T Teletubby Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2009 410 6 0 İstanbul 1 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Teletubby #1 Arkadaşlar merhaba, varis tedavisinde ssk anlaşmalı dr veya hastane önerileriniz var mı? Bu konuda hiç tecrübeniz var mı? Bilgilerinizi paylaşacağınızı umut ediyorum. Teşekkürler...
Arkadaşlar merhaba, varis tedavisinde ssk anlaşmalı dr veya hastane önerileriniz var mı? Bu konuda hiç tecrübeniz var mı? Bilgilerinizi paylaşacağınızı umut ediyorum. Teşekkürler...
T Teletubby Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2009 410 6 0 İstanbul 5 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Teletubby #2 Kimse bu dertten muzdarip değil sanırım. Olmayın zaten...
MeleGim Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2009 2.472 3 0 İstanbul 13 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Teletubby #3 canımmm meraba geç gördüm ama bilgi vereyim dedim ben daha bugun gittim SİYAMİ ERSEK HASTANESİ İLGİLENİYOR...BEDAVAopuyorumnanaktan
canımmm meraba geç gördüm ama bilgi vereyim dedim ben daha bugun gittim SİYAMİ ERSEK HASTANESİ İLGİLENİYOR...BEDAVAopuyorumnanaktan
T Teletubby Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2009 410 6 0 İstanbul 30 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Teletubby #4 Arkadaşım bende geç gördüm yazını((... Sen ne yaptın? Başladınmı tedaviye? Aşamalarını paylaşırsan sevinirim.
Arkadaşım bende geç gördüm yazını((... Sen ne yaptın? Başladınmı tedaviye? Aşamalarını paylaşırsan sevinirim.