Merhaba suanda bir gelisme yok degerlerimizde de son testte bir farklilik yoktu zaten ancak 3-4 ay gecmesini bekliyoruz yenilenme icin ve dua ediyoruz.Olumlu olumsuz sonuclari burada paylasirim insallah hayirlisini diliyorum hepimiz icin.Sizin test sonucu varmi degerleri paylasabilirseniz yorumlamaya karsilastirmaya calisalim.yzzy arkadaşım sizin durumunuzu takipteyim.gelişmelerden benide haberdar edersen sevinirim.Durumunuz hala aynımı bir gelişme olmuşmudur acaba.İnş sizdende iyi bir haber duyarız.
Bu tedaviyi degil de yapilan yeri ozellikle ucret konusunda elestirdim ancak hacamat icin sunnet olan bir tedavi vucut icin mutlaka faydalari vardir.Bizde suan bir fark yok ama sizde olur insallah.Merhaba arkadaşlar bizde bu tedaviye başladık.Heyecanla sonucu bekliyoruz.inş gelişmelerden haberdar ederim.
ayni zamanda keciboynuzu pekmezi, coban cokerten ve caksir otlarindan cay yapiyoruz yani bi yandan bitkisel tedaviyede devam ediyoruz.Merhaba suanda bir gelisme yok degerlerimizde de son testte bir farklilik yoktu zaten ancak 3-4 ay gecmesini bekliyoruz yenilenme icin ve dua ediyoruz.Olumlu olumsuz sonuclari burada paylasirim insallah hayirlisini diliyorum hepimiz icin.Sizin test sonucu varmi degerleri paylasabilirseniz yorumlamaya karsilastirmaya calisalim.
Bu tedaviyi degil de yapilan yeri ozellikle ucret konusunda elestirdim ancak hacamat icin sunnet olan bir tedavi vucut icin mutlaka faydalari vardir.Bizde suan bir fark yok ama sizde olur insallah.
Ay
ayni zamanda keciboynuzu pekmezi, coban cokerten ve caksir otlarindan cay yapiyoruz yani bi yandan bitkisel tedaviyede devam ediyoruz.
Bence siz suan tedavinin ve verdikleri ilavin disina cikmayinBizim durumumuzda öyle çok iyi değil ama yapılan işe göre fiyat bana normal geldi.Nihayetinde ameliyattan kurtuluyorsun.Sadece muayene olmak içinde başka yerlere aynı seans ücretini ödüyorsun.Buyüzden fiyata çok takılmadık biz.Birşekilde ayarlamaya çalışıyoruz.Tedaviden olumlu sonuçta alırsak zaten daha fazlasıda helal olsun.
İyi yapmışsınız arkadaşım.İnş faydasını görürsünüz nihayetinde tıkalı damarlarınız açılmıştır artık bitkilerle desteklemeniz çok mantıklı. Bizde bitkilere başlıycaz her ihtimale karşı .çakşırı çok duydum ona başlıycaz inş.Gerçi extantta kullanıyoruz onun içinde de varsa fazla gelirmi acaba bilemedim şimdi sormak lazım onuda.ona göre bir düzen oluştururuz bizde.
Bekliyorum bu cok onemli bakalim sizdeki sonuc basta ve sonra nasil olacakTahlil sonucumuzu becerebilirsem yüklüycem inş.
Bizim durumumuzda öyle çok iyi değil ama yapılan işe göre fiyat bana normal geldi.Nihayetinde ameliyattan kurtuluyorsun.Sadece muayene olmak içinde başka yerlere aynı seans ücretini ödüyorsun.Buyüzden fiyata çok takılmadık biz.Birşekilde ayarlamaya çalışıyoruz.Tedaviden olumlu sonuçta alırsak zaten daha fazlasıda helal olsun.
İyi yapmışsınız arkadaşım.İnş faydasını görürsünüz nihayetinde tıkalı damarlarınız açılmıştır artık bitkilerle desteklemeniz çok mantıklı. Bizde bitkilere başlıycaz her ihtimale karşı .çakşırı çok duydum ona başlıycaz inş.Gerçi extantta kullanıyoruz onun içinde de varsa fazla gelirmi acaba bilemedim şimdi sormak lazım onuda.ona göre bir düzen oluştururuz bizde.
