Varikoselden dolayi hareketlilik dusuk

Meraba ever canım gördük sükür ama kalp atıslarını duyamadık kilolu olduğum için alttan baktı 2 hafta sonra gel dedi bakalım
Hayırlı olsun, bir hafta sonra üstten rahatlıkla duyulur ama mümkünse bir daha ilk aylarda alttan muayene olma ilk üç ay

Kocanız ameliyat oldu mu?

Yok henüz olmadi çünkü ku kendiliğinden gebelik oluştu
Aslında Varikosel ameliyatını sadece gebelik için düşünmemek lazım. Çünkü ileri de erkekler de kasık ve yumurtalıklar da şiddetli ağrı yapıyormuş. Örneğin biz eşimle gebelik istedik diye bunun sonuncunda Varikosel olduğunu öğrendik ve her hangi bir ağrısı veya belirtisi yoktu. Ama daha sonrasnda çevremizden duyduklarımıza göre birçok kişi gebelik mevzusu olmamasına rağmen varikoselin şiddetli ağrılardan dolayı ameliyat olmuş. Yani bu ameliyat kaçınılmaz gibi bir şey maalesef..

Oyle zaten biz doktorun dediğine uyuyoruz gebelik önceliğimiz olduğu icjn ve bu islem bıçak altına yattıktan sonra en az 6 ay iyileşme süreci olduğu icjn doktoru 6 ay deneyin normal yolla bi görelim dedi çünkü ku esimin agrisi vs yoktu her varikoseli ameliyat etmiyorlar hemen doktor bize istesek de etmedi ve dediği gibi de oldu 2. Ay sonunda gebelik oldu simdi yine o ne derse onu yapicaz

Merhaba, eşinizin varikosel derecesi ve yaşı kaç acaba? Bizde boş gebelik ve bir kere de gerçekleşen kalp durması yaşandı. O nedenle ameliyatı düşünüyoruz. Ama özellikle tüp bebek doktorları tavsiye etmiyorlar. Ne yapacağımıza tam olarak karar vereniyoruz

Derece 3 yasi 27
Bos gebelik belirtileri nedir
Eşinizden dolayi mi dediler bu kayıplara gecmis olsun

Derece 3 yasi 27
Benim kocam da 3 dereceydi hemen ameliyat dediler, ağrısı da yoktu rahatsızlığı da.
Sonrasında hamilelik oldu ama nasip olmadı henüz.

Ya siz böyle seyler yazdikca korkuykrum acaba benimki de mi bos sağlıksız diye rrabbim yardım etsin hepimize ama belirtisi falan da yok sanirim bos gebeliğin

Evet kalbi durdu
.Gecmis olsun cok uzuldum, Beni siz cok iyi anliyorsunuzdur biz birbirimizin halinden en iyi anlayanlariz çünkü insan diyor ki ya esimin spermleri iyi değilse ya iyi devam etmezse vs demi belki de onlardan mi oluyor bu olanlar bi aciklama getirebilen var mi tabi takdiri ilahi ama
Kadin kaynaklı mi erkek mi oluyir daha cok acaba merak ettim bos gebelik olsun kalp durması olsun

Sebep her ikisinden de kaynaklanıyor.
Yumurta kalitesiz olursa da bunlar yaşanır, sperm kalitesiz olsa da...
Bizimki sperm kaynaklıydı.
Ama şunu da unutmayın bunlar sadece bir sebep, Allah ol derse tüm sebepler ortadan kalkar.
Elinde değil biliyorum ama bunları düşünerek stres yapma, sadece dua et ve inanıyorum sağ salim kucağına alacaksın ve burada haber vereceksin bize

Allah razı olsun icimi rahatlattiniz,dogru diyorsunuz allaha teslim olmak lazim o ne eylerse guzel eyler

Derece 3 yasi 27
bizim hikayemiz de çoklu sebepler var ve nedenini bilemiyoruz ne yazık ki. İleri yaş , amh düşük ve varikosel mevcut.Sorunun nereden kaynaklandığını anlayabilmemiz pek mümkün değil. Herkesin hikayesi birbirinden farklı o yüzden umutsuzluk ya da strese kapılmayın. 6. hafta ve sonrasında boş gebelik durumu daha çok belli olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…