Erkek İnfertilitesi Variosel icin Cupping therapy 2018 deneyenler buyursunlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yzzy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2018
158
50
48
40
Selamlar, 3 yillik evliyiz ve cift tarafli varikosel problemimiz sebebiyle bu tedaviye netten ve bu forumdan gecmiste paylasilanlardan yola cikarak bizde fatihteki klinikte tedaviye basladik 4 seans aldik henuz toplam 8 seans onerdi doktor ve ilac takviyesi verdi.Bu tedaviden sonuc alanlar yada alamayanlar burada bilgisini paylasabilirse sevinirim.Hayirli gunler herkese.

Cupping therapy ne ya bildiğin bardak çekme değil mi o?

Farkli olarak makine destegi aliniyor, bardak vs. anlaminda benzeyen bir yontem.

Merhabalar.öncelikle çok geçmiş olsun.Ben en eski tedavi görenlerdenim olumlu sonuç alan.ben den sonra başlayanlardan da olumlu yanıt olan çok olmuş. Bir konu sahibi daha vardı özlemden diye bir arkadaş.Onunda çocuğu olmuş çok şükür.İnş seninde kısa süre sonra sevinçli haberlerini alırız.

Geçmiş olsun arkadaşım bizde bu varikosel denilen hastalıktan çok çekmiştik ameliyattan sonra durum daha da kötüye gidince bizde birisinin tavsiyesi ile bu tedavide şifa bulduk şuan 2bebeğim var hamd olsun ve çok kişiye tavsiye etmiştim eşinde aynı sorunları olan 4 arkadaşımda çocuk sahibi oldu bu tedavi yöntemi ile ben bu tedaviyi ömrüm boyunca şükürle anıyorum..

Merhaba arkadasim oncelikle yazdiklarin buyuk bir moral verdi cok tesekkur ediyorum, zaten burada okuduklarimizdan umutlanarak bu tedaviye basladik.Bizim sayi ve hareketde cok buyuk problem yoktu fakat morfoloji sorunumuz vardi bu tedaviye baslarken.1 olan morfoloji degerimiz 5. Seans sonunda 0 a dustu , biraz sayimiz yukseldi buna moralimiz cok bozuldu cunku morfoli cok onemli bunu biliyorum.Ayrica pahali bir tedavi bunu belirtmek istiyorum her seans 300 tl ve bu bizi biraz zorluyor ama caresizlikten sonuna kadar devam etmeye calisicaz.Benim merak ettigim sizin toplam sayi, hareket ve ozrllikle morfolojiniz nasildi ve ameliyattan ne kadar sonra hamile kaldiniz yani hacamat mi yoksa ameliyat mi ise yaradi acaba?

kusura bakma geç yazabiliyorum pek zaman bulamıyorum degerlerimiz total sayıda binlerde çıkıyordu birçok kez morfoloji değerlendirilemiyordu sayımız az olmasından dolayı varikosel ameliyatı çok başarısız geçti zaman geçtikçede daha kötüye gidiyordu birde üzerine ameliyattan sonra ereksiyon sıkıntısı eklenince durum dahada kötüye gitmişti biz bu tedaviye başladık hamd olsun eşimin değerleri normale döndü ve yanlış hatırlamıyorsam 6 ay geçmeden gebelik oldu 3 kur biz Extant 07/70 diye kısırlık ilacı kullanmıştık bu ilaçta çok etki göstermişti. inşaallah sizde tez zamanda çocuk sahibi olursunuz bu durum gerçekten zor

Selamlar, soylediginiz haplardan bize de verdiler ilk 15 gun kullandi esim , 6 seans gitti toplamda 8 seans demis uzman bakalim hayirlisi artik.Hemen sonuc almak kolay degil sanirim bu ay gecikmeler olabilir dedi uzman adet de ama tam gununde oldu.

Tedavi bitti hicbir sey degismedi 3000 tl verdik sonuc bu.Erken konusmak istemiyorum hayirlisi Allah tan.Fakat bu tedavi ile ilgili hacamati size cupping terapi diye yutturmuslar seklinde bi yorum vardi eski yazismalarda tedaviyi deneyenler arasinda cok kizmistim bu sekilde yorum yapildigi icin ancak haklilar sanirim .

Bu yuzden sunu soylemek istiyorum burada yazilan hersey bir umut olarak sizlerin lafiyla gidip degerlendiriliyor , o birkac tane uye kendini biliyor.İnsanlarin umutlariyla , emekleriyle oynamadan once bir kere daha dusunun sizin yuzunden bir suru insan orada elindekini avucundakini yemeden icmeden oraya yatiriyor.

Yazdıklarınızı hayretle okuyorum.Sanki kasıtlı olarak konu açmışsınız gibide düşünmüyo değilim.umarım yanılıyorumdur.Başından beri nedendir bilinmez bu tedaviye karşı olanlar vardı zaten.Bence siz sadece kendi adınıza konuşun.Sizden başka bu tedaviyi olupta bukadar olumsuz düşünen çıkmadı çünkü.

Sana ibret olsun diye ameliyat olanlar topiğinden bir kopya yapıyorum.Kesin diye bir tedavi varmıymış belki anlarsın.Bu arkadaşlarımızda emek ve para harcadılar ama hiçbiri mucadeleden vazgeçmemiş sabırla ve olgunlukla bekliyorlar.Allah tez zamanda emeklerinin karşılığını verir inş.

