Varlığı bir dert !

canım sen apaçık çevir kazı yanmasın diosn bu cvbı yazdğın arkadas haklı bence madem koca bi beyne sahipsin bu topic de ne işin var git sistemlerle ugras burada yazılanlar senin dikkatini cekmişse sende bize kurdugun cümlenin insanısın demektirrryasakkelime

üzülme canım 7 kuralından 4,6,ve 7 bana da uyuyooo:lepi: ama olsun ben onu cokkkk seviommhihoyyyt bi de su var ona sorsalar benden için bu liste 107 olur :kedi:herşeyyle aşk coook güzellzemuszemus

1 ve 3 de waaarr inanmıoom demkki erkelern hepsi aynıılülülülülülü eee hepsi eksi yönünden aynıysa demekkii artılarını da saymak lasım:lepi:

slm kızlar ben nişanlıyım ve nişanlımın bi çok huyundan aşırı derecede bunalıyorum mesela beni memleketime arrabalarımın yanına gitmemiistememesi,ki biz akrabalar olarak kuzenler olarak çok düşkünüzdür birbirimize,beni kuzenlerimden kıskanması ,kendisi gezip tozup benim evimin çevresinden uzak bi yere alış verişe gitmek istediğimde bile bunu sorun haline getirmesi sen şimdi otur ben ilşerde seni istediğin gezip görmek istediğin her yere götürürüm demesi,onsuz bişey yapmamı istememsi,kendisi normal yaşayıp giderken benim attığım adımı aldığım nefesi bilmek istemesi(bunda benimde suçum var o istemese bile ben anlatıyorum en ince ayrıntısına kadar) sonraaaa bencilliği,hemen sinirlenmesi,hiç bi zaman tek başına suçlu olduğunu kabullenmemesi illaki benimde bi suçum olduğunu ima etmesi ve bunu bana kabul ettirmesi,,,,ayyyyyy deli edicek bu herifçioğlu beni yaa ama seviyomda beeee napim hayatımdaki tek erkeğim o benim ne abim var ne erkek kardeşim tek erkek o küçük dünyama girenaşkım yaa askerden bi gelse ben hepsine razıyım...

1 ve 3 de waaarr inanmıoom demkki erkelern hepsi aynıılülülülülülü eee hepsi eksi yönünden aynıysa demekkii artılarını da saymak lasım:lepi:

Tabi canım artılarını bulursak onu da yazalım ama düşünüyorum da eksileri kadar hılı bulamıycam artılarını yerimseniben

üzülme canım 7 kuralından 4,6,ve 7 bana da uyuyooo:lepi: ama olsun ben onu cokkkk seviommhihoyyyt bi de su var ona sorsalar benden için bu liste 107 olur :kedi:herşeyyle aşk coook güzellzemuszemus

Evet ben de çok seviyorum napiyimm yine de sevdiriyo kendisini aslında bu listeden kıskançlığı bi atlatsak geri kalanına katlanırım da kıskançlığı gerçekten çekilmiyo,

cook bencil yaa o hjersei yapabişlir ama bna hersey yasak bende yapcam dedigimde kıyamet kopuoo adaletsizlik......... buna sinir oluyorumklava:

sürekli övgü beklemesi..pohpohlanmak istemesi.....kendini övmesi !!!!!!!!!!!!!

HERZAMAN HER TARTIŞMADA MUTLAKA ÜSTE ÇIKACAK BİŞİ BULUYO

TARTIŞMADAN SONRA UZUN SÜRE KAPRİS YAPIYO KONUŞMUYOR HAKSIZ OLDUĞU HALDE

AŞIRI KISKANÇ
HERŞEYİ BEN BİLİRİM HAVASIDA YOK DEĞİL YANİ

AMA SEVİYORUM HEMDE ÇOK SEVİYORUM CANIM KOMANDOM SAĞSALİM DÖNSÜNDE HERŞEYİNE RAZIYIM BEBEĞİMİN.KURBAN OLURUM GÜLYÜZLÜME opuyorumnanaktan

zaten sevgi olmasa katlanılmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…