• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varlığı bir dert !

çok çalışıp benle yeterince ilgilenememesiÇok üzgünüm çoook dünyayı çalışarak kurtarmak için özel olarak görevlendirilmiş hissediyo kendisini sanki :çok üzgünüm:

canım kocam aşığım sana
keşke seni bu kadaar çok özlemek zorunda kalmasam

Lütfen herkez bir madde yazsın ve ilk yorumunuz ile ikinci yorumunuz arası minumum 5 ayrı kişi cevap yazmış olsun lütfen !

Sevgilinizin eşinizin hangi huyunu sevmiyorsunuz ? (nefret derecesinde ise belirtin)

Konu sponsoru : www.tansaonline.com

Örnek : aldığı eşyayı yerine koymaması, sizi dinlememesi, unutkanlığı v

.lütfen sponsorumuzu ziyaret ediniz ! :sm_cool:

sevmediğim huyları çok var...
ama en çokta sorumsuzluğundan ve ilgisizliğinden hoşlanmıyorum...:kızgın:

Üç adam ölür ve cennete giderler. Sorgu meleği birincisine sorar, "Seni cennete yollamadan önce sana bir sorum var: Karına karşı sadık oldun mu?" Adam yanıtlar; "Evet, asla bir başka kadına bakmadım." Sorgu meleği, "Şuradaki Rolls-Royce'u görüyor musun? O senindir. Cennetteyken kullanabilirsin.." Sorgu meleği ikinci adama da aynı soruyu sorar ve şu cevabı alır; "Bir kez karımı aldattım ama bunu ona itiraf ettim. Beni bağışladı ve mutlu yuvamızı kurtardık." Bunun üzerine sorgu meleği, "Şuradaki Mercedes'i görüyor musun? Cennetteyken onu kullanacaksın.." der ve üçüncü adama da sorar, "Karını hiç aldattın mı?" Adam yutkunur ve şöyle der; "itiraf edeyim ki; bulduğum her kıza asıldım ve her fırsatta onlarla yattım, birçoğu ile beraber oldum. Üzgünüm." Sorgu meleği; "Ehh" der, "Ama temelde iyi bir adamsın. Şuradaki eski vosvos'u görüyor musun? Cennette onu kullanacaksın." Bunun üzerine üç adam vedalaşır, arabalarına atlar ve kendi yollarına giderler. Birkaç hafta sonra ikinci ve üçüncü adam birlikte gezerlerken barın önünde birinci adamın Rolls-Royce'unu görürler. Bara girdiklerinde adamın perişan bir halde, etrafındaki boş şişelerin arasında salya sümük oturduğunu görürler ve şaşırırlar. "Heyy! ne oldu sana?" der ikinci adam, "Cennettesin, altında bir Rolls-Royce var, hersey mükemmel ama sen niye bu haldesin?" "Bugün karımı gördüm!" der birinci adam. Diğerleri; "Aaaa! ne kadar güzel, peki derdin nedir?" diye sorarlar. Adam içini çekerek konuşur, "Kaykay'la dolaşıyordu..."

bir seyi bana 2 kere söyletmesi.....tek seferde kalkıp yapacağı iş için kırmayı düşündüğüm dişlerimle 5 seneyi devirdim............düzelme yok!!!! :kızgın:

ağzını hemen bozması beni deli ediyor.hep uyarıyorum ama boşa.:1no2:
bu adam düzelmez.her yönden bana karşı daha kibar olmasını çok isterdim:çok üzgünüm:

beni iplememesi
aynı sektörde çalıştığımız halde herşeyi ben biliyorum demesi
getirdiği işleri yaptığım ahlde neden tafralı iş yapıyorsun demesi
kızımla ilgili şeylerde sanki ben üvey annesiymişim gibi karışması
bena sormadan misafir çağırması
temizlik yapmamışken illa birilerine gelin demesi
sürekli beni yer mesi. (yok şöylesin yok böyle)
kılık kıyafetimi beğenmemesi (benim beğendiğim hiçbirşeyi beğenmez illa kendi istediğini aldırır sonra bu kıyafetin içinde şekilsiz durduğumu söyler. buna para yiyen karı lazımmış)
durduk yere parlaması, herkesin içinde afra tafra yapma bana artistik hareketler yapma diye bağırması. 5dk sonra birşey olmamış gibi davranması
çalıştığım halde her ev işini tam yapmamı beklemesi ve israrla eve temizlik için birini getirtmemesi
oyyy nasıl genlleyeyim bunları... hepsine toptan ne denir nasıl dert yanılır

sana Allah sabır versin arkadaşım:teselli:

hemen sinirlenip bağırmasıı deli ediyo benii söyleyince bağırmıyorum yüksek sesle konuşuyorum demesiii ayyy çıldırtcaklar bigün bizi

hangi birini sayayım eve erken gel dediğimde tamam deyip sabaha karşı gelmesinden sorumsuz kaygısız sinirli deli derecesinde kıskanç olması dağınık saygısız çocuk..

aşırı kıskanç davranıo deli edio beni birde yok onu yapma o hoşuma gitmio demesi çıldırtıyo insanı :(
ama genede çok kibar ve ii biridir :)

Aslında...

Evlenmek isterdim,
süper bir düğünüm olsun,
bembeyaz, sırtı açık bir gelinliğim olsun,
annem sevincinden ağlasın diye..
Kıvırcık saçlı bir kız çocuğum olsun
ve bana anneler gününde
çarpık çurpuk yazısıyla
okulda yaptıkları kartı getirsin diye...
Geceleri gök gürleyip fırtına çıktığında
korkarak yastığıma sarılmayayım diye...
sevdiğim erkek bana! :
canım karıcığım desin diye...
Artık yemek yapmayı öğreneyim,
devamlı
yumurta ve makarna pişirmeyeyim diye...
Ama
EVLENMIYORUM:

Sevdiğim erkeğin
kirli çamaşırları,
Lavobodaki sakal artıkları,
Kaprisleri, küfürleri,
! ;vurdumduymazlıklari ve
yalanları arasında
onu neden sevdiğimi unutmayayım
diye...
işin içine
para ve çıkar hesapları girdiği zaman
büyük aşkların
nasıl küçüldüğünü görmeyeyim
diye..
Aldatılmanın dayanılmaz hafifliği (!) ile
tanışmayayım diye...
Canım babacığımdan kalan tek sahip olduğum şeyi,
soyadımı verip
yerine
bana soyadından başka verecek
çok büyük
birşeyi olmayan birininkini
almayayım
diye....
Gece
kız arkadaşim ağlayarak bana telefon
açtığı zaman
kedime ertesi gün için mama koyup
geceliğim ve diş fırçamla
onun evine gidebileyim
diye..
Ben olgusunu daha yeni yeni öğrenmişken,
bunu Biz olgusuna değişmeyeyim
diye...
Hiç düşünmüyorum evlenmeyi
bir gün beni çok! üzer gereksiz şeylerle
ve bir özür dilemeyi akıl bile edemez diye

CAN DÜNDAR

alıntıdır...

Beni anlamsıydı ama anlamadı ot kafalı aklınca beni özgür bırakıp gitti sözde anlayışlı hiç kötü söz söylemeyen biriydi keşke bağırsa çağırsa gitmesseydi

Back
X