1. Bizde de hem azospermi hem de varikosel vardı. Tek taraflı varikosel ameliyatına 5000 vermiştik. Bir faydası olmadı. Hala mücadele ediyoruz
    biz de ameliyat olduk. Bir faydasini goremedik. Ne kadar zaman gecti sizin?

Cuma 23:19
    Konu Sahibi : frigya86

2. tuesAktif ÜyeÜye

biz de ameliyat olduk. Bir faydasini goremedik. Ne kadar zaman gecti sizin?
    Geçen yıl nisan da olduk. Ama malesef işe yaramadı. Eşimin testisinde ameliyat öncesi sancı yokken sonraları ani agrıları olmaya başladı. Bulunduğumuz ilde dr a gittiğinde varikosel tekrarlamış dediler çok üzüldüm.

Bana ibret ne demek ya hayirdir cumlelerini sende duzgun secersen iyi olur.Biz en cok da senin yazdiklarindan yola cikarak gittik tedavi olduk hatta sana reklam yapiyosun diyenlere ragmen anliyomusun.Kredi karti gecmiyo bilmem ne derken cok rahat insanlar bunun da sonucu almak istiyor insan asgari ucretle gidip tedavi olmaya cslisiyoruz.Bide israrla ameliyat cozum degil deyip neyin ornegini veriyosun bana??Ben gidip insanlara ameliyat ol yada olmami diyorum kim ne isterse onu yapar.Bide dusunce demissin ne dusuncesi be varikoselli damarlar oldugu gibi dururken testlerde sayi zerre degismemisken bunu yasamak dusunce mi oluyor?Neyse konuyu uzatmaya gerek yok fayda goren var yada yok bizim gibi Allah herkese sifa versin kesin diye bisey yok altini cizelim.

Sunu da belirtiyim hacamat bir sunnettir vucuda kesinlikle faydasi vardir bunu tartismam , belki varikosel e de iyi gelir herkesde ayni sonucu vermeyebilir ama cocuk olayi zaten Allah dan gelen bisey o konuda inancimiz tamdir.Umut vaad etmesi acisindan degerler degismedi kizdigimiz nokta bu tek seans da iyilesenler varmis hayret verici.

Kasıtlı konu acmak diyip itham etmek de kolay , siz hic laf ettirmiyosunuz kendilerine benimde aklima bir suru sey gelmiyo degil insan bu kadar niye savunur adamlar kendilerini bu kadar savunmuyor yoksa baska seyler mi dusunelim bizde.

Kasıtlı konu acmak diyip itham etmek de kolay , siz hic laf ettirmiyosunuz kendilerine benimde aklima bir suru sey gelmiyo degil insan bu kadar niye savunur adamlar kendilerini bu kadar savunmuyor yoksa baska seyler mi dusunelim bizde.
Bundan baska bisey de yazmayacagim sana sende konuyu uzatmazsan sevinirim.3 seans da artar 5 seans da artar demis olmalarina ragmen 8 seans sonunda insanlarin bi cdvabi yok bizim derdimiz bu .Duzelme olur ama cocuk olmaz bu Allah tan konu net yani.

Siz benim hakkımdaki düşüncelerinizi zaten açıkca yazdınız bi hatırlatayım isterseniz:yalan dolan -insanların umut ve emekleriyle oynama .... Başka düşünülebilecek ne var merak ettim doğrusu..Bi insanın en içten duyguları ile paylaştığı bi konuya bu ithamların yapılması normal.benim tepkim anormal öylemi?? Ben sanki bi iddiada bulundum başımdan geçeni olduğu gibi anlatmaya çalıştım.Belki faydalanan olur diye.Olduda çok şükür.Tabiki herkeste aynı etki olmayabilir bu çok normal..Ama sizde olumlu bir sonuç olmadı diye burada olumlu paylaşım yapanları zan altında bırakamazsınız...Yinede sizin adınıza da üzüldüm.İnsan tabiki verdiği emeğin karşılığını bekler ama sonuç beklendiği gibi çıkmayıncada ümitsizliğe kapılmaz.Siz düzeleceğinize ne kadar inanırsanız okadar düzelirsiniz.
Buda benim son sözüm.

Yahu ilk seans da varikosel ameliyati olmus gibi oldunuz dememisler mi size??Eski yazdiklarinizi okuyun bizde 8 seansda tık yok mevzu cocuk olur olmaz bu deil.Sayi duzelecek ki bi beklenti olsun degil mi.Sen nasil gidin diyorsan bende illa hacamat yaptiracaksani daha uygun yerlere gidin yaptirin diyorum.Sana 2012 yilinda biri yazmis ya hacamati cupping diye kakitmislar cok bozulmustum o sekilde okuyunca ama malesef sana deil bize kakittilar 3000 tl yi.İsrarla da rakami soylicem biz havadan kazanmiyoruz borc harc bulup verdik .Nice durumu kotu olanlar var en azindan sonuc olumsuz olsada yardimci oldular deriz.Arkamiza bakarak ciktik resmen neyse .

Benim tavsiyen sudur hacamat yaptirin evet bi sekilde faydali olur vucuda , varikosel icin yapiliyorsa dogru noktalardan yapilsin.Bu geleneksel yontemle olsa ayni sekilde vucuttan pis kani atma yontemi oldugu icin temiz ve tecrubeli heryerde yapirilabilir illa bi yer sart degildir.Hersey herkesin diledigi gibi olsun insaalah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…