Ameliyattan kurtulup kurtulmadigimizi henuz bilmiyoruz o yuzden fazlasi hakediliyomu edilmiyomu olumlu sonuc gorursek o zaman bizde dusuncemizi beyan ederiz insaallah.Bizim durumumuzda öyle çok iyi değil ama yapılan işe göre fiyat bana normal geldi.Nihayetinde ameliyattan kurtuluyorsun.Sadece muayene olmak içinde başka yerlere aynı seans ücretini ödüyorsun.Buyüzden fiyata çok takılmadık biz.Birşekilde ayarlamaya çalışıyoruz.Tedaviden olumlu sonuçta alırsak zaten daha fazlasıda helal olsun.
Gzmysf selam arkadasim sonucunu ekleyecektin ilk tedaviye baslamadan onceki rakamlarini da merak ediyorum.Resmi cekip hemen altta ki dosya ekle kismindan cok basit eklenebiliyorTahlil sonucumuzu becerebilirsem yüklüycem inş.
Gzmysf selam arkadasim sonucunu ekleyecektin ilk tedaviye baslamadan onceki rakamlarini da merak ediyorum.Resmi cekip hemen altta ki dosya ekle kismindan cok basit eklenebiliyor
Ameliyattan kurtulup kurtulmadigimizi henuz bilmiyoruz o yuzden fazlasi hakediliyomu edilmiyomu olumlu sonuc gorursek o zaman bizde dusuncemizi beyan ederiz insaallah.
Moralimiz ve inancimiz Allah a tam,dua ediyoruz onun disinda daha once de belirttim tedavi oncesinde ,tedavi sirasinda ve bittiginde 3 test te sonuc ayni arti bisey olmadi sperm sayi ve hareket normal sayilir fakat morfoloji 1 bunlar ayni seviyede kaldi.Fiziksel olarak da varikosel kaybolmus degil umut ediyoruz ki icerdeki kan degisimi olurda fayda eder suan durum bu.Sizdeki varikosel durumu nedir , kacinci derece?İnş kurtulmuşsunuzdur arkadaşım.Okadar seans olmuşsunuz illaki bişiler olmuştur.Belki biraz zamana ihtiyacınız vardır.Siz hiç olumsuzluk getirmeyin aklınıza biz öyle yapmaya çalışıyoruz.Biliyorsun moralde çok önemli bu tedavilerde.Sizin tedavi öncesi değerleriniz nasıldı yazarsan sevinirim.
Bizim maksadimiz olumlu olursa bir suru insana onermek umut olmak, ancak olumlu olmazsa da kimseyi yanlis yonlendirmeyelim maddi manevi zararimiz dokunmasin, hayirlisi artik.Moralimiz ve inancimiz Allah a tam,dua ediyoruz onun disinda daha once de belirttim tedavi oncesinde ,tedavi sirasinda ve bittiginde 3 test te sonuc ayni arti bisey olmadi sperm sayi ve hareket normal sayilir fakat morfoloji 1 bunlar ayni seviyede kaldi.Fiziksel olarak da varikosel kaybolmus degil umut ediyoruz ki icerdeki kan degisimi olurda fayda eder suan durum bu.Sizdeki varikosel durumu nedir , kacinci derece?
Sonucun resmini ekleyebilirsen ayrintili gormek icin daha iyi olur, yerinde hareket, lokosit durumu nedir ve anomali yuzdelerine de bakalim bi zahmet.selam arkadaşım ksr bakma biraz geç cvp yazabildim ev musait değildi oturamadım pc ye. ama henüz yeni tahlil yaptırmadık biz.Tedavinin tamamlanmasını bekliyoruz.Bitince yaptırıcaz inş. Normalde ara tahlilde yaptırılıyormuş gidişata bakmak için ama biz yaptırmak istemedik.sonucu görsek yeter .
Tedaviye başlamadan önceki değerler: Sayı 5 milyon,Totalde:15, hareketli:%10, ileri hareketli:%5 Morfoloji:2 idi... Bizde bütün olumsuzluklar birarada malesef.
Merhaba, tedavi uzerinden bir sene gecti ancak bir duzelme yok hayirlisini Allah tan diliyoruz. Ancak suistimal e acik bu konularda firsatcilara paralarimizi kaptirmayalim lutfen.Tedavi sonuc verir yada vermez , bi arayip sorar dimi tedavi etmeye talip olan bu arkadaslar sonuc ne oldu diye bi hal hatir sorar degil mi?Yaziktir insanlarin hayallerini satik almak bu kadar basit olmamali..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?