil eşinizin zaten sperm sorunu morfoloji sorunu falan varsa tedavi olmadan tüp bebeginde olma şansı çok düşük

Anladım artık takdiri ilahi yani ameliyat yolu gözüktü bize, evet birkaç aya yapmıyormuş doktorlar en az bir senedir denedik diyin dediler

Anladım artık takdiri ilahi yani ameliyat yolu gözüktü bize, evet birkaç aya yapmıyormuş doktorlar en az bir senedir denedik diyin dediler
İyi bir doktor bulmaya çalışın canım tabii herkesin durumu farklı ama bizde varikosel ameliyatından sonra değerler iyileşti çok şükür. 6 ayda düzelme başlar demişti doktor. Umutsuz olma. İkinizin de değerleri önemli her şeyi iyi araştırıp iyi bir doktorla devam edin geçmiş olsun.

İnşallah hayırlısı ile kucağımıza aliriz bebekleri bugün benim gittiğim kadin dogumcu da benim sonuçlarına bile bakmadan her türlü tüp bebek sizin dedi bana
Benim gittiğim doktor da bir an önce tüp bebek yaptırın dedi. O an gözlerim doldu tutamadım. Eve gittim birkaç gün düşündüm düşündüm. Tüp bebek için henüz hazır hissetmiyordum belki biraz daha ilerde diyordum eşimle de konuştum.
Biliyor musun çok şükür o hafta hamile kaldım
Siz ne kadar süredir deniyorsunuz bilmiyorum yine sizin fikriniz ama içinizden geldiği gibi yapın kendi iç sesinizi dinleyin hayırlı bebekler diliyorum isteyen herkese inşallah kısmet olur canım.

Allah razı olsun sizin adınıza da cok sevindim rabbim her şeyi hayirlisiiyla bizlere nasip etsin sizlere de, biz daha bir aydır deniyoruz

Bence yalan soylemenize gerek yok biz korumasız denemeye başladıktan 3 ay sonra öğrenmiştik
Haklısınız eşim devlette cok iyi bir profesore gitti, hatta faydalanmak isteyenler icin kayıt olsun kocaeli sehir hastanesi Kürşat çeçen, o da aynen öyle demis hemen ameliyat yapamam seni demis degerlerin cok kltu degil ornekler vermeye devam et biraz daha ve bir kaç ay deneyin demis

Arkadaşlar biz esim icin 3 doktora göründük ikisi ozel biri devlette prof. Ve en cok aklımıza yatan mantıklı açıklamayı da bu doktor yapti. Biz daha bir kez örnek verdiğimiz icin yine örnek verin hemen ameliyat yapamam biraz izlemem gerek demiş değerli o ladar kötü değil demiş. Neyse biz de zaten spermler kendini 3 ayda yaklaşık yeniliyor diye bekliyoruz 2.ornek vermeyi de sonra bakicaz ameliyat olacak gibi doktor da tamam derse.
Benim tarafıma gelirsek her sey normal çıktı rabbime şükür amh hormonlar normal ultrason vs normal. Kan değerlerim iyi demir sınırda. Demir takviyesi kullanıyorum bunların yanında esim de ben de e vitamini selenyum cinko folikasit omega3 vs kullanıyoruz. Ve bunların hepsini tezlerden makalelerin araştırarak buldum. Bitkisel olarak da esim her gun keçiboynuzu pekmezi özü vs içiyor akşamları çakşır otu gibi saracoglunun önerdiği şeyleri iciyor sabırla bekliyoruz spermler hareketlesin canlansın diye bence onlar canlandigi sürece gerisi kadinda bizde bitecek inşallah. Hayırlısı olsun hepimiz icin. Guncelleyecegim burayı ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…