Varislerimden kurtulmak istiyorum!!

hayat_gzl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
59
0
36
Arkadaşlar; daha 23 yaşındayım ve bacaklarımda ince ince damarlar var, gittikçede arttığını farkettim.. Bu durum beni müthiş derecede rahatsız ediyor. Geçen yaz bu şikayetle doktora gittim, bana varis corabı önerdi ama yaz ayı diye giymedim. Sonrada tamamen benim sorumsuzluğum üstünde durmadım:( üstünde durmadım fakat şimdi yaz geldi yine basbas bağırıyor bacaklarımda lanet şeyler:( istemiyorum onları ben.. ya daha evlenmedim bile:)) yaşlı gibi :( şaka bi yana tabi.. olay çok ciddi bacılarım, bu konuda eminim bi cok kişinin uğraşı olmuştur bende yolun başındayken fikirlerinizi almak istedim.. hadi diyelim varis corabı giydim nedir faydası, artışınımı önleyecek? peki mevcut olanlardan kurtulmanın yolu varmı:(((???

Canım geçen sene bende varis başlangıcı olmuştu.İnternetten varis kremi aldım çok şükür başlamadan bitti.Ama seninki ilerlemiş sanırım,doktor çorap verdiğine göre.Yapabileceğin tek şey doktorun dediklerini yapmak,birde internette bitki kürleri vardır muahakkak,araştır istersen.Geçmiş olsun canım,inşallah kısa sürede geçer.

Canım geçen sene bende varis başlangıcı olmuştu.İnternetten varis kremi aldım çok şükür başlamadan bitti.Ama seninki ilerlemiş sanırım,doktor çorap verdiğine göre.Yapabileceğin tek şey doktorun dediklerini yapmak,birde internette bitki kürleri vardır muahakkak,araştır istersen.Geçmiş olsun canım,inşallah kısa sürede geçer.

çok teşekkür ederim canım. inşallah kurtulurum:(

canım nerde oturuyorsun sana dktr önerebilirim benim annemdede vardı varis şırınga yöntemiyle bacaklardaki damarları açtılar hemde çok kolay bir yöntem işlem bitince kalkıp yürüyebiliyorsun

ben de yokta kuzenimde bu dertten muzdarib şırınga ile sanrım böyle bir yöntem varmış onunla tedavi ediyorlar 5 gün de bacağı sarılı kalıyor sonra ne zamana randevu verirse tekrar gidiyor yeni başladı tedavisi.ilerlemiş olanlar için de ameliyat demişlerdi sanırım. geçmiş olsun sana da ihmal etme derim.

Arkadaşlar; daha 23 yaşındayım ve bacaklarımda ince ince damarlar var, gittikçede arttığını farkettim.. Bu durum beni müthiş derecede rahatsız ediyor. Geçen yaz bu şikayetle doktora gittim, bana varis corabı önerdi ama yaz ayı diye giymedim. Sonrada tamamen benim sorumsuzluğum üstünde durmadım:( üstünde durmadım fakat şimdi yaz geldi yine basbas bağırıyor bacaklarımda lanet şeyler:( istemiyorum onları ben.. ya daha evlenmedim bile:)) yaşlı gibi :( şaka bi yana tabi.. olay çok ciddi bacılarım, bu konuda eminim bi cok kişinin uğraşı olmuştur bende yolun başındayken fikirlerinizi almak istedim.. hadi diyelim varis corabı giydim nedir faydası, artışınımı önleyecek? peki mevcut olanlardan kurtulmanın yolu varmı:(((???

aynen bende 23 yasındayım ve oldukca hem dızaltı hem dız ustu bazı bolgelerde varıs olusumuvar ve morartı seklınde sanırım ılerlemıs halı benımkı..yazı atlattıktan sonra doktora gıdıp tedavı olacam ...sırınga yontemı yada baska bısey hangısı uygunsa..kesın cozum olsun yaa.varıs corabının etkılı olacagını dusunmuyorum kendım ıcın...

canım hangi doktora gittin bende doğumdan sonra oldu. doktora gitcem ama nereye gitsem bilemedi,m. bende izmitteyim. doktorun adını va hastaneyi yazarsan sevinirim

Back
X